Humankind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az etiópok meg a nigériaiak is hatalmas csodákat alkottak. Ja, nem. De ha már etiópok, miért az 5. ERAban??? Aztán a nigériaiak a 6.ba? Miért nem más arab nép? Ennek kb. az utolsó nép packnek kellett volna lennie, nem az elsőnek ... De legalább nem annyira drága!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Esetleg valami pár gondolatos kedvcsinálót valaki? Hogy te miért tolod ezzel, mi tetszik benne?
Pl annak idején én nagyon szerettem a Civlization: Call to Power 2-t. Ami nagyon bejött benne a Civhez képest hogy pl az infrastruktúrafejlesztés nem olyan szöszölős volt mint a Civben (pontokat generált a civilizáció, aztán azokból egy kattintással lehetett a területi fejlesztéseket megcsinálni, nem kellett a settlerekkel tökölni), illetve a harc is inkább a vegyes felépítésű seregeken alapult, nem az egyesével tologatott egységeken.
Szóval kb ilyen szinten, miben szimpatikusabb a Humankind mint a Civ?
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.09.06. 06:23:07
A mohának mindig a déli oldala fás!
Rég játszottam stratégiával ennyit. Remek játék.
mert én hiába maxolom a tudományt nem érem el rendes játék időn belül...de az AI sem pedig csaé mint azt ahogy kell
Visszaszopom a huge mapes kicsi térképet, csak valahogy első blikkre nem volt arányban a felfedezetlen rész és a sarkak vs amit már felfedeztem. Aztán felfedeztem ... 😄
Viszont tényleg csal a gép. Sokszor nézem miért fejlődik úgy, ahogy, aztán látom, hogy magához olyan helyeket pakol le, amit felfedezhet, ahol 80-100 vmi van, hozzám (player) meg az 5-35ösöket. 😊
- +1 kis kék házikóban (+1 unit slot)
-repülővel nem lépkedsz annak azért 0 a mozgáspontja
-rakétát nem építettem de gondoplom nem kell mozgáspont neki
-hajónál tuti bug mert hacoltam hunok ellen és sokat léptek a hajói, baromi erősek a lovasai és lőnek is
Utoljára szerkesztette: hapi, 2021.08.22. 19:19:43
"Miért van a hunoknak 0 a hatótávra, a hajóknak, repülőknek, rakétáknak pedig 0 a mozgáspontra?"
- ok. de melyik kutatás adja majd ezeket a lehetőségeket?
köszi egyébként!
A harc egyszerű:
-figyeld a bónuszokat
-mindig fentről le támadj
-mindig álljon melletted saját egység az is +1 pont
-próbálj pont az ellenség mögé állni egy másik egységgel és akkor mindkét egységed hátba támadás bonusszal üt.
- ne minden íjjászt fejlessz fel crossbowra, mert nem tudnak átlőni a saját egységek felett (volt olyan csata hogy egyet sem tudtam lőni velük)
pont most játszottam végig második legnehezebb fokozaton, megnyertem 12K győzelmi ponttal. Ha épp nem a túlélésért küzdessz, és van elérhető győzelmi pont (pl, 2 kör múlva kész a fejlesztés és az pont teljesíti a győzelmi kitételt) akkor nem kell rohaani a korugrással, mert hiába vagy előrébb korban ha nincs győzelmi pontod.
Beállítottam 70%, 7 kontinens, legnagyobb világ, de a szélek alapján nem túl nagy a világ és fogalmam sincs hogy fér el ott 7 kontinens úgy, hogy a generátorban elég távol tettem őket egymástól.
A militarista nép pedig alapból kap 12 legyőzendő egységet a csillagért. Laza így az elején.
Viszont tök jó, hogy az évszámot onnantól látod, miután felfedezed a naptárt. (Vagy csak nem figyeltem?)
Amikor néztem videókat (nem alfabétáztam), hogy mit hogyan érdemes, azt láttam, hogy a egy nagy várost erőltetett a kínai srác. De most megjelenés után, nem érzem úgy, hogy ez volt a helyes irány. Vagy néptől függ?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.19. 16:56:41
Nem tiszta mi a gond feladattal, éppen ezek lennének jók, amik azért nyomokban feladatok. Most persze a játékban ez szinte semmi kihívás, érdemben semmi előnye nem volt a két állat megölésének, max egy kört hozott, vagy még annyit sem. bonuszért simán vállalható.
Animal Lover
"Advance from the Neolithic Era without hurting a single animal."
Most elképzelem, hogy a vadászattal-halászattal-gyüjtögetéssel foglalkozó törzsek nem vadásznak le állatot. Éhen is halnak. Megj. jó nagy hülyeségek vannak benne.
Kiválasztom az Ancient ERAban mondjuk a militarista Mycenaeans kultúrát. Hogyan viszi ezt tovább a következő korba, mi marad meg, ha majd másik kultúrát kell választani. Viszi tovább a megszerzett előnyeit, vagy a következő kultúra lesz az alap? Esetleg vegyes tulajdonságok? Érdemes pl. mindegyikből egy kicsit, vagy több egyforma, vagy helyzethez köthetően? Pl. vannak lovak, akkor lovas népet is érdemes, nincs tenger, akkor lehetőleg hajóst ne, stb?
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2021.08.17. 16:55:30
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.08.17. 14:59:35
Ez a video relative jol osszefoglalja a problemakat.
Arra nem ter ki egyedul ami engem zavart mikor a gep megfutamodik a csata elol, minek koszonhetoen 1.5* annyit mozog mint amennyi max lepese van (amit boven nem kompenzal h a kovetkezoben pedig feleannyit) es a tamadonak lenullazodik a lepese. Ez azzal kombinalva, hogy a csatahoz egy adott teruletrol huzza be a csapatokat, a messzebb levoket kesobbi megjelenessel utanpotlaskent, siman okozott olyan zavart, hogy egy nyuves felderito megakasztott 2-3 fullos sereget, sokszor iszonyat logikatlan modon.
Amint sikerul egyensulyt vinni a jatekba es kikuszobolni az ilyenfajta butasagokat (remelhetoleg a megjelenesre) ez valoban egy nagyon jo kis 4x strat lesz 😊 Kivancsian varom es izgulok hogy sikeruljon 😊
Utoljára szerkesztette: Andule, 2021.02.24. 18:50:52