19
  • cateran
    #19
    De ehhez nem kellenek jetpackek...Kutyakozonseges gyalogsag boven eleg (megis miben flexibilisebb? Mert gyalogosan millioszor rosszabb, mint 1 sima gyalogos)
    Nem mondom, el tudok kepzelni eseteket, ahol roppant hasznos lehet...de 1 sem harci....(vagy repul vagy lo, de lathatoan a ketto egyutt nem menne, hacsak nem valami Warmachine fegyverrendszer lesz a vallan aimbot rendszerrel) Persze latvanyos, ahogy atlibbennek 1ik hajorol a masikra, csak eppen mi ertelme?
  • SANTANTICA #18
    és mivel lő? vagy a meglepetés erejével ráesik az ellenségre?
  • mumoka 2012
    #17
    imádom mikor szórják a pénzt olyan dologra ami semmit sem ér .
  • Sir Cryalot
    #16
    Lol kb úgy történne hogy egy fedezékből meg nem fogod odébbvonszolni magad mire rádküldenek egy suicide drónt ami 50* olcsóbb mint egy automata fegyveres tehát ha elvonszolod magad is kapsz még 3at.
  • t_robert
    #15
    ahhoz nem kell repülni. Például a TC Division 2 játékban is remekül támogat a sorozat lövő fegyverrel felszerelt drónom. Ráküldöm, az ellenségre és miközben elvonja a figyelmüket én is tűzet nyitok rájuk FEDEZÉKBŐL.
    Ha közben én is repülnék a levegőben akkor egyből célponttá tenném magamat fedezék nélkül. Az életben is így működne nagyjából.
  • kvp
    #14
    Ha megtamogatjak oket fejenkent par tucat taviranyitott gepfegyveres dronnal, akkor nem fognak rajuk visszaloni, sot senki nem dugja ki a fejet a fedezekbol. A katona alapvetoen csak akkor kell, ha a dronok nem tudnak mindent megcsinalni, pl. atvenni egy hajo felett az iranyitast vagy eloldozni a kiszabaditott foglyokat. Persze pont hajok eseten egy sima fegyveres pancelozott ducted fan vtol is boven eleg a katonak atdobasara, de varosi harcnal mar flexibilisebb a dronokkal megtamogatott ropkepes gyalogsag.
  • t_robert
    #13
    hmmm eddig vadkacsára vadásztak ezentúl repülő katonákra fognak.... nincs is egyszerűbb dolog, mint elrepülő katonára lőni gépkarabéllyal....
    tiszta agyag galamb lövészet. ráadásul egy repülő katona igen csak korlátozottan fog tüzelni a levegőből. Egyrészt marhára le fogja foglalni a jetpack irányítása más felől meg oldalról vagy hátulról érkező tűzre nem igen tud válaszolni. Na és a levegőben nincsen fedezék. Amint meghallják a hangját 1 km-ről rögtön minden ellenség az eget kezdi kémlelni majd mikor meglátják a fedezék nélküli célpontot több száz méteres körzetben egyből tűzet nyit rá mindenki...
    Utoljára szerkesztette: t_robert, 2021.04.06. 12:06:42
  • defiant9
    #12
    Hajó kapcsán én arra jutottam hogy katonai jármű ellen ez nem jó mert azt géppuskák védik nyílt vízen, viszont egy szomáliai kalóznak aki számára a magas konténer szállítók eddig elérhetetlenek voltak ideális. Kevés civil legénység(túsznak) irdatlan árúmennyiség.
  • gosub
    #11
    Jó hangos visító hangjuk van. Kiváló célpontok légi lövészetre. Van olyan hülye katona aki harctéren, vagy harci cselekmény idején elkezd ezzel repkedni? Fedezék mögül kilesni is nagy kockázat.
  • Tetsuo
    #10
    Jelenleg nem tudom megnyitni a videót hanggal, de valószínűsítem a tolósugár hangereje felér egy helikopteréval. Érdekes lehet bevetésen: felhívás agyaggalamb-lövészetre.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2021.04.03. 23:54:55
  • Kissssss0 #9
    :DDD ez baromira jó :DD
  • kvp
    #8
    A kezi iranyitasuban az a lenyeg, hogy pontosabban lehet vele mozogni, tehat kis helyen (pl. egy varosi kikatorban) is hasznalhato. Aztan az overe tuzi a katona a ket hajtomu csomagot es eloveszi a fegyveret. (a videon lathato, hogy lehet levenni, meg ujra felkapni) Az elrakott hajtomuvekkel a kato gyalogosan mozgaskepes es nem kell a hajtomuveket hatrahagynia.

