217
Hogwarts Legacy az új Harry Potter játék
-
koj #217 Aztaa, neked nagyon szép. :)
Most szervizben van a gép, az SSD elromlott, valószínű az okozta a gondot. A VGA RX 7600, vinnie kell. -
Orbancapitan #216 ha nem működik a képbeszúrás https://imgur.com/a/gL52w20 -
Orbancapitan #215 Nekem ilyen -
Orbancapitan #214 Akkor kártya gondod van -
koj #213 De felskálázás nélkül és vele is ronda. Szóval akár van FSR, akár nincs ultrán ronda. -
Orbancapitan #212 hhmmmmmmmmmmmmm..... xd -
Plata #211 Poén volt. XD
Nem hagyhattam ki. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.07.30. 20:16:19 -
Orbancapitan #210 nem meleg, nem gyári hűtővel aki gyárival használja az hülye
am 2x8gb+2x16gb -
Plata #209 Lakás fűtésre? :D
A ram 6x8 vagy 3x16? -
Orbancapitan #208 mert jó az amd proci amire nekem kell
és épp olcsó volt a ram nem egy 64gb de szintén jó -
Plata #207 Ryzen miért?
48gb ram miért? -
Orbancapitan #206 fel lehet skállázódva neked én most nézem semmi gond ryzen 5 5600x 48gb ram rtx 3060 -
Plata #205 Fogalmam sincs,nincs vele kedvem játszani és kész.
Megcsináltam mind a négy házzal a sztorit régen mikor még nem volt elkúrva a grafika,akkor még ultrán ment szépen és jól,most meg egy rakás szarkupac. -
koj #204 És van valami megoldás? Neked is "csúnya", pixeles az egész? Fura a haj?
Nekem I5 12400F, 32 GB RAM, RX 7600 VGA-val fut 60 FPS-sel, de ronda.
Szerinted van értelme letölteni modokat? Láttam az Ascendio 3.0-át, illetve az Ultra Plus Better Lighting and Performance-t. -
Plata #203 Jött egy újabb frissítés,szerintem még szarabb lett. -
koj #202 Sziasztok!
A Summer update nálatok is okozott gondokat? Nekem azóta csúnya a kép (ultra grafikán), szóval a haj olyan pixeles, az egész játék homályos, valamint állandóan kifagy, random crash-el. (Eredeti a játék)
Van ötletetek a megoldására? -
#201 A pakchunk fájlok mérete nagy. Lusták voltak. Szerintem ennyi a története az 53 GBnak. -
Plata #200 A játékből új változat jön.
Hogwarts Legacy Director’s Cut
Ps5-re biztos. -
Orbancapitan #199 mert a fotómód 20-25gb lehet a hogsmade-i küldi alapból benne volt a fájlokban a tavalyi frissítés óta a dataminerek szerint -
Plata #198 Annyi biztos hogy az este azt írta ki hogy 53.3 giga letöltés és 60 valahány giga file módosítás vagy mi a túró. -
Plata #197 Passz. -
Orbancapitan #196 miért kell még 53gb az a kevés dologhoz ami a patchnote-ban van? -
Plata #195 Most 53.3 giga peccset tölt le steam. -
Plata #194 Nem nagyon használ,én például már egy ideje nem merek csak az itthoni gépről bejelentkezni.
Ha bárhonnan máshol bejelentkezem és írok a fórumba,akkor pucolhatom le az összes előzményt és sütiket mindegyik gépről.
De még a telómról is.Addig nem jön be az sg fórum.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.22. 16:51:02 -
Norbertboy #193 Teljesítmény és látvány tuning érdemes kipróbálni -
Ironman2 #192 adblockot nem szereti a fórum,kapcsold ki,(már ha van ilyen kiegészítőd a böngészőhöz),de előtte tegyél egy sütipucolást a böngészőben!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.12.29. 00:12:35 -
#190 . -
Ssenkradlive #190 "Nekem? Melyiket?"...
LOL.
Igen, a 171-esre írtam azt amit, hogy hogyan lett az szegény Norbertboy-nak címezve azt megmondani nem tudom...
Így kicsit nehéz lesz beszélgetni a jövőben. XD.
Hihetetlen ez a fórum...
Innentől kezdve én szerintem mindíg az általam reagált hsz. első mondatát berakom idézetként a válaszomba. -
#189 Néha ezért van 1-1 hsz-emben csak egy pont.
A számozás töketlensége miatt nem jelenik meg az új hsz. Van, hogy több, nem csak az utolsó. De a listában látom, hogy mikor és ki szólt hozzá utoljára.
Ha küldök egy hsz-t, akkor megjelennek az addig láthatatlanok.
A rossz számozás miatt törölni sem lehet a dupla sorszámú hsz-t. Legalábbis a hozzászóló nem tudja törölni. Csak szerkeszteni.
De, hogy ne csak off legyen.
Szóval a játék futtatása nem annyira gáz, hogy ne vegye meg az ember?
Egyáltalán milyen hibák fordulnak elő és milyen gyakran? -
Norbertboy #188 Valóban "csodafórum" ... Bocsánat akkor a kérlelten megszólalásért. -
Plata #187 Van 2 180-as 2 182-es 184 185 184. XD -
#184 Nekem? Melyiket? Akkor azt nagyon elnyomtad :D
Az enyém a 171-es hsz. Abból csak egy van. Ha arra akartál volna válaszolni, akkor az megfelelően működött volna.
De te egy 176-osra válaszoltál, ami elég messze van az én hsz-emtől.
Ezért is szoktam mindig nézni a hsz számokat is.
Ez megint érdekes lesz, két 184-es van.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.12.28. 09:43:20 -
JonasSandor #185 Igen észrevettem ez a hibája jah. -
Ssenkradlive #184 Az jó, csak én meg az üzenetet nem neked írtam, hanem Rjoco-nak, csak ez a "csodafórum" már megint jól működik éppen...XD -
JonasSandor #182 A válasz neveknél is mást ír ki :D -
Norbertboy #182 Meg van a játék, nem kell fórum a véleményem kialakításához. ;) -
Plata #180 Sg fórum megint vacak,nem látom az új Hsz-eket. -
Ssenkradlive #180 Most nem akarok én lenni a genya megint aki másokat b@sztat, úgyhogy maradjunk inkább annyiban, hogy én más fórumokon is utána érdeklődnék a játék mostani állapotáról...XD -
Plata #179 Jah problémákat akartam írni,csak nem figyeltem. -
JonasSandor #178 A dedós szar konzolon gratula XDXDXD