52
PC/Switch/PS4/Mobil
  • zola2000
    #52
    És nemsokára Inazuma
    https://youtu.be/gEOI-Ae_aaU

    Durva hogy mobilon 15gigabyteos lesz akkor, maradok PCn
  • Venom
    #51
    Játék ingyenes amúgyis, és fölösleges epic-en letölteni főleg hogy eleve saját launcherét használja így is úgyis ha tetszik ha nem. Valamint az ehhez tartozó redeem kód akkoris használható ha nem epicről van meg a játék.
  • 0Fritz
    #50
    A redeem kódjuk az érdekes, amivel "adják": genshinepic
  • Darun
    #49
    Érdekes, mert Epicen meg a heti akciós játéknál úgy van feltüntetve, hogy "Most ingyenes". Ennyit az Epicről.
  • Seth
    #48
    Ez a játék F2P :)
  • Darun
    #47
    A játék még ma ingyenes Epic-en.
  • Venom
    #46
    A játék még új és elég lassan bővül benne a történet fő szála, többség újonnan kijött MMORPG-vel is ez van, nem egy MMORPG-nél lepett már meg hogy én amikor hozzányúltam mennyi dolog volt benne ahhoz képest amikor az megjelent. Jó tudom ez nem egy MMORPG de attól független még mindig sok MMORPG álltal használt ARPG stílust használja, kivétel a gatcha rendszer, amire egy fillért nem költöttem eddig :D

    Xsillione: "kajaszünetben/utázás közben való játékot, ami mondjuk meg is oldja a grindot, nem is akarsz mást a villamoson zötyögve."
    Ezt nem csak mobilról játszák lol.
  • Xsillione #45
    Meglepő, mivel egyáltalán nem éreztem, hogy a zsebemre mennének, lehetne venni szirszarokat, főleg az extra random nyitogáshoz, ám az ingyen a karakterekkel is bőven elvagy, és azért esik nemkevés bizbasz az ingyennyitáshoz is (nem veszett sok, ám elég egy-két extra karakter kitermeléséhez), az viszont tény, hogy van némi grind elem benne, főleg, ha gyorsan és jól akarsz haladni, ellenben némi kazuárkodáshoz még ez sem igazán kell. A grafika meg a jelleg (animés kinézet) az meg vagy bejön vagy nem, és persze a sok teleport meg rövid feladatok erősen segítik a kajaszünetben/utázás közben való játékot, ami mondjuk meg is oldja a grindot, nem is akarsz mást a villamoson zötyögve.
  • lammaer
    #44
    Hát, tologattam egy darabig, nekem eleve át kellett törnöm az anime karakterek iránti ellenszenvemet hogy elbabráljak vele (pár ismerős ajánlotta hogy jó a játékmechanika, ha túl tudok lendülni a sikoltozó 12 éves világmegmentő kislányokon, akik között jópár debil is van...)

    Egy ideig érdekes volt =pl a harcrendszer nagyon ötletes, egyedi), de aztán átváltott a napi farmolós grindelős MMOvá, ahol nincs más cél csak hogy gyűjtsem a resourcekat hogy rulettezhessek az új karakterekért meg itemekért... aztán azt vettem észre hogy már 2 hete nem jelentkeztem be....

    Biztos hogy anime rajongóknak igy is maga a kánaán, jól össze van rakva, bár tény, ordít róla hogy a pénztárcádban akarnak turkálni de nagyon durván :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.12.12. 10:19:22
  • zola2000
    #43
    Hamarosan jön az 1.2 itt a trailer:
    https://youtu.be/dzpmNU8WJVg

    Érdekes dolog hogy 400 millió dollárnyi bevétel csak google play és iosen, tehát pc+ps4+kínai mobil storeok nincsenek is benne azokkal együtt simán félmilliárd felett van:
    https://www.pcguru.hu/hirek/tovabbra-is-brutalis-bevetelekkel-buszkelkedhet-a-genshin-impact/59206

    Valahol azt is olvastam hogy már 150millió játékosa van világszerte ... ami mégérdekesebb hogy ezzel kontrasztban az összes magyar nyelvű topic teljesen üres.
  • zola2000
    #42
    nemsokára jön az 1.1 patch



    részletek:
    https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/6419?fbclid=IwAR3RMboZ_SRT4H04gUSwZ3J7yDqIoMYgaaR8XLcxpKx9GcNuUL1S9LbCf4Y
  • Tsurata
    #41
    Holnap kezdődő eventről teljes magyar útmutató és leírás akit érdekel.

