6
 • ostoros
  #6
  Azért van ez, mert állambácsi szerződést (stabilitási paktumot) kötött a multikkal. Garantálja nekik a stabil piacot, és a stabil bevlételt és a kartelezésért nem szólnak.
  Cserébe fizetik a telekommunikációs különadót és nem pampognak Brüsszelben.
  Mindezt az állami mobil szolgáltató fenyegetésével tudták elérni. Plussz állambácsi fizeti a gerinchálózat fejlesztését, hogy a falvakba is eljusson az internet.

  Félreértés ne essék, ha ez nem lenne, még akkor SEM kapnánk meg tisztességes áron a szolgáltatást, mert a DIGI is tízszeres haszonkulccsal dolgozik, max annyi van, hogy a telekom és társai meg tizenötszörössel.
  Utoljára szerkesztette: ostoros, 2020.12.27. 10:57:12
 • rwg78
  #5
  Szerintem fordítva ülsz a lovon. :)
 • Arnika19
  #4
  Nyilván nem voltak hajlandók tejelni, mert Romániában nem csak az állami vezető ellen jár el az ügyészség aki elfogadta az anyagi előnyt, hanem az ellen is aki adja és az EU-s ügyészséghez is csatlakozott Románia.
  A sokat hangoztatott jogállamiságuk itt is látszik hogy problémás.
 • Mentol
  #3
  Akkor ne is vegyek DIGI mobil előfizetést, ha 2022 után is szeretnék náluk maradni?
 • Zsombor99
  #2
  No comment... Vajon milyen meg nem nevezett indok miatt akarják kiszorítani a DIGI-t?? Szerintem annak is éppen annyi joga lenne az egészhez, mint a többinek!!

  Mi a mobiljainkkal mindig is Telenorosak voltunk. Amíg Pesten laktunk, addig az Invitel adta a netet és a tévét, ha jól emlékszek, most pedig egy helyi szolgáltató, a HirSat adja ezeket. Ezeken kívül sosem voltunk még másik másik szolgáltatónál.
  Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.12.18. 07:52:15
 • monk00
  #1
  Azért nem semmi egy ország ez. Szépen kiszorítják a digit, mert tudják hogy ár érték arányban nem tudnának vele lépést tartani. Szerintem teljesen kiakarják véreztetni. Csak ennek az lesz a vége, hogy teljesen elfog tűnni az országból a digi. Én telekomos vagyok, de voltam digis, telenoros, és upc-s is. Így van összehasonlítási alapom. Ha hagyták volna, akkor már mindenhol a digi lenne, mint most a telekom. És akkor az előfizetőknek, fele annyiba kerülne minden. Hülyék országa...
  Utoljára szerkesztette: monk00, 2020.12.18. 04:02:58