10
 • NEXUS6
  #10
  N.C.
 • defiant9
  #9
  Lol. Ezzel épp reagáltál. :)
  A tény ettől még tény maradt, közúton oktatják a tanuló vezetőket és a tanuló önvezetést is. Nincs jobb módszer.
  Az hogy elsunnyogtál az erre az érvre adandó válasz elől pedig szintén ténymegállapítás. Az hogy személyeskedésnek veszed(mivel a személyedre vonatkozik) megáll, de nem más mint egy kibúvó hogy továbbra se reagálj rá.
  Egyébként meg nem haragszom, hibára próbálsz ilyen 'személyeskedő' érzelmi töltetet hozzáadni.
 • NEXUS6
  #7
  A cikkhez kapcsolódo ki színes hír:
  Bukna a Tesla önvezető rendszere a gépjármű vezetői vizsgán - kritikus, hogy mégis a vásárlóival kísérletezik a cég
 • NEXUS6
  #6
  Ne haragudj, de az ilyen személyeskedő jellegű hozzászólásaidra továbbra sem kívánok érdemben reagálni.
  Úgy hogy
  N.C.
 • Jawarider
  #5
  Profit mindenek felett. Többi nem számít.
  Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2021.03.23. 00:35:50
 • defiant9
  #4
  Az önvezetés fejlesztése egy piaci verseny. Nyugodtan mondhatja bármely állam hogy akkor nem ad tudjuk hogy mit kell szabályozni főleg azt hogy hogyan akkor inkább stop, ezt itt csak akkor lehet ha majd lesz (máshonnan származó) tapasztalat, és itt csak lassú tempóban fejleszthető, ekkor a cégek fogják magukat és oda mennek ahol lehet gyorsabban, ha nyugaton mindenki azt mondaná hogy itt nem akkor elmennek szépen Kínába. A folyamat végén meg lenne pislogás hogy akkor mostantól Kínából vesszünk autót is, jaj az idióta politikusaink már megint adtak egy pofont a gazdaságnak. Az önvezetés fejlesztése (relatíve) biztonságos, Nexus6 sem tud nagyon mást ismételgetni mint hogy Uber meg 2018. Amikor megkapja hogy hát tanuló vezetőket is ugyanazon közúton tanítják mint az önvezetőt, akkor meg fülét farkát behúzva elsunnyog, majd a következő topic-ban újra elmantrázza az eredeti állítását.
 • NEXUS6
  #3
  Amúgy tökéletesen egybe vág azzal, amit írsz, amikor az NHTSA egyik képviselője pontosan ezt mondta egyik nyilatkozatában, amivel gyak elismeri, hogy teljesen jogos,amit a bizottság felró neki, ráadásul ezt a mulasztást teljesen tudatosan teszi. :O

  Majd csak jöjjön egy olyan áldozat, akinek a családjának van olyan jogász ismerőse, amelyik elég tökös ahhoz, hogy megkockáztassa, hogy beperelje őket ezért. XD
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.03.19. 12:08:57
 • kvp
  #2
  Gazdasagilag ez igy eri meg a cegeknek es a szervezet nem szeretne a profit utjaba allni. Ahogy a 737max-okat sem tesztelte le senki soha egyetlen hatosagtol sem, sot meg a dokuentacioban is csak annyit kertek, hogy a gyarto ceg irja le, hogy minden ok. Kb. mintha az oltasokat is ugy gyartanak, hogy csinalnak valamit, beadjak par millio embernek es ha gond van vele, majd szolnak a beoltottak.
 • NEXUS6
  #1
  Érdekes, hogy a 2018-as Uber baleset óta, amit szintén részletesen említ a levél az NHTSA igazából semmilyen előrelépést nem mutatott az irányban, hogy felszámolja a baleset vizsgálata során az NHTSA-t érintő problémákat. Pl. egységes szabályozás, szabványok, előírások hiánya és erélyes fellépés ezek megszegői ellen .

  Gyakorlatilag érthetetlen, hogy az NHTSA hatósági tevékenysége kimerül abban, hogy újra és újra egyfajta iránymutatást kér az NTSB szenátusi bizottságtól arra vonatkozóan, amit az már kismilliószor, különböző fórumokon és esetek kapcsán számára javasolt.