4
 • Macropus Rufus
  #4
  valami nem gömbölyű a Stadia háza táján. Jelenleg 3 hónapos akció van, de ehhez elő kell fizetned a youtube prémium verziójára. Megfordítva: ha előfizetsz a youtube prémiumra akkor kapsz 3 hónap ingyenes Stadia előfizetést. Ezt mifelénk árukapcsolásnak hívják, és többnyire az el nem adható sz@rokat így sózzák rá az egybites userre. Mert itt a lényeg nem a Stadia, hanem a youtube prémium előfizetés. Ez mellé jár a Stadia 3 hónapra. És nem fordítva. Szóval a google is beárzta a saját sz@rját.
 • grobs
  #3
  A lag sajnos pont akkora, hogy bármit amihez fontos a reakció idő ne lehessen élvezni. Ha fillérekért lennének játékok akkor még így is használnám, de bolti ár +30% + előfizetésért nem én vagyok a célközönség.
 • Sir Cryalot
  #2
  Nevetséges az egész, azt akarták felfújni hogy a kontrolleres wifi az közvetlen megy a hálóra és ezért tűrhető a lag :DDDDDDD

  Nekem a cyberpunk onnantól kezdve lett játszható hogy kikapcsoltam a vsync-et , 144hz-es display, double buffering, framerate limiter : 48

  Aki ezzel konzolon vsync-el akar játszani meg stadian annak elment az esze.
 • kvp
  #1
  Stadian jelenleg ket ingyenes jatek van. Egy free to pay mmo es egy 1000 eves arcade. Az uzleti modelljuk egyszeru, csak eppen aki ki tud fizetni teljes aron egy rendes jatekot az tud ala eleg eros vasat is tenni es utobbi esetben nem veszti el az adatait ha egy honapban nem fizet. A free to pay jatekok fele meg valamiert nem igazan szeretnenek elmenni.

  Az egyetlen elony az lenne, ha a olyan jatekok jelennenek meg, amik nem keszithetoek el mashogy vagy olyan eroforrasok kellenek alajuk, amik nem biztosithatoak pc-n. Az elso platform exkluziv tartalom lenne, ami nem realis, a masikhoz pedig nincs eletkepes uzleti modell, mert ami nincs pc-n, az tul draga szerveres kornyezetben is. Mindazonaltal megfeleloen eros szerver halozattal eletkepes a technologia, csak meg nem talaltak meg a tokeletes felhasznalast hozza.