Szekeres Viktor

Újabb Star Trek-tévésorozat kapott berendelést

Sokadvirágzását éli a Star Trek - ezúttal tévésorozatos formában.

Nem elég, hogy a Paramount+ elődjén, a CBS All Access-en a platform közleményei szerint egymás rekordjait döntötte meg a Star Trek: Discovery és a Star Trek: Picard, a jelek szerint a szolgáltató harmadik Űrszekerek-sorozata, a Lower Decks is igen népszerű, hiszen berendelésre került még a premierje előtt a harmadik szezonja.

Az animációs komédia készítője Mike McMahan, aki legutóbb a Rick & Mortyn, valamint a Solar Oppositesen is dolgozott. A széria a CBS Eye Animation Productions első saját sorozata, és a címből lehet következtetni a történetére is, mely az adott űrhajónak nem az irányító személyzetével foglalkozik, hanem az alsóbb szinteken dolgozókkal. Szinkronhangok: Dawnn Lewis, Eugene Cordero, Fred Tatasciore, Gillian Vigman, Jack Quaid, Jerry O’Connell, Noël Wells, Tawny Newsome.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Én a Disznóverin húztam fel nagyon magam, a Picardról nincs ennyire lesújtó véleményem. Mondjuk tény, hogy már az alapszituációval nehéz megbarátkozni, hogy Picardot gyak. "kirúgták" a Csillagflottától, ami szintén megbuggyant, és ellentmond saját magának...

    Talán a hangulata miatt van jobb véleményem róla. A Disznóverinek már a hangulatától 10 perc alatt rosszul vagyok, nem is kell hozzá értelmetlen plot vagy karakterfejlődés(hiány).
  • wraithLord #2
    A Picard azért nem volt rossz, főleg annak, aki szereti a TNG-t. Persze voltak benne hülyeségek meg ellentmondásos dolgok, de szerintem közel sem annyi, mint amennyit felrónak neki.
    Más kérdés, hogy nem kéne folytatni, ez így egy kerek egész lett.