    http://chillhub.hu/gi/event-co-op-esemeny-elemental-crucible

    Emellett SPOILERVESZÉLY, csak saját felelősségre nyissa meg akit nem zavar ha idő előtt lát tartalmat, kiszivárgott infók összegyűjtve egy posztba itt:

    http://chillhub.hu/gi/frissites-leak-1-1-verzio

    Gyertek a discord közösségbe is, már több mint 240-en vagyunk!
    https://discord.com/invite/YZyrx98
  • Tatyla
    #39
    Sajnos nem :(, volt olyan okos a rendszer hogy acc szerint dobált szét a szerverekre
  • Seth
    #37
    Fontos a régió ? Simán nem lehet egymást behívni? Mondjuk még csak 10-es AR-em van, multihoz meg asszem 16 kell
  • Tatyla
    #36
    Aki esetleg PS4-en játszik és US accja van vegyen fel Psn id:Tatyla1974
    szívesen multiznék
  • tutyimutyi2
    #35
    Ha valaki gondolkozik hogy a Get ready for the road Eventből mely tárgyakat volna érdemes választania akkor azoknak itt egy szép hosszú magyarázat a mihoyo egyik fórumáról a lehetséges párosításokról.
  • tutyimutyi2
    #34
    Én ott a leírásnál azt a rész nem értem ahol ugye felsorolja hogy mien 5 csillagosokat van esélyed nyerni és annak a tetején írja ugye ezt a 0.6%-os esélyt de mögötte ír olyasmit is hogy (incl:1.6%) ez mit akar jelenteni. Valami olyasmi lenne hogy a 90 pull-on keresztül összességében 1.6% esélyem van hogy hamarabb kihúzom(nem azért írom mert tervezem csak nem igen értem azt a zárójeles részt) a Venti-t mint hogy meglenne a 90 húzás? Mellesleg ha az időlimitesnél nem is akarod a Venti-set akkor szerintem a másik is jó deal-nek tűnik miszerint 4 vagy 5 csillagos fegyvert tudsz nyitni.

    Más, van az az event a honlapjukon hogy: Get ready for the road és annál hétfő óta nem bírok nyitni újjabbakat, ez amiatt van hogy az event nevéből kifolyólag onnantól kezdve hogy megkezdi az ember az útját a játék világában azzal lezárulna számára eme kis event(mert hogy ugye a leírásban semmi ilyesmiről nincsen szó csak annyi hogy október 10-ig lehet ezt csinálni)?
  • zola2000
    #33
    Ja igen, továbbra is 0.6% esély van 5csillagos karakterre (90 próbálkozás után biztos kapunk egyet) 50% az esélye hogy Venti lesz az, a játékban 4 csillagos karakterekkel is jól lehet haladni, ez a "bálnáknak" (akik képesek vagyonokat ölni f2p játékba) szól.

    Illetve ingyen is jön Genesis kristály idővel biztos becsúszik 5 csillagos karakter neki érdemes spórolni karakter exp tárgyakat.
  • zola2000
    #32
    Ez a limitált esemény azt írja hogy 50% esély 5 és 50% esély négy csillagos karakterre, erre meg kilenc három csillagos fegyvert dobott meg egy négy csillagos karaktert aki sajnos nem Xiangling volt, pedig elvileg 100% karakternek kellett volna jönnie vagy legalábbis öt karakternek a tízből, vagy én értettem félre valamit?
  • tutyimutyi2
    #31
    Jó akkor pontosítok hogy pár rejtett láda látható a videóban illetve a katedrálisban kapható 4 csillaggos kehely az fix.
  • Seth
    #30
    Szerintem RNG a ládák tartalma
  • tutyimutyi2
    #29
    Ha valakit érdekel pár rejtett cucc amiket viszonylag korán belehet gyűjteni annak ajánlanám ezt a videót.
  • tutyimutyi2
    #28
    Vicc az egész ahogy esteledik lesz egyre szarabb mostmár 0,3-at sem éri el, ilyen ütemben én ezzel a játékkal nemhogy ma de még holnap sem fogok tudni játszani
  • tutyimutyi2
    #27
    Köszi erre gondoltam elöször én is és el is jutottam 36%-ig "normális" sebességgel de most ismételten átment kritikán aluliba(0,5mb/s, mást 10-20mb/s-el szoktam letölteni) a letöltés és nem is akar vissza emelkedni :(
  • Ainz
    #26
    Állítsd meg és indítsd újra (annyiszor amíg nem lesz jobb a sebesség)
  • tutyimutyi2
    #25
    Fasza annak örömére hogy megfeledkeztem az előtöltésről most 0.34mb/s-el hajlandó csak haladni a letöltés
  • Hexex86 #24
    Már megy a game! Jó kalandozást!
  • Hexex86 #23
    Friss előzetest is kapott a mai nap.
  • zola2000
    #22
    Az hogy sokan sok accountot csinálnak, aztán az ingyenes 10 gatcha lehetőséggel azzal tolják amelyik a legjobb extra karaktert adja ki az elején.

