4
 • kalapos01
  #4
  VÉGRE EGY HITELES HANG!

  Nem néz magyar filmet, de tudja, hogy milyenek a magyar forgatókönyvek és, hogy milyen ripacsok az írók, bár arról nincs sok fogalma, hogy a spanyol Teljesen idegenek egy olasz film, a Teljesen idegenek feldolgozása.
 • Bulics
  #3
  A BUÉK (amit amúgy nem láttam, nem nézek magyar filmet) egy spanyol film a Teljesen idegenek feldolgozása, csak azért lehet "kivétel". Ne nézzünk már ki a magyar ripacsokból egy forgatókönyvet.
 • takysoft
  #2
  Teljesen korrekt film, az asszonnyal mentünk nézni.
  Szerintem ez a stílus ezt követeli meg nagyjából. A film nem veszi komolyan magát, de a trailerből ez le is jön.
  Érdemes más kritikákat is olvasni róla, mert a legtöbb messze nem ilyen negatív. (khm, hetedik sor közepe...)

  A gag-ek jók. Túltova sincsenek. A karakterek korrektek.
  A story egy Ocean's Eleven, csak kevésbé profin, és több kavarodással, ami jót is tesz neki.

  Szerintem a drága kritikus úr rossz elvárásokkal ült be moziba. Ez egy közönségfilm. Tömegeknek. Abból is egy alacsonyabb költségvetésű, egyszernézős kis esti filmecske.

  Az én tippem a kritikával ellentétben: Nézd meg a trailert. Épp annyit várhatsz a filmtől is. Ha tetszett, válts jegyet. Ha nem, ne váltsd. Nincs minden lelőve a trailerben, messze nem szerencsére, de sokkal többet nem is ad annál.

  Nekünk tetszett...

  Hát az meg, hogy ezek találtak egy magyar Steve Buscemi-t, az teljesen kész :D
 • repvez
  #1
  ez már a trailerból borítékolható volt. Ezzel a "szinészi" gárdával nem lehet normális filmeket csinálni, de még a filmesek is ide vehetők, még aki számit valamit a külfőldi szakmában is az itthon valahogy elfelejti a tudását.

  Manapság az amatórők egy Goproval vagy egy normálisabb kamerával jobb filmet tesznek össze mint akik nagy pénzeket kapnak rá.