Itt az Intel grafikus kártyája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én anno csapattam intel vga kártyával. A hp8200 Elitben volt egy integrált intel hd tököm tudja milyen kártya, de pl. a Rage 720p-ben fullra húzva hozta simán a 30-35fps-t. Ami azért egy integrált szartól nem rossz eredmény. Egy átlagos felhasználónak már a 7-8 évvel ezelőtti intel vga is bőven sok volt.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Hagyjátok rá szegényre, nem volt gyerekszobája. 😊
Tetsuo
Hogy egy ilyen cikknél is az AMD-t fikázod, azért sokat elárul rólad. ;-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ez mehet is a szanalmas.hu-ra. 1 milliárd dollár elköltése után! Az Intel az új Nokia 😄
wraithLord
Nekem most is az van a PII-es gépemben. Nem konkrétan az, amivel anno játszottam, de egy olyan.
Én is játszottam Quake 3 (id Tech 3) engine-es játékokkal rajta, de nekem nem kellett rá ventit rakni.
sárkánylovag
Ez nem az Intel grafikus kártyája
az a DG2 meg ha igaz a DG3.
96 egység édes kevés lenne grafikus kártyának ez egy 1050 teljesítmény csak.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2020.11.02. 21:16:47
yesname
Hát öreg amiket írtál az pont az ellenkezőjét bizonyítja annak amit állítasz magadról. Skizofrén is vagy netán? 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Se Intel, se nv fan nem vagy, de büdös nagy bunkó az vagy...
Már az első mondatodban fikázol, meg hülyézel. És kicsit sem vagy elfogult? Aha.
Amúgy meg biztosan digitális-áramkör tervező mérnök vagy gondolom, hogy így tudod, hogy ki mit b.szott el.
Egy szánalom vagy jóbarát.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Első 3d gyorsításra képes VGA-m egy Intel 740-es kártya volt. Gyárilag passzív hűtéssel szerelték, kókányoltam rá egy ventilátort, hogy ne füstöljön el. Q3 & UT szuperül futott rajta :-) A sajtó lehúzta, már akkoriban is, de jól futottak rajta a kor játékai, 1998 februárjában jött ki. Simán versenyben maradhattak volna, ha nem lépnek ki a piacról.
zola2000
Hát aki tartalomgyártó, és erős GPU kell neki az miért választaná ezt?

Pl DAZ3Dre ez kevés főleg hogy NVidia irayre van optimalizálva.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.11.02. 14:58:04

A

Az elso intel-es programozhato shader kepes videokartya 1984-ben keszult, ami nagyon jo minosegu es innovativ, de mindekozben nagyon lassu is volt. Az intel azota nem tudott megfelo teljesitmenyo kartyakkal elojonni. A beepitett kartyaik is mindig eppen csak a minimumot hoztak. Ha jol ertem, most is foleg a video es audio kodolast tamogatjak, mert 3d-ben nagyjabol minden megveri oket.
Azért itt ne felejtsük el, hogy nem teljesen alapról indult az Intel, hiszen már 8-10 éve használ legalább prociba épített GPU-kat
Intel HD graphics 2500, 4000, HD 530, HD 630, Irix stb.
A feladat annyi volt, hogy legyen egy dedikált videókártyás változat is. Számtalan cég van aki simán épít egy új megjelenő GPU köré komplex videókártyákat.