11
  • ugh
    #10
    Az 500 dollaros usa arra jon meg az ottani afa ami allamonkent valtozik.
    Neked meg ennekk kellett volna utanaszaglaszni.
    Csak 7 milliardszor lett leirva eddig.
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.10.29. 21:16:57
  • ugh
    #9
    Ott se szorjak a penzt faszsagokra elhiheted.
    A szolgaltatasok ara, az ingatlan, vagy csak lakasberles is alaphangon a duplaja az itteninek.
    Nyugaton meg a szar is viragillatu.
    Latjuk angliat meg belgiumot.
    Content creator de szep.
    En 16 eve csak egy artist es animator vagyok.
    Nyilvan jobban hangzik a content creator....
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.10.29. 21:16:20
  • Fefy
    #8
    Az ugye megvan, hogy magyarországnak nem a Budapest táblánál van vége?
    Vidéken azért a nettó 4-500k/hó elég ritkának számít.
  • Magnum PI
    #7
    Valamiből finanszírozni kell a sok ajándék pénzt. Valamint itt EUR-val kell számolni mindig nem USD-vel sajnos.

    De szerintem ország és keresettől függetlenül is nagyon drágák lettek a VGA-k. Mint ahogy a csúcs mobilok is. De hát kereslet kínálat. Látjátok, hogy viszik mint a cuktor a fél milliós VGA-kat meg telefonokat.

    Én ezen a pontott raktam le a PC-t és veszek inkább 150ért egy PS5-t. Most csak a VGA 2x-3x annyi. A megmaradó pénzből meg veszek rá játékokat mikor kell. PC ipar meg nekaphatja.
  • Relixo
    #4
    Ezt légy oly szíves mondd el a magyar kormánynak meg a magyar munkáltatóknak is majd az eu-ba egyik legmagasabb áfával dolgozó nav-nak is. És ha már ott vagy akkor szólj pár szót a szürke importos lehúzós 5 és 10 év garancia helyett 1 év garit adó cégekről is! Köszi!
    Plusz nekünk itthon nem az ajánlott árral kell számolni mert valami hiába 500 USD mire bejut hozzánk lesz belőle nemritkán 700 USD is. (áfa+vám+kapitalista lopás)

    Jaaaa, de persze senkit nem érdekel ez (m)agyarország ahol az a pár kiváltságos 0 munkával vagy inkább mutyival(?) jól el van a többi birka meg egymást marja a maradékon. Azért ne mondjad már,hogy itthon nálunk nettó 500e/hó az átlag kereset...pofám leszakad már ilyen hülyeségeken.

    Az meg a másik nevetséges marhaság már,hogy 1db PC komponens jelen esetben GPU lassan fél milla vagy még több lesz. Mennyiért rakjak össze (normális) gépet? 1 milla vagy 2? :D
    Kiváncsi lennék a sok burzsuj majomnak mi a sok? Ami felett már ők se vennék meg, bár gyanítom nincs ilyen ár. Ha 10 milla lenne egy kártya azt is vennék.
  • fotolit
    #3
    Egyrészt ne a magyar zsebpénzekből indulj ki, picit nyugatabbra 4-600/hó teljesen normális pénz, másrészt itthon sem ritka az 5-600-as kereset/bevétel, ami annyit jelent, hogy 2-3 hetet melózunk egy ilyenért 8aztán 3-5 évig elvagyunk vele). Végül pedig a "content creator"-oknak egyenesen álom egy ilyen kártya, az első meló többszörösen visszahozza az árát. Ezeket már rég nem csak játékokra használjuk.
  • ugh
    #2
    Szerintem barmilyen vga 150 felett csak a hulyenek eri meg.
    Az egesz ipar elkanyarodott egy olyan egeszsegtelenul perverz pofatlan lehuzo iranyba, hogy itt a vasarloknak kene azt mondani ebbol legyen eleg.
    Konyorgom, kibaszott jatekokat hajtunk meg vele.
    Ahelyett hogy szarnanak ra es nem vennek meg valami ordas modon egymassal versenyeznek ki a nagyobb hulye.
    Az ergonomia meg mast jelent.
    Egy vga-n legyen hatekony a hutes az pedig, hogy hogy nez ki egy normalisak lakta planetan sokadlagos kerdes kene legyen.
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.10.28. 19:40:39