2
  • zetortraktor
    #2
    Ember, ennyire csak direkt lehet félreérteni a dolgot. A munkáltatója nem azért nem akarja alkalmazni, mert ezt gondolod. Michael Jacksont is hallgatnak az emberek, ezt is megnéznék Deppel, nem erről van szó. Nyilván nem bontják fel a szerződését, ha a színész belemegy a közös megegyezésbe, vannak dolgok, amiket el lehet intézni belátás alapján. Igen, nem mindig, lesz, aki ragaszkodik a jussához, de nem csak a szórakoztatóiparban, hanem mondjuk a sportban is előfordul olyasmi, hogy az egyik fél azt kéri, hogy inkább ne, a másik pedig belemegy - esetleg némi fájdalomdíj fejében.

    A Warner pontosan tudja, hogy ezen csak bukhat anyagilag. De ha nem akarnak vele együtt dolgozni, akkor nem fognak. Nyilván más meg fog, nem kell félteni Deppet.
  • Zombee
    #1
    Ha a Warner arra kérte, akkor többé nem köti szerződés, mivel nyilván azt a stúdió fogja felbontani. Azért az nem úgy megy, hogy a Warner-nek valami nem tetszik, de a színész bont szerződést, azért annak lehet kötbér vonatkozása is.
    Amúgy ez már kreténség. Engem ugyan a film nem érdekel, se Deppel, se nélküle nem nézem, ellenben a kirúgásáig azt se tudtam, hogy milyen ügybe keveredett, de annak tudatában sem lenne hatással arra, hogy meg akarom-e nézni vagy nem.
    As I Lay Dying-ot is hallgatok, pedig az énekes ült is amiatt, hogy bérgyilkost fogadott a felesége megölésére. Azóta már újra szabad, a zenekar is megy tovább. :)