4
 • kvp
  #4
  Nagyon jo, ez olyan mint amikor kijott az a hoax, hogy a szoftverfrissitestol vizalloak lettek a regi telefonok is es sokan ki is probaltak... :-D Csak most a halozat tulajdonosai nyomatjak az atverest. Mondjuk ha nem lehet eszrevenni a kulonbseget (es hogyan lehetne ha a valodi meg nem mukodik), akkor ez sokat elarul az 5G szuksegessegerol. (low power IoT rendszerekhez es online jatek streaming-hez persze kell, de az atlag telefontulajnak a 3G is boven sok)
 • cateran
  #3
  En imadom ekezni az amcsikat, de ez nem feltetlen az atlag Beno hibaja per pillanat...Szokasos Apple+AT&T atveres (mondjuk ettol meg nem tul eszesek...de hat vegtere is iPhonejuk van....mindent elarul)

  https://www.theverge.com/2019/2/4/18211044/apple-att-5g-e-network-icon-iphones-misleading-ios-software-update-beta

  https://www.theverge.com/2012/3/8/2853128/in-a-triumph-of-marketing-at-t-upgrades-apples-iphone-to-4g
 • UUUU
  #2
  Szegenykeim sotetek, de legalabb elmondhatjak magukrol, hogy van iPhonejuk, ami aztan tenyleg meno.
 • Palinko
  #1
  Jó hát az emberek többsége nem igazán ért a tech-hez szóval ha elég embert megkérdeznek ez simán kijön. Drága volt ez a "legjobb" biztos van benne minden is.

  A másik faktor meg hogy az 5G-t évekig emlegették, chipgyártás szintjén is stb stb szóval valóban minden héten találkozhattál vele itt vagy ott. Így valóban lehet az átlag embernek az az élménye hogy ez már egy bevett technológia és beépítették már sok telefonba.