35
PC/Switch/PS4/Mobil
 • tutyimutyi2
  #35
  Ha valaki gondolkozik hogy a Get ready for the road Eventből mely tárgyakat volna érdemes választania akkor azoknak itt egy szép hosszú magyarázat a mihoyo egyik fórumáról a lehetséges párosításokról.
 • tutyimutyi2
  #34
  Én ott a leírásnál azt a rész nem értem ahol ugye felsorolja hogy mien 5 csillagosokat van esélyed nyerni és annak a tetején írja ugye ezt a 0.6%-os esélyt de mögötte ír olyasmit is hogy (incl:1.6%) ez mit akar jelenteni. Valami olyasmi lenne hogy a 90 pull-on keresztül összességében 1.6% esélyem van hogy hamarabb kihúzom(nem azért írom mert tervezem csak nem igen értem azt a zárójeles részt) a Venti-t mint hogy meglenne a 90 húzás? Mellesleg ha az időlimitesnél nem is akarod a Venti-set akkor szerintem a másik is jó deal-nek tűnik miszerint 4 vagy 5 csillagos fegyvert tudsz nyitni.

  Más, van az az event a honlapjukon hogy: Get ready for the road és annál hétfő óta nem bírok nyitni újjabbakat, ez amiatt van hogy az event nevéből kifolyólag onnantól kezdve hogy megkezdi az ember az útját a játék világában azzal lezárulna számára eme kis event(mert hogy ugye a leírásban semmi ilyesmiről nincsen szó csak annyi hogy október 10-ig lehet ezt csinálni)?
 • zola2000
  #33
  Ja igen, továbbra is 0.6% esély van 5csillagos karakterre (90 próbálkozás után biztos kapunk egyet) 50% az esélye hogy Venti lesz az, a játékban 4 csillagos karakterekkel is jól lehet haladni, ez a "bálnáknak" (akik képesek vagyonokat ölni f2p játékba) szól.

  Illetve ingyen is jön Genesis kristály idővel biztos becsúszik 5 csillagos karakter neki érdemes spórolni karakter exp tárgyakat.
 • zola2000
  #32
  Ez a limitált esemény azt írja hogy 50% esély 5 és 50% esély négy csillagos karakterre, erre meg kilenc három csillagos fegyvert dobott meg egy négy csillagos karaktert aki sajnos nem Xiangling volt, pedig elvileg 100% karakternek kellett volna jönnie vagy legalábbis öt karakternek a tízből, vagy én értettem félre valamit?
 • tutyimutyi2
  #31
  Jó akkor pontosítok hogy pár rejtett láda látható a videóban illetve a katedrálisban kapható 4 csillaggos kehely az fix.
 • Seth
  #30
  Szerintem RNG a ládák tartalma
 • tutyimutyi2
  #29
  Ha valakit érdekel pár rejtett cucc amiket viszonylag korán belehet gyűjteni annak ajánlanám ezt a videót.
 • tutyimutyi2
  #28
  Vicc az egész ahogy esteledik lesz egyre szarabb mostmár 0,3-at sem éri el, ilyen ütemben én ezzel a játékkal nemhogy ma de még holnap sem fogok tudni játszani
 • tutyimutyi2
  #27
  Köszi erre gondoltam elöször én is és el is jutottam 36%-ig "normális" sebességgel de most ismételten átment kritikán aluliba(0,5mb/s, mást 10-20mb/s-el szoktam letölteni) a letöltés és nem is akar vissza emelkedni :(
 • Ainz
  #26
  Állítsd meg és indítsd újra (annyiszor amíg nem lesz jobb a sebesség)
 • tutyimutyi2
  #25
  Fasza annak örömére hogy megfeledkeztem az előtöltésről most 0.34mb/s-el hajlandó csak haladni a letöltés
 • Hexex86
  #24
  Már megy a game! Jó kalandozást!
 • Hexex86
  #23
  Friss előzetest is kapott a mai nap.
 • zola2000
  #22
  Az hogy sokan sok accountot csinálnak, aztán az ingyenes 10 gatcha lehetőséggel azzal tolják amelyik a legjobb extra karaktert adja ki az elején.

