86
  • PLaci #6
  • nemadomeganevem
    Helló. Én nem feltétlen mondanám , hisztinek, ha nem megy a játék ps4 meg Xbox-platformon. A probléma az hogy TUDTÁK hogy nem is fog menni a jelenlegi állapotában, nem az a gond hogy a konzol nem képes futtatni a játékot, majd megy majd rajta valamikor, hanem az a gond hogy nem kapja vissza a pénzét, az aki ezekre a platformokra beruházott, és nem akar még hónapokat várni a játékra.Megtudták volna oldani , ha akarták volna, BOCS de most jelenleg MÉG nem tudjuk kiadni ps4 meg xbox konzolokra ezekre várni kell, és ezt nem lépték meg, mert kellet a PÉNZ, úgy gondolták hogy majd elnézik, nekik , át estek a ló túloldalára , ők azok akiknek meg kellene fellelni az elvárásoknak, és nem fordítva. Egy "rosz" példát ha mondhatok a NOKIA is elb....ta, mert ugy volt vele hogy bármit, és bármeddig elmehet, de egy csufos vereség lett a vége. Nyilván a fenti példa rossz abban a nézöpontban hogy nem áll olyan roszul a CD Projekt, még megmentheti valamennyire a dolgot, a csúfos a vereségtől. Bocsánat kérés, valamilyen kompenzáció, a különbözö platformoknak,pl: gyors hiba javitások ,ingyenes tartalmak, olcsobb vásárlás etc. A bizalmat már elvesztették , pénzt vesztetek, nem is keveset, és azt még nem is lehet tudni késöbb, ha majd kiadnak majd ujabb játékokat ,menyire fogja majd az embereket visszatartani attol, hogy ellöre megvegyék a játékot. Én pc vettem meg lassan 100 orám van benne, én élvezem a Cyberpunk 2077-ett, vannak ficces, idegesitö búgok , de játszható simán, de engem is eltántorit, attól hogy legközelebb, ellöre megvegyem a játékot, ki tudja majd hogy legközelebb nem pc- adnak ki majd játszhatatlan játékot.
  • lammaer
    Pont hogy a szándék nem volt jó, a vezetés pénzéhsége, hogy minél előbb adjuk ki - hiába mondta a tech hogy kell még idő - ütötte agyon a dolgot.

Igazából megérdemli a játékipar hogy kapjon pár fülest, mert tényleg elszaladt mind a kis mind a nagy kiadókkal a ló... szóval valahol örülök a felháborodásnak, ha esetleg túlzás még akkor is, mert a végén mi járunk jól vele.
  • lac coo
    Hát én nem tudom, PC- n játszom, néha látok beszorult embert, meg néhány ilyen jeletéktelen bugot, de igazán nem értem ez ta világhisztit ....
  • TokraFan
    PC-n szuper a game, a konzol nevű kenyérpirítókat meg cserélje le next genre akinek nem tetszik a minőség. A PS4 ennyit tud, ez van.

Brutál jó a játék, bugok vannak, de hol nincsenek ma már?
  • Lapajka
    A Cd Project Red már vállalta, mert vállalnia kellett... a világszégyen, ill világbotrány és a tőzsdei súlyos veszteségek, megbüntették őket, ha van miért, mert azért nem biztos hogy bűnösnek kell őket kikiáltani; a szándék jó volt, csak sokat akart a szarka... ennyire komplex játékot, még nagyob cégek, pl Ubisoft is bughegyekkel adnak ki legelőbb....