5
 • Agyturbinikusz
  #5
  Es akkor most mi lesz?

  Mindenki olte egymast legalisan eddig is, es ezutan is fogja.
  Senkit nem erdekel az egesz, csak a felhajtas megy, mert az jo, es peldat lehet statualni a rendszer ellensegeivel.

  Ha a kormany maga adta volna ki az adatokat, akkor pontsoan ugyan ilyen erdektelenseg lenn mint most.

  Leonard Cohen - Everybody Knows...

  Ugye ugye, that's how it goes....
 • VolJin
  #4
  Szép fotelszónoklat volt...
 • codaco
  #3
  Miért kellene mártírrá válnia annak, aki felfed egy gazemberséget? A mártírt gyorsan elfelejtik, viszont aki életben van, az folyamatosan tudja emlékeztetni az embereket a történtekre.
 • kvp
  #2
  Anno volt egy vita arrol az altala mukodtetett oldal tamogatoi kozott, hogy szabad-e barkinek is vallalnia arccal a tevekenyseguket. A tobbseg azt mondta, hogy nem, mert azzal a tobbiek lebukasanak veszelyet novelik. Vegul Assange nem birta ki, hogy titokban maradjon a kilete, igy a tamogatok jelentos resze kilepett mogule. Viszont meghalni nagyon nem akar, bar szinte biztos, hogy ugyanolyan modon lenne "ongyilkos", mint a hasonloan tul sokat tudo Epstein. A brit birosag viszont megsem mondhatja azt az USA-nak, hogy azert nem adjuk ki, mert targyalas nelkul megolnetek. Minden idiota, aki nevvel, arccal vallaja a velemenyet igy fog jarni, lasd a qanon-os laposfoldes hulyeket washingtonban. Semmi ertelme jobboldali, nemzeti vagy az amerikai alkotmany elvei szerinti ertekek menten politizalni vagy megnyilvanulni, mert csak buntetes jar erte a globalis hatalom birtokosaitol. A szabad velemennyilvanitas nem az a modszer ami barmilyen modon hatasos volt anno a szovjet majd valamivel kesobb az amerikai erok ellen, pl. Afganisztanban. Egyebkent oz ottani civilek az amerikai fuggetlensegi haborubol tanultak politizalni. Lassan az amerikaiak is elolvashatnak a sajat tortenelmuket...
 • Sequoyah
  #1
  Ha ugy erzed hogy torvenytelenseget kell elkovetned a kozjo erdekeben, akkor vallald be a buntetest is a kozjo erdekeben, kulonben te is csak egy onzo leny vagy.
  Assange is csak a sajat segget vedi, a viselkedeseben semmi jele sincsen semmifele magasztosabb eszmenek. Ha valoban az igazsag harcosa lenne, akkor feladta volna magat es martirra valhatott volna.
  Oseink meg az eletuket aldoztak fel magukat az altaluk velt igazsagert, ahhoz kepest o olcson meguszta volna.