Szekeres Viktor

Nem lesz benne Johnny Depp a Legendás állatok 3-ban

Színészcserére került sor a LÁ3-ban.

Johnny Depp közleményt adott ki arról, hogy a Warner Bros. Pictures megkérte arra, hogy mondjon le a Legendás állatok, azaz a Fantastic Beasts sorozat harmadik részében betöltött szerepéről (Grindelwald), a színész pedig teljesítette a kérést, kiszállt a filmből annak ellenére, hogy szerződés kötötte őt. A stúdió másik színész részvételével fogja leforgatni a folytatást.

Érdekes lesz látni, hogy mindez hat-e majd a bevételekre. A 2016-os Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where To Find Them) 180 milliós költségvetésből Amerikában 234, a világ többi részén pedig 580 millió dolláros bevételt hozott. Azonban a folytatás, a 2018-as Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) bevételei nem nőttek, hanem csökkenésnek indultak: a 200 milliós produkció Amerikában csak 160 millió dollárig jutott el, és a világ többi részén is csalódást keltően szerepelt, 494 milliós bevételt kalapozott össze. Márpedig, ha a harmadik részre ugyanilyen mértékben csökken a bevétel, akkor a stúdió biztosan nem lesz elégedett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #2
  Ember, ennyire csak direkt lehet félreérteni a dolgot. A munkáltatója nem azért nem akarja alkalmazni, mert ezt gondolod. Michael Jacksont is hallgatnak az emberek, ezt is megnéznék Deppel, nem erről van szó. Nyilván nem bontják fel a szerződését, ha a színész belemegy a közös megegyezésbe, vannak dolgok, amiket el lehet intézni belátás alapján. Igen, nem mindig, lesz, aki ragaszkodik a jussához, de nem csak a szórakoztatóiparban, hanem mondjuk a sportban is előfordul olyasmi, hogy az egyik fél azt kéri, hogy inkább ne, a másik pedig belemegy - esetleg némi fájdalomdíj fejében.

  A Warner pontosan tudja, hogy ezen csak bukhat anyagilag. De ha nem akarnak vele együtt dolgozni, akkor nem fognak. Nyilván más meg fog, nem kell félteni Deppet.
 • Zombee #1
  Ha a Warner arra kérte, akkor többé nem köti szerződés, mivel nyilván azt a stúdió fogja felbontani. Azért az nem úgy megy, hogy a Warner-nek valami nem tetszik, de a színész bont szerződést, azért annak lehet kötbér vonatkozása is.
  Amúgy ez már kreténség. Engem ugyan a film nem érdekel, se Deppel, se nélküle nem nézem, ellenben a kirúgásáig azt se tudtam, hogy milyen ügybe keveredett, de annak tudatában sem lenne hatással arra, hogy meg akarom-e nézni vagy nem.
  As I Lay Dying-ot is hallgatok, pedig az énekes ült is amiatt, hogy bérgyilkost fogadott a felesége megölésére. Azóta már újra szabad, a zenekar is megy tovább. :)