11
-
Sir Cryalot #11 "electret" mint a mikrofonok vagy elektrosztatikus (ami az mint az előző) , vagy "mems" ami megint valami olyasmi https://www.anandtech.com/show/15894/xmems-announces-worlds-first-monolithic-mems-speaker -
VolJin #10 Az milyen? Piezo kristályos? -
VolJin #9 Mert a vonatsínt szednék össze? -
duke #8 Direkt azert talaltak ki a a vezeteknelkuli fullhallgatot, hogy az emberek elveszitsek es ujjat vegyenek. Szemetek.
"A Panasonic most megoldást kínált a nem mindennapi problémára."
Ezek hulyek, azt hittem a kieses ellen talaltak ki valamit, nem pedig hogy feltalaltak a porszivot.
Utoljára szerkesztette: duke, 2020.11.12. 16:33:01 -
Gabbbbbbbbbbbb #7 Az is kiesik, ne aggodj.. -
De miért nem "agybadugós" a legtöbb ilyen? Azok tényleg nem esnek ki a fülből. -
Hol lehet utána nézni ennek a hangszóró típusnak? Nem is hallottam még róla... -
Egyből a mágnes jutott nekem is eszembe! De a mágnes egyszerűsége kizárja a drága porszívók megvásárlását...Hol marad a busás haszon? -
kvp #3 A magnes azert nem jo, mert nem minden fules magneses. Mivel a sima takaritasra a sima ipari porszivo is jo, ez a klasszikus fogos vegu bot utodja, amivel mar lassan egy evszazada halassza a szemelyzet a beesett dolgokat. Hogy miert kell halaszni? Japanban a vonatok kivetel nelkul metros magassagu magasperont hasznalnak. Bemaszni a beesett dolgokert ongyilkossagnak szamit es annak is vennek. Raadasul egyre tobb a peronajto is, ami az utasok veletlen vagy szandekos beeseset probalja megakadalyozni.
ps: A vezetekes fulhallgatok egyik nagy elonye, hogy nehezebb elhagyni oket. -
Venator #2 Hogy mekkora hatalmas problémáik vannak -
LoL
Micsoda problémák! A világ megérett...
Eleve nem értem, miért nem mágnessel szedik össze a vackokat?