Megvásárolná a Pinterestet a Microsoft?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Versenyellenesnek versenyellenes. A monopoliumok pedig artanak a szabadpiaci versenynek es mint latjuk a demokracianak. De hogy a demokracia hianya miert rossz a bolygonak azt en sem ertem. Sot, ha a nagytokesek aktualis nepirtasa bevaik (hivatalosan lakossagszam csokkentes), akkor a maradek kb. 700 ezer ember (Gates ennyit mondott celszamkent) mar sokkal kisebb mertekben fogja terhelni a bolygot. Szoval max. az embereknek nem jo a monopoliumok rendszere, de az is joreszt csak attetelesen.
Nem, csak a versenyt teszik tonkre. Nem udom mi koze a Pinterestnek a bolygohoz, es szerintem te sem, csak probalsz valami buta osszeeskuves-elmelettel vagdalozni.
De ha el tudod magyarazni hogy hogyan teszi tonkre ez a felvasarlas a bolygot,akkor halljuk
De ha el tudod magyarazni hogy hogyan teszi tonkre ez a felvasarlas a bolygot,akkor halljuk
Nem csak a versenyt teszik tönkre a globalista monopóliumokkal, de az egész bolygót és a rajta élő emberiséget is.
Utoljára szerkesztette: end3, 2021.02.12. 15:42:07
Utoljára szerkesztette: end3, 2021.02.12. 15:42:07
Epp most dolgoznak azon, hogy az ilyen felvasarlasokat visszacsinaljak, peldaul a Facebook-Instagram uzletet, mert mint kiderult ez erosen verseny-ellenes.
Szoval ezt nem ertem hogy hogy gondoljak, hogy mindneki masnak kozben engedni fogjak..
Ezek valoban tonkreteszik a versenyt, de akkor vagy hozzanak egy szabalyt ellene, vagy hagyjak, es ne utolag cseresznyezzek ki hogy mi nem tetszik nekik...
Szoval ezt nem ertem hogy hogy gondoljak, hogy mindneki masnak kozben engedni fogjak..
Ezek valoban tonkreteszik a versenyt, de akkor vagy hozzanak egy szabalyt ellene, vagy hagyjak, es ne utolag cseresznyezzek ki hogy mi nem tetszik nekik...