14
-
cateran #14 "Szoval elkerulhetetlen, hogy az evek mulasaval sokkal tobb toltofej legyen a haztartasokban, mint hasznalatban levo telefon."
Aruld mar el minek tartod meg a toltot, ha a telefon mar nincs meg hozza? -
#13 ahogy az S20-nál, most sem érzem hogy váltanom kéne az S10-emről -
CairoJack #12 Ez a telefon kuka. Akartam rá váltani, de erre biztos nem fogok. Talán majd a következőre. -
Neocortex #11 just a USB-C to USB-C cable -
duke #10 USB--USBC kabel valoszinuleg van hozza, csak tolto nincs. -
Sequoyah #9 Viszont a regi kabelek meg jok hozza, nem?
Mi az iPhone 12-t a regi kabelekkel toltjuk. Az uj kabelhez valoban nincs toltofejunk. Ez mondjuk jogos kritika lehet, mert a kabelek mar inkabb fogyoeszkozok, de azert meg az sem akkora mint amekkora felhajtas van ezek miatt.
Egyebkent pedig ugyis vezetek nelkuli toltesre allunk at, szoval... -
Neocortex #8 Ez így renderen is lenne, ha nem USB-C szabvánnyal dobták volna piacra ami egy viszonylag új technológia, nekem pl egy ilyen töltőm sincs, de tény hogy a 27 ezres telómmal valszeg nem én vagyok a célközönség :P -
Sequoyah #7 De ha viszont az akksi kicsi, akkor meg az a baj.
Ott az iPhone 12 Mini, az kicsi, konnyu, es kisebb az aksija is. Es ez lehet behozza a divatba a kis premium telefonokat a tobbi gyartonal is. -
Sequoyah #6 A telefonok nem elnek orokke. Altalaban az elso, vagy a masodik tulaj kezben vagy tonkremegy, vagy a fiokba kerul. Ez nem egy aranyrud ami orokke korforgasban marad.
Szoval elkerulhetetlen, hogy az evek mulasaval sokkal tobb toltofej legyen a haztartasokban, mint hasznalatban levo telefon.
A mi fiokunk egeszen biztosan tele van toltofejekkel, szoval valoban semmi szuksegunk megegyre. -
#5 Az a fasza csávó,akié,nehezebb,nagyobb! És jó vékony legyen . Érdekes,hogy a vastag nem menő...
Utoljára szerkesztette: barret, 2021.01.15. 13:37:27 -
Yagami #4 Divatmajmoknak jó lesz ez is, ne aggódj. -
Gabbbbbbbbbbbb #3 Ezt már rég elértük. Nokia Ngage 137g volt. -
cateran #2 "tapasztalatok szerint a felhasználók szeretik megtartani a korábban megvásárolt kiegészítőket"
Sokan lehetnek, akik eladjak/elvesztik/elajandekozzak a regi telefonjukat, de a toltot - erzelmi okokbol - megtartjak..... -
Macropus Rufus #1 200g? Csak be fog jönni amit évekkel ezelőtt egy régi haver mondott: vissza fognak jönni a fél téglák. Súlyban is. És tessék. 200g. 50g híján negyed kilós eszköz. Remek.