4
 • zriboliv
  #4
  Egyszerű: az interneten mindenki egyfolytában zaklat mindenkit. A gyerek max. a bubble bash-t nyomogassa, ne a fácsét.
 • kvp
  #3
  Ma a normalis tevekenyseg a kozossegi media altal meghatarozott idotoltes a neten. Tehat ha egy gyerek nincs ovodas koratol a kozossegi oldalakon es nem azt gondolja mindenrol amit a kozossegi media mond neki, akkor az nem normalis tevekenyseg. A zaklatas egyik felismeresi modja az, ha nem azokat az oldalakat nezi amit eddig es nem azokkal kommunikal akikkel eddig vagy csokken az online toltott ido (100% ala).

  ps: A gyerekek nevelesenel fontos szempont volt a kozossegi media es altalaban a globalis stakeholder-ek reszerol, hogy ne legyen senkinek semmilyen gondolata. Se sajat, se idegen, csak amit az oldalak mondanak nekik. Na most ettol nem csak nem lesz semmilyen lathato hobbijuk (mert a kozossegi media mellett nem marad ra ido), hanem azt is nehez detektalni, ha barmi tortenik veluk, mivel a szulokkel sem kommunikalnak. De ez fontos, hiszen csak igy lehet megtorni a csaladon beluli ertekek atadasat, ami a globalis uj vilag letrehozasahoz elengedhetetlen.
  Utoljára szerkesztette: kvp, 2021.01.20. 14:55:05
 • duke
  #2
  "vagy a normális tevékenységek iránti érdeklődés elvesztése,"

  Nehez felismerni, mert a mai fiatalok, nem vegeznek semmilyen normalis tevekenyseget. A 24 oras telefonbaszason kivul semmit sem csinalnak.
 • Kissssss0 #1

  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2021.01.15. 11:32:05