403
Középkorral kapcsolatos játékok amelyek nem KCD, de külön topikot nem biztos, hogy érnek
-
#42 kint van a virágboltban -
#41 Field of Glory II: Medieval
-
#40 Máshol is eldurvult a buli:
I Am Jesus Christ (A Jézus Krisztus szimulátor)
-
Eldurvult a buli:
-
#38 Ez Q Yoo! :)
Rustler (Grand Theft Horse)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.02.02. 12:02:38 -
#37 Medieval Castle Flipper :)
-
#36 elviekbe a Das Schwarze Auge játékok ebben a univerzumban játszodnak,
-
#35 áááá ezek a játékok a mai szemmel borzalmas grafika ellenére eszménytelen jol megvoltak irva, olyanok voltak mint a skynet, önállo életre keltek
volt olyan hogy kettő csapattag elkéredztkedett tőlem, jol van menjenek a dolgukra gondoltam, de nem jöttek vissza, gondoltam kampec nekik.
egy honap mulva egy csapszékben futottunk össze velük, kiraboltak egy karavánt és még mindig a bevételt élték fel :-D
egyszer az egyik játékos panaszkodott a programozoknak hogy eltünt éjjel a táborozás során a főhős, annélkül meg ugye nincs játék tovább játszani.
egy idő után irja a forumon hogy meg van, egy barlangban találta meg megkötözve, a barlangajto kulcs meg egy közeli odvas fában volt
irja neki a programozo hogy az lehetetlen mert ő nem irt ilyen rutint a játékba .-D -
#34 Ne EZ nem shit kategória. Remélem egyszer kap egy feljavított verziót, bár kicsi rá az esély. :( -
#33 Összetettségében és szabadságában még azota sem sikerült ilyen középkori játékot alkotni, számtalan órát játszottam vele és soha nem értem a végére, most pár dollár a steamen
DARKLANDS -
#32 Lords of the Shattered Kingdom
-
#31 Iron Tides
-
#30 Empires and Tribes
-
#29 Ez ugyan római kori, de jópofa:
Shieldwall
-
#28 Oké, de egyelőre. Tuti lesz angol. -
Piko888 #27 kínai nyelv van csak, de abból legalább 2 -
#26 Medieval Monarch
Baromi jók az értékelései! -
#25 Amiben kardos bohócok páncélban szerencsétlenkednek és nem az atomháború után játszódik, az nálam medieval s..t kategória. :D -
#24 és remélhetőleg nem is shit lesz :D -
#23 bocsi de ez egy sima fantasy játék, off téma -
#22 Ezekkel mint a Bastard, vagy a Eisenwald játékok megvannak valakinek, mármint rajtam kívül? annak idején azt hittem rengeteg mód fog hozzá megjelenni, mivel nagyszerűnek gondolom az alapokat, de annyiban maradtak.
-
#21 Nem vagyok biztos benne, hogy ennek itt a helye ;) :D -
#20 King Arthur: Knight's Tale
-
#19 utána kellene nézni melyik a legrégebbi még EA státuszban lévő játékom :)))
Ott a Saelig is, de azt frissítik rendesen, nem csak a leárzásokat hírezik..van pár cím aminél látszik hogy már vége..sz@rul fut, kezdetleges.
A Genesia jól néz ki, nem is egy bonyolult játék, de atom frusztráló az elején -
Piko888 #18 Genesia már 3 éve EA, a srác már nem is válaszol a kérdésekre, hogy mikor készül el. Pénzt ne adjatok érte. Pedig én is nagyon boldog voltam amikor rátaláltam, mert a régi Genesiával rendeteget játszottam -
#17 A Rising Lords elég tipikus játék szerintem, a nehézség azzal van megoldva hogy szénné szpatod a játékost, aztán ha kezdetén túlverekszi magát, vagy rájön a játék gondolkodásmódjára akkor meg unalmas.
A Guild 3 összehasonlíthatatlanul összetettebb nyilván, viszont alapvetően az elöző részek kicsit ötlettelen újragondolása, nehézség nem igazán van benne, alapszintű gazdasággal is fel fogsz kerülni a csúcsra, de összességében egyébként egy jó szöszmötölős játék, annak idején még az első rész is megvolt.
Itt egy tök jól kinéző folytatás, legalábbis én szeretem a vizuális stílust, viszont kutya nehéz:
[b[Genesia Legacy: Ultimate Domain[/b]
-
#16 Guild 3
-
#15 Rising Lords (egy Lords of the Realms klón)
Kingdoms Reborn
-
#14 -
#13 Medieval Castle Flipper
-
#12 Az ötlet amúgy nem rossz csak kéne pár jó grafikus aki gatyába rázza az Ui-t meg a modelleket.
A Viking city builder viszont nagyon jónak néz ki. -
#11 Pirates MnB stílusban. -
Piko888 #10 igen, de full gagyi -
#9 Ez a Viking way eléggé hasonlít a Mount & blade-re csak jóval rusnyább :D
-
#8 The Viking Way
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.25. 11:30:58 -
#7 Viking City Builder
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.25. 11:23:33 -
#6 Ez jelenleg egy olyan játék ami eleinte leköt, aztán néha jó elővenni kicsit, majd valószínűleg ki lesz szűrkítve.
Kicsit zűrzavaros az egész már a kétszintes kocsmától, eleinte jó kihívás pénzt keresni, de amikor már termelsz is, akkor kell a hely a tároláshoz és össze kell hangolni a megtermelhető alapanyagot a megszerzendő alapanyaggal, hgoy akaja receptek elég fogyást tudjanak produkálni, különben megtelik a raktár.
A küldetések egy idő után nem hoznak semmi izgalmat (rövid idő után), behúzkodod a recepteket, a bútorokat, meg a kajákat.
Összességében azért el lehet lenni vele, de számomra(!) nem vésődött be. -
#5 Kingdoms Reborn (Banished Meets Civilization)
Make Your Kingdom
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.21. 15:17:53 -
#4 akkor ugyi ott a Medieval dynasti aminek már topikja is van és elég jól sikerült, van benne kihívás,
Crossroads Inn a középkori kocsmaszimulátor
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.10.21. 11:10:47 -
Ironman2 #3 Ez az utóbbi olyan mint a Mortal Kombat,csak középkori kivitelben.
A Battle of Visby meg egy az egyben TES koppintás.A Knight of Light meg Conan Exiles klón akar lenni,de borzalmasan szaggat,vagy optimalizálatlan még..Engem egyedül a Going Medieval ami érdekel ebből.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.10.19. 22:10:23