4
  • kvp
    #4
    Anno teljesen termeszetes volt, hogy a jobbagyok a foldesur falujaban laktak. Kesobb ez cserelodott a gyar altal biztositott munkaslakasokra. Miert ne lenne termeszetes az, hogy egy multi alkalmazottja a ceg lakoparkjaban lakjon? Figyelembe veve azt, hogy igy lehetoseguk lesz az embereknek dolgozni es az alapjovedelmen kivuli bevetelhez jutni, ez eleg nagylelku az uj foldesurak reszerol. Aki ezeknek a multiknak dolgozik, azoknak egy bizonyos beosztas folott lehet egy minimalis maganszferajuk es nem kell tomegszallason elniuk. Mindenki mas, aki munkanelkuli kenytelen lesz a menekult es hajlektalanszallasokra jellemzo szinten meghuznia magat, mar amennyiben huseges a rendszerhez. Egyebkent mehet a nyomornegyedekbe hajlektalannak. Ezt irja le a great reset forgatokonyve es mivel semmilyen ellenallas nem tapasztalhato az emberek reszerol, ezert ezt is fogjak megvalsoitani.

    ps: Az elso pilot project-ek az uj kozossegi szallasokra:
    meg tervezes alatt:
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-10-29/amazon-is-building-a-homeless-shelter-in-seattle
    es megvalositva:
    https://abcnews.go.com/US/wireStory/amazons-homeless-shelter-faces-seattle-crisis-criticism-71718584
    Varhatoan par ev mulva az amerikai lakossag jelentos resze fog hasonlo szallasokon elni. Persze nem biztos, hogy kepesek hasonloan magas szinvonalat biztositani ha szazmilliokat kell ellatni, de biztosan meg fogjak probalni.
  • barret
    #3
    Ezt hívják úgy,hogy humán erőforrás raktár?
  • Tntmaxy
    #2
    Erről a cikkről a Vivarium című film ugrott be. Kissé elvont, de aki kedveli a műfajt annak szerintem tetszeni fog. Nekem bejött.
  • Lapajka
    #1
    A Szilícium völgyben is van nagy lakópark és már több mint 30 éve...