7
 • Sequoyah
  #7
  Nem ertem miert beszelsz ilyen hangnemben rola. Egyaltalan nem mondott hulyeseget, sot jo esellyel neki van igaza.
  Ha nem erted amirol beszel, akkor inkabb veled van problema...
 • Cefet
  #6
  Úgy látom nálad betalált valamivel... :)
  Nekem semmi bajom ezekkel, amíg nem túl hangosak.
 • kalapos01
  #4
  Nagyon sok buta ember kommentel az interneten, de el kell fogadni, hogy nekik is lehet hangjuk, ha már a való életben elnyomják őket. Ő így gondolja. Más meg azt hiszi, hogy nincs vírus vagy, hogy lapos a Föld.
 • end3
  #3
  Vajon miért is vannak a producerek között az executive-ok? Megjegyzem, túlságosan elterjedt ez a sommás, "lopás gondolkodás". El kéne gondolkodni az ártatlanság vélelmén. Ha valakinek nincs konkrét bizonyítéka, közhellyel, "nem tartott a vélt lopás helyszínén gyertyát" akkor semmi sem indokolja a vádaskodást. Ha pedig bizonyítéka van rá, tessék megtenni a feljelentést az arra hivatott bűnüldöző szerveknél. Unalmas és nevetséges ez a "mindenki lop" napi magyar véleményezési gyakorlat világméretű kiterjesztése.
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Nem lenne semmi, ha igazad lenne. Szerintem tuti nem ez a helyzet, a befektetok nem idiotak, zart ajtok mogott a studio es befektetok tudjak kovetni a munkalatokat.
 • Sequoyah
  #1
  Ez abszolut ugy nez ki mint egy teljesen atlagos csalas. Beszedte a penzt a befektetoktol, mind elsikkasztotta, es most megy az igergetes hogy nemsokara kesz lesz. Csak meg 2 ev. Meg meg 2. Meg tovabb tart, de cserebe tobb resz keszul egyszerre. Mindig bedob egy kis remenykelto morzsat, de igazabol nem keszul semmi.