7
  • AcsMarci
    #7
    off: Tehát akkor a kutyán lévő nyakörv sem a kutya nyakörve, mert a kutyáknak nem lehet tulajdonuk?

    Cikk: Tehát akinek nincs annyi esze, hogy ne online játsszon miközben tölt le, az majd ezt használni fogja :D
    Utoljára szerkesztette: AcsMarci, 2021.03.24. 11:48:40
  • Macropus Rufus
    #6
    ha jól értem itt le van foglalva. Magyarán: a rendszer számára az a sáv nem létezik. Van egy gigás neted lefelé. Ebből az xbox lefoglal 500-at, de úgy, hogy a többi app. azt hiszi, eleve csak 500Mb/sec az átvitel. Ez mondjuk gigabite-nél nem gáz, de ha minden sávszél esetében ugyan azt az arányt fogja le (példánál maradva 50%-k) azért az már egy 50Mb net esetében érezhetően lassú. A te géped programja nem fogják le a netet. A lefoglalás az egy dolog. Ott még csomagütemezéssel lehet gyorsítani, de amikor konkrétan a sávszél nem is létezik, azzal nem lehet mit kezdeni. Most is vannak ilyen okosságok: meg tudod adni, hogy egy bizonyos program mennyi sávszélt lásson. Számára annyi a net. Hiába van ott 10x nagyobb sávszél. Na ezt műveli az xbox is.
    És mint írtad: igen valamit sz@rúl csinálnak mert ugyan ennek a cégnek az op.rendszere ezt nem teszik.
  • Macropus Rufus
    #5
    :) ez nekem is feltűnt.
    Sztem egy Xbox, gigabittel olyan 1 másfél óra alatt lejön :D :D
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #4
    Valamit nagyon rosszul csinalnak. Egy PC-n siman lehet max savszellel tolteni jatek kozben, eszre se lehet venni a kulonbseget.
  • barret
    #3
    Már jó ideje ennek kell örülni! No és annak,amikor sikerül a főcím helyesírási hiba nélkül...
  • nlght
    #2
    "Az Xbox letöltésén gyorsít a Microsoft"

    Már a cím is hülyeség. Az xbox-ot nem lehet letölteni, az egy fizikailag létező konzol termék. Milyen embereket vesznek fel ide gugli translate copy-paste bajnoknak (cikkírónak)?
  • hunbalee
    #1
    Amikor nem fut semmi game is tetű lassú a játékok let öltés. Kb olyan a feeling mint amikor egy alvó szerverre kapcsolodnál kb betárcsázos sebességgel. Majd ha mákja van az embernek 1 óra múlva valami/valaki valahol észleli hogy valahonnan játékot akarnak letölteni és végre elkezd jönni mert emberinek is mondható sebességgel. Csak a majd hogy 1 óra alatt 40+Gbokat szoktam letölteni és ez még nem is a max sávszélem nem pedig 7-8gbos ják ékokat 3 órán keresztül...