3
 • Blage7
  #3
  Hahaha, így legyen ötösöm a lottón. Eltűnt megint a drága szabadságharcos főszerkesztő úr. Bele az éjszakába, mint Batman...
 • Blage7
  #2
  Jaj, drága főszerkesztő úr, hát csak előkerült? Örülök hogy a nyálmirigyei még mindig jól működnek és kitartóan fröcsögi tovább kéretlen (és igazából teljesen értelmetlen) gondolatait. Az egyetlen kérdésem csupán, hogy ha magát ennyire nem foglalkoztatja a dolog, akkor mégis miért garázdálkodik minden "néger Pókemberes" hír alatt? Félre ne értsen, szabad ország, szabad fórum, szabad hozzászólni, csak hát ugye ha elmondása szerint ennyire nem foglalkozik vele, akkor minek? :)
  Azzal nem vitatkozom, hogy ön Peter Parker képregényeken nőtt fel, nem voltam ott gyerekéveiben, és ahogy korábban is írtam, Miles Morales karaktere csupán 9 éve van jelen a Marvel világában, és tetszik vagy sem, több multiverzumos Pókember karakter mellett ő is népszerű lett.
  Az meg hogy Ön nem képes agyilag felfogni, hogy Miles Morales nem egyenlő Peter Parker-el, vagyis az eredeti karakter nem lett lecserélve (ahogy egyébként azt a videóban is láthatja, ahogyan a két Pókember együtt lengedezik a városban, már persze ha veszi a fáradságot hogy alaposabban megnézze a videót, bár gondolom ez alap követelmény olyan vén szakmabeli rókáknál mint maga), azzal mi itt sajnos nem tudunk mit kezdeni.
  További szép napot főszerkesztő úr!

  Utóirat: jut eszembe, Ön melyik kiadványnak dolgozik? Talán hiú reményeket táplálok azzal hogy választ várok, de azért hátha megvilágosítja elmém, már ha ennyire fényesítgette nyelvével a saját fenekét hogy ön milyen tisztán látó és tapasztalt szakmabéli, meg hát múltkor is olyan jóízűet kacagott a kollégákkal, bár van egy olyan sejtésem, hogy innen is hamarosan elpárolog, mint a másik cikknél.