7
-
Sir Cryalot #7 (Mármint a 4K eltárolásának a gyakorlatát ami miatt integrált vram hátránnyal indul) -
Sir Cryalot #6 Ehhez alaplap kell, egy SoC-hoz nem feltétlen, amihez alaplap kell , az asztali felhasználású chip, tehát kategorikusan nem MOBIL. -
Sir Cryalot #5 Hát igen , ezért nem érdemes várni erre:
"3D vertically stacked eDRAM
The PSP's eDRAM memory chip is the earliest known use of a three-dimensional integrated circuit (3D IC) chip in a commercial product. The eDRAM (embedded DRAM) memory was manufactured by Toshiba in a 3D system-in-package chip with two integrated circuit (IC) dies stacked vertically.[4] "
Mellesleg 4K -s framebuffert eltárolgatni eléggé "ingoványos" , szóval azt is faszságnak tartom (mint SoC-ra várást az AMD-től) -
Gabbbbbbbbbbbb #4 Ahhoz szerintem sokkal gyorsabb ram kellene, vagy integralt vram..
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2020.10.21. 20:38:28 -
cateran #3 A SoC valoban nem egyenlo a mobilprocesszorral, a cikkben azonban valoban mobilprocesszorokrol van szo....Mit is akartal mondani?
Az mar zavarobb, hogy a cikkiro lathatoan nem tudja az U jeloles mibenletet....Latatlanban kijelentem, hogy nem az 5800U lesz a csucsok csucsa...Inkabb valami 5800-5900H -
#2 Miért nem tudják már egyszer bőlére ereszteni az a rohadt IGP-t
Felőle legyen a proci 4 évvel ezelőtti szinten de az igp üssön már meg végre egy 1050ti szintet... -
Sir Cryalot #1 Ez nem "SoC" tehát nem mobilprocesszor, továbbá semmilyen űrt nem tölt be, szóval megint fingfűrészelésre tellett az x86 brigádtól.