9
-
Frekvency #9 Isten: :DDDDDDDDDD -
bandeeeeee #8 Nem, mert szerintem meg 15 milliárd éves! Én nyertem! :D -
zakzag #7 A fizikában SOSEM lesznek tényszerű, kétségtelen bizonyítékok, a fizika nem matematika. A fizika a matematikával ellentétben nem axiómákon, hanem méréseken és megfigyeléseken alapszik, így sosem lehet teljesen egzakt. -
t_robert #6 Megegyeztek ok, de mi az univerzum véleménye a kérdésben? :) -
Sequoyah #5 Tenynek ez teny, ketsegtelen pedig sosem lesz. A tudomany cleja hogy a rendelkezesre allo tenyek alapjan adja meg a valosaghoz legkozelebb allo valaszt, es ebben sikeresebb barki masnal. Tokeletesseget ne varj. -
Agyturbinikusz #4 Elnezest, de lattal, te mar valamit amiben 100%-ig biztos lehetsz?
Semmi sem teny a vilagon, max a fogalmak, mert a fogalmak kozmegegyezes alapjan jelentik azt amit jelentenek. Ergo semmilyen kutatast nem lehet ertelmezni tenykent, hanem csak az altalunk elfogadott keretek kozott ertelmezheto.
Vagyis nem letezik olyan mint teny, csak maga a fogalom. ez teny. -
VolJin #3 A 13,77, tehát maradt a 13,8... -
Gabbbbbbbbbbbb #2 Ez a szám alapos kutatásra és megfigyelésekre épül. Tényszerű kétségtelen bizonyíték lehet sohasem lesz, addig marad ez.
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2021.01.08. 10:34:52 -
Lapajka #1 Jobban örülnék, ha nem csak tudományos közmegegyezés lenne, hanem tényszerű kétségtelen bizonyíték is mellé...