Ötvös Tibor

Akcióba lendült Miles Morales és Peter Parker

Új videót kapott a Spider-Man: Miles Morales, melyben bemutatkozik Rinó.

Új videót kapott a Spider-Man: Miles Morales, melyben bemutatkozik Pókember egyik legősibb ellenfele, Aleksei Mikhailovich Sytsevich, azaz Rinó. Ami ennél is fontosabb kiderült, hogy Peter Parker lesz Morales mentora és ez talán azt is jelenti, hogy talán őt is irányíthatjuk. A játék november 12-én jön PS4-re, míg november 19-én PS5-re.

A sztori szerint egy évvel az első rész után járunk és Miles egy energiavállalat illetve egy high-tech bűnözőcsapat közötti háború közepébe csöppen, éppen Karácsonykor. A bejárható terület az Uncharted: The Lost Legacy méretével vetekszik, az irányításban pedig fontos szerepet kap majd az új DualSense kontroller

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Blage7 #3
  Hahaha, így legyen ötösöm a lottón. Eltűnt megint a drága szabadságharcos főszerkesztő úr. Bele az éjszakába, mint Batman...
 • Blage7 #2
  Jaj, drága főszerkesztő úr, hát csak előkerült? Örülök hogy a nyálmirigyei még mindig jól működnek és kitartóan fröcsögi tovább kéretlen (és igazából teljesen értelmetlen) gondolatait. Az egyetlen kérdésem csupán, hogy ha magát ennyire nem foglalkoztatja a dolog, akkor mégis miért garázdálkodik minden "néger Pókemberes" hír alatt? Félre ne értsen, szabad ország, szabad fórum, szabad hozzászólni, csak hát ugye ha elmondása szerint ennyire nem foglalkozik vele, akkor minek? :)
  Azzal nem vitatkozom, hogy ön Peter Parker képregényeken nőtt fel, nem voltam ott gyerekéveiben, és ahogy korábban is írtam, Miles Morales karaktere csupán 9 éve van jelen a Marvel világában, és tetszik vagy sem, több multiverzumos Pókember karakter mellett ő is népszerű lett.
  Az meg hogy Ön nem képes agyilag felfogni, hogy Miles Morales nem egyenlő Peter Parker-el, vagyis az eredeti karakter nem lett lecserélve (ahogy egyébként azt a videóban is láthatja, ahogyan a két Pókember együtt lengedezik a városban, már persze ha veszi a fáradságot hogy alaposabban megnézze a videót, bár gondolom ez alap követelmény olyan vén szakmabeli rókáknál mint maga), azzal mi itt sajnos nem tudunk mit kezdeni.
  További szép napot főszerkesztő úr!

  Utóirat: jut eszembe, Ön melyik kiadványnak dolgozik? Talán hiú reményeket táplálok azzal hogy választ várok, de azért hátha megvilágosítja elmém, már ha ennyire fényesítgette nyelvével a saját fenekét hogy ön milyen tisztán látó és tapasztalt szakmabéli, meg hát múltkor is olyan jóízűet kacagott a kollégákkal, bár van egy olyan sejtésem, hogy innen is hamarosan elpárolog, mint a másik cikknél.