    A legdeszkas megoldas nemcsak gyorsabb, hanem szabad marad az egyik keze is, viszont lathatoan azokkal egyensulyoz, hogy ne boruljon fel es sokkal nagyobb nyilt ter kell a hasznalatahoz. Tovabba leszallas utan nem tudja a hatan elvinni a deszkat, mivel az tul nagy es a valtas is nehezebb lenne a repulo es a harcolo mod kozott.

    Nem veletlen, hogy az eredeti koncepcioban a hatizsak resze volt a hajtomu csomag es igy repules kozben es a foldon is konnyu volt cipelni. Viszont nem tudtak megoldani, hogy a hajtomuvek langja ne akarja folyton leegetni a felhasznalo labat. Mindket uj megoldas megoldotta ezt a problemat es mig az egyik a sebessegre, a masik a kis helyen torteno pontos manoverezesre idealis.

    Varosba, atugrani egy hazat a szomszed sikatorig vagy felmenni a tetore a kezi hajtomuves a jobb, mig hajofedelzetre juttatni egy csapat katonat igazabol egy rendes kabinos ducted fan vtol lenne az idealis, elhuzhato oldalajtokkal a kiszallashoz es fedelzeti gepfegyverekkel az onvedelemhez. (lasd bell x22 a valosagban 1966-bol vagy a samson az avatarbol)
  • mortep
    #7
    Ebben a formában egyik jetpack sem alkalmas lövészetre. Már a célzás is kihívás, de az egyensúly megtartása méginkább az lehet.
  • defiant9
    #6
    Ahogy az ejtőernyőst is, ennek ellenére van létjogosultága az ilyen deployment-nek.
    Egy városi utcáról-utcára harcban tényleg jól jöhet hogy úgy tudnak mondjuk jó lőpoziciót biztosító épület tetejére feljutni hogy nem kell egy esetleg ellenséges lépcsőházon át felkoslatni. Akár gyorsan a célpont oldalába is kerülhetnek 2-en, keresztűzbe téve azt úgy hogy az épületek falai végig fedezik az emelkedést. A hangja viszont árulkodó, a meglepetés ereje így odavész.
  • scagnetti
    #5
    Egy jól irányzott lövéssel ezt is könnyen le lehet szedni. Még az embert se muszáj eltalálni.
  • mumoka 2012
    #4
    pontosan 1 nagy 0 az a találmány amit bemutattam az legalább működik rendesen és még puska is lehet a kezébe ha muszáj.
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.04.02. 08:45:46
  • Akva
    #3
    Fel fogják futtatni a galamblövész sportot!
  • Relixo
    #2
    amíg ökörködnek a levegőben a kezükkel is irányítva magukat 25x lelövik őket aztán mehetnek a halak közé eleségnek. Katonai célból ez úgy baromság ahogy van. :D
  • mumoka 2012
    #1
    jetpack sovány a teljesítmény egyenesen ronda van e-nél jobb sokkal .

    https://www.youtube.com/watch?v=WQzLrvz4DKQ&t=51s a tudás itt kezdődik.
    Ja és a lábaikra & kezeikre vigyázzanak nehogy össze gabalyodjanak utazás közben.
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.04.01. 19:21:33