2
Avagy távoli videojáték
 • hunbalee
  #2
  Xbox felhő gaminget próbáltam mobilon. Nagyon jó. Jövőre elhozzák pc-re is így nem lesz rászorulva az ember hogy 5 colon játsszon a játékokkal
  Csak lehetne nagyobb a felhozatal ,az lenne az igazi hogy ami store-ba elérhető minden tolható lenne felhőben is
  Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.12.19. 09:24:04
 • zola2000
  #1
  Na most az van, hogy van egy jó de egyre inkább közepes laptopom+nintendo switchem. Aztán gondolkodtam abban hogy fejlesszek PCt vagy vegyek Xbox series S-t.

  Régebben nézegettem a geforce now-t de az ingyenes része használhatatlannak bizonyult (kb félezren állnak sorban előttem és egy óra után megszakad ha be is jutok) a fizetős részével játszhatok a régi steames/néhány epices "ingyen"játékkal.

  Aztán megjelent magyarországon is az általam eddig rosszabbnak gondolt google stadia, és ... nos ingyen sima fullhdban tolhatom azokat a játékokat amiket stadiara vettem meg -> az első vásárlásból kaptam tíz dollárnyi kedvezményt tehát megvettem a 10 dollárra akciózott watch dogs 2t ingyen, és ott van például a free2play destiny2 ami szintén jó, és nálam teljesen jól is működik a dolog, tehát lehet hogy meg is van a nextgen konzolom:

  De most komolyan ezzel mindenhol működő konzolt adott ki a google:
  https://stadia.google.com/games/destiny-2
  illetve stadia proval egy csomó játékot hozzánkdob a google.

  próbáltam még mobilon is érintőirányítással, és: a dolphin/ppsspp emulátor érintőgamepadja játszhatatlan volt, de ez úgy ahogy de ez játszható úgy is, mivel 1080p-ben lagzott, mobilon 720p-re állítottam úgy gyors.

  az igazi kérdés csak az hogy az árak hosszabb távon is így maradnak és akkor jó lesz vagy ez csak a beetetés, és akkor maximum megyek vissza saját konzolra vagy PCre (illetve nálam még az hogy jön e több keleti játék is de ha bejön akkor biztosan)

  egyébként ilyen a minőségük jelenleg:


  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.12.17. 17:24:09