Ender Wiggin#5
Az ilyesféle érzések ellen újra végignéztem az ST:TNG-t meg a BSG-t az elmúlt 1 évben...
Én a Disznóverin húztam fel nagyon magam, a Picardról nincs ennyire lesújtó véleményem. Mondjuk tény, hogy már az alapszituációval nehéz megbarátkozni, hogy Picardot gyak. "kirúgták" a Csillagflottától, ami szintén megbuggyant, és ellentmond saját magának...
Talán a hangulata miatt van jobb véleményem róla. A Disznóverinek már a hangulatától 10 perc alatt rosszul vagyok, nem is kell hozzá értelmetlen plot vagy karakterfejlődés(hiány).
Ender Wiggin#3
Ja, ahogy Picard személyével elbántak, az már önmagában gyalázat. Pont úgy, ahogy Luke Skywalkerrrel. Egy szánalmas nyomoroncot írtak belőle. És az egész 30-40 év alatt feléptett kánont lehúzták a vécén. Discovery retconnolt szinte mindent. Egy mentségük van, nem ezekkel a szarokkal kezdődött a vég, hanem Jar Jar szar mozifilmjeivel... Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.04.07. 20:05:33
A Picard azért nem volt rossz, főleg annak, aki szereti a TNG-t. Persze voltak benne hülyeségek meg ellentmondásos dolgok, de szerintem közel sem annyi, mint amennyit felrónak neki.
Más kérdés, hogy nem kéne folytatni, ez így egy kerek egész lett.
Olaysmiről, amit nem lehet ellenőrizni vagy bizonyítani, azt mondanak, amit akarnak. A közönség azonban beárazta mindet...
Discovery: metacritic 3,8, rotten 42%
Picard: meta 4.1, rotten 59%.
Lower Decks: meta 3.9 rotten 45%
És hogy mi ezekben a közös (azon kívül, hogy az épkézláb forgatókönyv helyetti woke papolás mindig totális bukás)? Az, hogy ezek a vélemények totálisan szembemennek a fizetett kritkusokkal :-D Ráadásul az IMDB-nek meg a Rottennek a tulajdonsai a mozibiznisz nagyágyúi... Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.04.07. 14:23:24