    Én nem fogok ilyennel szórakozni...
  • zola2000
    #21
    Előtöltve. Remélem tényleg freeplay friendly lesz a játék...
    https://youtu.be/_pks7elS0S4
  • Ainz
    #18
    Mi ez a rerollolás? Asszonnyal akarom majd tolni a coopot.
  • Hexex86 #17
    Gondolom, ha már meglesz pár karakter az után. Onnantól kezdve mindent lehet co-opba játszani. Addig amolyan tutorialnak tűnt nekem.

    szerk.: Egyébként már elő lehet tölteni!
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.09.27. 15:31:07
  • tutyimutyi2
    #16
    Szerintem közel az egészet végig tudjátok csinálni co-op-ban leszámítva azt hogy maga a co-op játékmód ha jól rémlik 16-os account szinten oldódik majd fel.
  • Tsurata
    #15
    Sokat fogom tolni, hosszútávra tervezem a játékkal.

    Aki szeretne könnyebben co-op társakat keresgélni, jöjjön be erre a discordra(genshin témájú magyar szerver):
    https://discord.gg/nY3AVvY


  • Kiraizen
    #14
    Lesz valaki innen aki, coop-ban is tolni fogja?
  • pydy
    #13
    Bátran állíthatom, hogy ha nem akarsz villámgyorsan haladni a játékkal, és rászánod az időt (végülis miért sietnél egy single player játékban) akkor nem kell költened a játékra semmit.
    Az előző játékukkal a honkai impacttel ami ráadásul egy univerzumban van a genshinnel mint megerősítették, rengeteg karakter/kozmetika van benne, nagyon sok mindent hozzád vág a játék, még ingyen gatcházhatsz is párszor. Ezt akarják átültetni genshinbe (mikrotranzakcióját), és azt kell mondjam nem lesz ezzel probléma.
    Ha elfogy az energiád genshinben akkor szimplán elmész explore-olni az amúgy is hatalmas pályán ami még csak 2/7-e a végleges méretnek (további 5 város/régió fog bekerülni a későbbiekben)

    Aki akar is rá költeni meg nem is annak havi szinten 12$ körül fog megállni a battle pass és a monthly card. Ezek a progressedet tudják megtolni, illetve plusz wisheket kapsz lényegesen kevesebbért mint ha azt vennéd direktbe.

    Későbbiekben pletykák szerint guildrendszer/raidek is kerülhetnek majd be (raiden honkaiban is vanna, így azt simán el is tudom képzelni)
    Utoljára szerkesztette: pydy, 2020.09.11. 19:53:31
  • zola2000
    #12
    Azt nem tudom (szerintem nem)
  • savior666
    #11
    Nekem ramból csak 8 van, de a többi megvan a max grafhoz.
    Marketplace lesz a játékban?
  • zola2000
    #10
    Én úgy látom hogy alapból kapunk a játékban négy karaktert, amik kb mindent tudnak ami a játék végigjátszásához szükséges mivel négy elem van, aztán leginkább az extra karakter gatchákból várják a pénzt, ami nagyrészt felesleges ha valakinek megfelelnek az ingyenes alap karakterek.

    Most indult egy event a honlapon, ezt annyira nem szeretem a f2p címekben, de ... végülis ingyen erősebben lehet indulni:
    https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/5353

    Én úgy vagyok vele hogy bírom a single player JRPGket, de a legtöbb nagyon B kategóriás manapság kivéve a dragon qurst 11 és Xenoblade 2t pár éve, erre itt van egy AA szintű openworld ami azoknál is jobban néz ki még telón is cserébe "kicsit" el kell viselni a free2play játékok zavaró tényezőit ... nos valamit valamiért.

    Közben új PCs gépigény került ki
    https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/5284
    PCn elég húzós kb a minimum megvan ... illetve nem írják hogy milyen i5 és i7 prociról van szó (most 9. generációs i5 és geforce gtx 1650 van a laptopomban 8 giga rammal, szerintem menni fog)
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.10. 19:28:34
  • Kiraizen
    #9
    Nem rég bukkantam rá erre a játékra, eléggé ígéretesnek tűnik. Viszont azt valaki meg tudja mondani, hogy az egész game-t lehet coop-ban végigvinni, vagy csak bizonyos küldetéseknél?