  Én nem fogok ilyennel szórakozni...
 • zola2000
  #21
  Előtöltve. Remélem tényleg freeplay friendly lesz a játék...
  https://youtu.be/_pks7elS0S4
 • Ainz
  #18
  Mi ez a rerollolás? Asszonnyal akarom majd tolni a coopot.
 • Hexex86
  #17
  Gondolom, ha már meglesz pár karakter az után. Onnantól kezdve mindent lehet co-opba játszani. Addig amolyan tutorialnak tűnt nekem.

  szerk.: Egyébként már elő lehet tölteni!
  Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.09.27. 15:31:07
 • tutyimutyi2
  #16
  Szerintem közel az egészet végig tudjátok csinálni co-op-ban leszámítva azt hogy maga a co-op játékmód ha jól rémlik 16-os account szinten oldódik majd fel.
 • Tsurata
  #15
  Sokat fogom tolni, hosszútávra tervezem a játékkal.

  Aki szeretne könnyebben co-op társakat keresgélni, jöjjön be erre a discordra(genshin témájú magyar szerver):
  https://discord.gg/nY3AVvY


 • Kiraizen
  #14
  Lesz valaki innen aki, coop-ban is tolni fogja?
 • pydy
  #13
  Bátran állíthatom, hogy ha nem akarsz villámgyorsan haladni a játékkal, és rászánod az időt (végülis miért sietnél egy single player játékban) akkor nem kell költened a játékra semmit.
  Az előző játékukkal a honkai impacttel ami ráadásul egy univerzumban van a genshinnel mint megerősítették, rengeteg karakter/kozmetika van benne, nagyon sok mindent hozzád vág a játék, még ingyen gatcházhatsz is párszor. Ezt akarják átültetni genshinbe (mikrotranzakcióját), és azt kell mondjam nem lesz ezzel probléma.
  Ha elfogy az energiád genshinben akkor szimplán elmész explore-olni az amúgy is hatalmas pályán ami még csak 2/7-e a végleges méretnek (további 5 város/régió fog bekerülni a későbbiekben)

  Aki akar is rá költeni meg nem is annak havi szinten 12$ körül fog megállni a battle pass és a monthly card. Ezek a progressedet tudják megtolni, illetve plusz wisheket kapsz lényegesen kevesebbért mint ha azt vennéd direktbe.

  Későbbiekben pletykák szerint guildrendszer/raidek is kerülhetnek majd be (raiden honkaiban is vanna, így azt simán el is tudom képzelni)
  Utoljára szerkesztette: pydy, 2020.09.11. 19:53:31
 • zola2000
  #12
  Azt nem tudom (szerintem nem)
 • savior666
  #11
  Nekem ramból csak 8 van, de a többi megvan a max grafhoz.
  Marketplace lesz a játékban?
 • zola2000
  #10
  Én úgy látom hogy alapból kapunk a játékban négy karaktert, amik kb mindent tudnak ami a játék végigjátszásához szükséges mivel négy elem van, aztán leginkább az extra karakter gatchákból várják a pénzt, ami nagyrészt felesleges ha valakinek megfelelnek az ingyenes alap karakterek.

  Most indult egy event a honlapon, ezt annyira nem szeretem a f2p címekben, de ... végülis ingyen erősebben lehet indulni:
  https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/5353

  Én úgy vagyok vele hogy bírom a single player JRPGket, de a legtöbb nagyon B kategóriás manapság kivéve a dragon qurst 11 és Xenoblade 2t pár éve, erre itt van egy AA szintű openworld ami azoknál is jobban néz ki még telón is cserébe "kicsit" el kell viselni a free2play játékok zavaró tényezőit ... nos valamit valamiért.

