6
  • mortep
    #6
    "Ennek oka..." többrétű... a működőképesség kérdése csak az egyik probléma, a másik az, hogy a júzer nem döntheti el, hogy akar-e frissíteni, sokszor még azt sem, hogy mikor.

    Microsoftéknál mindig akad egy tévképzet, amihez valamiért görcsösen ragaszkodnak. Annó az internet szűkségtelensége meg az egy felhasználó - egy számítógép elve ment, aztán kicsempéztek mindent (ennek utóhatásai mindig tartanak), mostmeg felhasználó a felhasználó mindig használja pct... naprakészen tartja s jó minden, ha nem a nyakába ömlik hirtelen az összes update.
  • Tetsuo
    #5
    Eddig azért nem volt ilyen, mert az MS sem tudta, mit tartalmaz a frissítés.
    Most már sejtik...
  • ugh
    #4
    De gondolom egy ui egy elem se lesz javitva.
    A ctrl panel es a gephaz zagyvalek marad.
    A gephazban meg mindig nem checkboxok meg normalis klikkelheto elemek vannak hanem fostos szovegek amik ha nem szines hanem szurke a beallitott szin nem lehet eldonteni hogy most ez egy szoveg vagy valamit mukodtet es egy klikkelheto elem.
    Gondoloma design hianya is marad.
    Az ovis ikonok.
    Kedves ms olyanok vagytok mint a segglyukam (sotetek).
    Azon kivul fillerbaszok, penzehesek, tehetsegtelenek es izlesficamosak.
  • ugh
    #3
    "A frissítések általában idegesítik az embereket, senki sem szereti azokat. Ennek oka..."
    Az, hogy a user sose tudhatja, hogy a frissites utan mukodo kepes marad e az eszkoz vagy hogy mi lesz szetszarva az update utan.
    A tobbi suket duma.
  • peterx
    #2
    Lassan eljuthanánk oda MS tempóval talán 2030-ra, hogy a friss Win telepítés ELŐTT kiválaszthassuk milyen rendszerprogramokat meg adware finomságokat szeretnénk h telepítsen az op. rendszer és mit nem, hogy ne feleslegesen telepítse fel majd első dologként töröljük telepítés után.. valahogy úgy mint épp 30 éve :D
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.08.14. 21:43:09
  • Yagami
    #1
    Mikre nem képes a 2020-as technológia manapság, bámulatos. BRAVÓ Microsoft, éljen, éljen!!!