4
  • M2 #4
    Az esti tisztálkodás ideje alatt simán feltölti magát az enyém. Nem mondom, hogy nem lenne jobb a heti töltés, de ezzel sincs így gondom.

    Cserébe sok dolgot kényelmesebbé tesz, plusz ad némi motivációt a mozgásra is.
  • Sequoyah
    #3
    Az Apple Watch az egeszseg iranyaba ment el. Ezt egyreszt sokan hasznaljak, sokan veszik emiatt, masreszt pedig hatalmasakat fejlodik ebbe az iranyban minden uj verzioval. Es ennek van gyakorlati haszna.
    Ez az a terulet, ahol messze a legtobb innovaciot latjuk az Apple-tol, es messze a piac elott jarnak vele.
  • kvp
    #2
    Hasznalhato szenzorok nelkul nem igazan er semmit egy okosora. A mindig mukodo kijelzo elonyos, de a biologiai adatok folyamatos merese fontosabb. Ha ezeket mar tudja (a tobbpontos eeg-t es ekg-t is), akkor lehetne tovabb menni a novelt uzemido fele.
  • NEXUS6
    #1
    Okosórák fejlesztési rányát marhára nem értem. Alacsonyabb fogyasztású csip meg mondjuk 8GB tárhelyen kívül ezt a részt nagyon nem kéne fejleszteni. Kijelzőnél az a transzlumineszcens LCD megoldás lenne a nyerő, ami minimális fogyasztással biztosít láthatóságot napfényben is. Az akksit kéne növelni annyira hogy legalább 1 hetet azért kibírjon. Ehelyett mennek ezek az eszetlen fejlesztések, aminek minimális gyakorlati haszna van, csak az üzemidőt szopja le. :(