  Közben új PCs gépigény került ki
  https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/5284
  PCn elég húzós kb a minimum megvan ... illetve nem írják hogy milyen i5 és i7 prociról van szó (most 9. generációs i5 és geforce gtx 1650 van a laptopomban 8 giga rammal, szerintem menni fog)
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.10. 19:28:34
 • Kiraizen
  #9
  Nem rég bukkantam rá erre a játékra, eléggé ígéretesnek tűnik. Viszont azt valaki meg tudja mondani, hogy az egész game-t lehet coop-ban végigvinni, vagy csak bizonyos küldetéseknél?
 • savior666
  #8
  Amit eddig láttam belőle az tetszik. Remélem sok MMO dolog lesz benne. Magyar teszt/ismertető nincs esetleg?
 • Seth
  #7
  Nekem sajna az a legaggasztóbb dolog a játékban, hogy olyan tényleg, mint sok mobilos cucc. Van egy napi adag energiád, ami pl ládák nyitásához, küldik felvételéhez,leadásához kell, és ha ez elfogy, akkor szépen várhatsz 1 napot, vagy fizetsz és veszel belőle. Mászkálni, harcolni szerencsére lehet, de pl szintlépéshez, fejlesztésekhez,craftoláshoz is asszem kell ebből az energiapontból. Ez baromi unszimpatikus.Ingyen lesz, szóval azért kipróbálom, de félek nekem ehhez nem lesz "energiám" , pénzt nem nem rakok bele. Pedig nagyon tetszik a tálalás és a harc.
 • savior666
  #6
  Jól hangzik. Esetleg piac is lesz majd, ahol a jatékosok kereskedhetnek egymás között?
 • zola2000
  #5
  Szerintem a free2play hozzáállás és a nagyon anime grafika miatt foglalkoznak vele MMOs oldalak, de sztoriorientált egyjátékos RPG lesz. Szerintem jobb lenne 60 dolláros árcédula mikrotranzakciók nélkül de szerintem így is jó lesz (ha nem lesznek erőszakosak a mikrotranzakciók, de manapság a nagyobb játékokban visszafogottabbak mint régebben) meg kínában nagyon megy a mobil ott meg így lehet játékot fejleszteni/fenntartani:  Craftolás lesz benne ez alap.
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.07. 15:49:14
 • savior666
  #4
  Akkor nem értem, hogy miért az MMO-s oldalak cikkeznek róla.
  Majd kipróbálom, de nem tudom, hogy letud e majd kötni hosszú távon.
  Tárgyakat szeretek amúgy gyűjtögetni(mármint fegyver, páncél, stb), meg kraftolni. Ezek lesznek?
 • zola2000
  #3
  Nem, singleplayer. COOP lehetőség lesz benne, de PvP nem (mert abból pay2win lenne)

  Itt van róla egy bétateszt:
  https://www.youtube.com/watch?v=_q73TqeB0lQ

  nekem először tetszett, aztán meghallottam a free2play mobil és kínai szavakat, elvesztettem az érdeklődésemet, aztán a megjelenéshez közeledve egyre jobban érdekel.
  Még valami a PC változat a genshin.mihoyo.com oldalon fog megjelenni nem a steamen ... gondolom a 30% miatt, egyébként ott olvasható egy előzmény manga is, ami fent van webtoonon is, nagyon jó.
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.06. 17:21:50
 • savior666
  #2
  Ez MMO lesz, vagy milyen stilusú a játékmenet?
 • zola2000
  #1
  Szóval a kínai free2play zelda breath of the wild által inspirált openworld játék Szeptember 28.án érkezik a játék PCre, PS4re és erősebb mobilokra (androidon snapdragon 845 és iphone 8 az ajánlott) és mivel azt szeretnék elérni hogy TV módban a nagygépes verzióhoz álljon közelebb a switch verzió ne a mobiloshoz ezért arra később jön.

  Elég komoly openworld játéknak néz ki nagygépeken, érdekes hogy szerintem a stílusa miatt egész ázsiában komoly Hype van a játék körül de nyugaton alig valami.

  Gondolom a probléma az hogy mobilra is lesz ... de szerintem a fortnite és a pubg szintű játékok bebizonyították hogy a nagygépekre jellemző játékmenet működik mobilon is, a free2playt sem szeretik sokan, de amikor szóvá tettem azt írták többen is hogy "a csapat előző játékában a Honkai Impactban ingyen is teljesen jól lehet haladni" Valaki azt írta hogy többszáz millió (elsősorban ázsiai) játékost elérni AA szinten kidolgozott játékkal jobban megérni mint a többséget elriasztani a túl erőszakos mikrotranzakciókkal.

  Ez alapján nagyon várom PCre és mivel megosztott account lesz ezért pocophone F1emen is kipróbálom.
  Ami itt 4:15nél durva hogy elvileg 400an dolgoztak a játékon három évig? Ez tényleg a legnagyobb játékok (assassin's creed/gta) szintje:


  Azt hogy nyugaton nem akkora a hype a stílus és a free2play miatt nem csodálom, de szerintem több figyelmet érdemelne, illetve mivel a béta alapján tényleg jó lesz ez szerintem egy "sleeper hit" lesz, azaz lassan de népszerű lehet itt is.

  PCn az ajánlott gépigény: "i5-5700 or Ryzen 3500, 8 GB of RAM, Nvidia GTX 1650 or ATi Radeon 560"
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.06. 15:42:39