Szekeres Viktor

Ismét vége az Avatar forgatásának

James Cameronék ismét szusszannak egyet.

Ahogy 2018-ban és 2019-ben, úgy idén is jelezték az Avatar készítői pár kép kíséretében, hogy befejezték az adott naptári évre tervezett forgatási munkálatokat, és az ünnepek idejére szünetre vonulnak, hogy utána természetesen újult erővel vessék magukat ismét a feladatok sűrűjébe.


Hogy hányadik résznél tartanak a forgatást illetően, azt nem tudni, csak az biztos, hogy 2022-ben kerül moziba az Avatar 2. Cameron egyébként korábban elmondta, hogy nem érdemes mérget venni arra, hogy a harmadik rész után folytatódik a sorozat. Természetesen a negyedik és az ötödik epizód szkriptje is elkészült már, azonban ezen filmek sorsa csakis attól függ, hogy a nézők mennyire kíváncsiak rájuk. Tehát, ha a második és harmadik rész nem hoz elegendő bevételt, akkor nem lesz negyedik és ötödik film. Ez annyiban nem jelent majd gondot, hogy a történeteik lezártak, önmagukban is megállják a helyüket, az öt filmen át csak afféle nagyobb, meta narratíva húzódik. Tehát az Avatar 2-3 nem olyan epizód lesz, mint A gyűrűk ura első két része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sequoyah #7
  Nem ertem miert beszelsz ilyen hangnemben rola. Egyaltalan nem mondott hulyeseget, sot jo esellyel neki van igaza.
  Ha nem erted amirol beszel, akkor inkabb veled van problema...
 • Cefet #6
  Úgy látom nálad betalált valamivel... :)
  Nekem semmi bajom ezekkel, amíg nem túl hangosak.
 • kalapos01 #4
  Nagyon sok buta ember kommentel az interneten, de el kell fogadni, hogy nekik is lehet hangjuk, ha már a való életben elnyomják őket. Ő így gondolja. Más meg azt hiszi, hogy nincs vírus vagy, hogy lapos a Föld.
 • end3 #3
  Vajon miért is vannak a producerek között az executive-ok? Megjegyzem, túlságosan elterjedt ez a sommás, "lopás gondolkodás". El kéne gondolkodni az ártatlanság vélelmén. Ha valakinek nincs konkrét bizonyítéka, közhellyel, "nem tartott a vélt lopás helyszínén gyertyát" akkor semmi sem indokolja a vádaskodást. Ha pedig bizonyítéka van rá, tessék megtenni a feljelentést az arra hivatott bűnüldöző szerveknél. Unalmas és nevetséges ez a "mindenki lop" napi magyar véleményezési gyakorlat világméretű kiterjesztése.
 • Gabbbbbbbbbbbb #2
  Nem lenne semmi, ha igazad lenne. Szerintem tuti nem ez a helyzet, a befektetok nem idiotak, zart ajtok mogott a studio es befektetok tudjak kovetni a munkalatokat.
 • Sequoyah #1
  Ez abszolut ugy nez ki mint egy teljesen atlagos csalas. Beszedte a penzt a befektetoktol, mind elsikkasztotta, es most megy az igergetes hogy nemsokara kesz lesz. Csak meg 2 ev. Meg meg 2. Meg tovabb tart, de cserebe tobb resz keszul egyszerre. Mindig bedob egy kis remenykelto morzsat, de igazabol nem keszul semmi.