2471
Microsoft Flight Simulator 2020
  • Papirzacsi
    Biztosan így lenne, ha az fs csak az utasszállítókról szólna :-)
  • JonasSandor
    Neked valamelyik van?
  • repvez
    Azért valahol vicces, hogy a legnagyobb probléma a joystick kérdése, mikor az utaszállitókat ,de akáér a kisebb gépeket is kb egérre el lehet kezelni.
    A fel és leszállások kivételével ugy is az FMC-t és a robotot kell tekergetni a kormányokat nagyon nem is kell bántani, a leszállásnál ,meg a robot behoz tengelybe és ott már akár billentyűkkel is lehet korrigálni.

Egy harcigépes szimnél megértem vagy egy mürepülésre kialakitott gépnél, de egy utasszállitonál hogy ez legyen a fö probléma.
  • Papirzacsi
    A "filter" mire van állítva? #81-ben van egy videó, az talán segíthet.

• priluki
    nálam hotas cougar nem működik.. beállításokba ott van, tudom állítgatni "sensitivity" de programozni már nem tudom üres ott minden .. . valaki ötlet?
  • Newfronter
    Nálam a Hotas X-et resetelni kellett, az után hozzá is rendelte a játék az alap kiosztást, ahogy kellett.
  • nibron
    Amennyi időt elpazaroltál a fórumba írogatással, azalatt már legalább 2x beállíthattad volna. Nekem kb. 5 perc volt a gladiatort beállítani.:)
    A Warthog-hoz van profil, de szar az egész. azt is újra kell csinálni. Egyébként pedig repcsi típusonként kell majd gyártani a controller profilokat, mert a kis cessnahoz teljesen más kell, mint pölö a 748-hoz. De a prop szekcióban található gépeknél is lehet már eltérés. Úgyhogy részemről teljesen érdektelen, hogy van-e hozzá profil vagy sem.
  • TomStorm
    Lehet feltételezni azért hogy saját store-ba saját szoftvert bennthagynak de ha mégse akkor bukta van igen
  • TokraFan
    Nekem az a bajom ezzel a Game Pass-al, hogy az a havi 1400Ft akciós, mert alapból 3000Ft (lesz majd gondolom hamarosan), az meg már nem éri meg. Ráadásul bármikor önkényesen kivehetnek egy játékot a listából, onnantól pedig meg kell venni. Számoljunk: játszom egy évig Pass-al, az 17k még az akciós áron is, ha emelik, akkor 36k. 2év alatt 34/72k, ha kiszedik az FS-t, akkor a tetejébe vehetném meg a retailt 70-120 ojróért. Ez így nem túl vonzó...Le is mondtam gyorsan, 300ft-ot megért 1 hónapra a próba, de inkább megveszem már most a retailt.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.08.20. 13:38:34
  • macleody
    Jaaa

Utoljára szerkesztette: macleody, 2020.08.20. 13:38:49
  • Torzonborz
    Mondjuk a játékban is néha ilyen :D
  • TokraFan

Photoreal a táj!
  • Torzonborz
    MI ezen a hülye válasz? Azt írtad lehetne elő-beállítás. Én meg írtam, hogy van és működik.
  • lac coo
    Ez olyan igazi hülye válasz volt ... :D Nekem nem X akármim van .... :)
  • macleody
    Ki kellett kapcsolnom a Comodo-t, meg rendszergazda módban kellett indítani, így már lejött az update.
  • Gascan #91
    koszi
  • bazccka
    Nálam 4k ultra-hájdon megvan a stabil 120 fps
  • Torzonborz
    X-52 pro mindenféle állítgatás nélkül működik, sőt a head tracking is.
  • Gundark 1 1
    Én nem tudom mi van veletek :) Tegnap gamepassal simán lejött. Egyből felismerte a T16000 hotast. High-on szépen megy.
  • lac coo
    Egy alap elő-bállítást elvárnék egy ilyen jatáktól :)
  • wollnerd #86
    :)
    A te döntésed. :) Én azért rászántam 2 órát az alapos bekonfigurálásra. Ezek egyszerre használatához:
    Honeycomb Yoke, Thrustmaster rudder pedal, Logitech X52pro, Logitech G25 váltókar(konzol).
    Igen, ennyi mindent állítottam be. :D Gyakorlatilag az összes joy-om gombjait használom ki. Lehetőleg minél professzionálisabban akarom a repcsiket irányítani. :D
  • lac coo
    Kipróbáltam gamepaddal, fene se állítgat egy próbáért... :)
  • komiki
    Megvettem steamen deluxot.Bóven meg van a gépem hozzá és még csak elindítani sem tudtam én se.Ugyan ez volt a red dead redemption 2-nél is.Kellet hozzá vagy két hét mire elindult nálam.Minden forumon jelzik ugyanezt a hibát mások is .Nyugi jó lesz ez kiprobálhatod majd:)
  • macleody
    Csak keményen Laca :D
  • lac coo
    Nem, nem érdekel, állítgassa manual aki akarja... Vagy lesz valami letölthető profil, vagy megy a levesbe ... :)
  • wollnerd #81
    Ha érdekel: nézd meg ezt a tutorial videót. Squirrel nagyon jól elmagyaráz mindent. :)
  • lac coo
    Atyaég.....Őskor ! :DD
  • wollnerd #79
    Ja, igen. Mert a játék nem állította be automatikusan, de attól be lehet állítani.
    Alul a baloldalon látsz egy feliratot: "Assigned", ott a jobb nyilra kattintva "all"-ra állítod és akkor már jelenik az összes parancs, a search (by name) mezőbe írd meg a kívánt parancsot, pl. throttle axis. (elég ha azt írod: 'thr' és megjelenik.
    aztán rákatintasz a kisablakban bekell katintani a mezőbe hogy beolvassa a megmozgatni kívánt beállítandó tengelyt, gombot.
    Egyszerű. :)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.08.19. 20:51:58
  • lac coo
    De nem azt akarom állítani, a játékban a tenglyeket a megeflelő helyre állítani, mert nem is működik a joy... A sensitivyben látja, de a játékban semmi ... Ha joy képére megyek a controllsban egy kérdőjel van és nincs is közeépen az állítgatós lista, tök üres ....
  • wollnerd #77
    Bal oldalon fent van egy Sensitivity feliratú kék gomb, ott lehet a tengelyek érzékenységét deadzone-jét beállítani.
  • macleody
    Előfizettem game pass-re de a játék nem jön lefelé, csak a please wait felirat van. Ebből nem lesz vétel ha nem tudom kipróbálni hogy fut a gépen.
  • wollnerd #75
    Nem, a repülőgépekben a szarvkormányok (vagy sidestickek [joystick]) vannak a gázkarok mellett!
    A szarvkormány az autóskormánytól abban különbözik a formán kívül is, hogy balra-jobbra dönteni a gépet a (a levegőben ez az irányváltásos kanyarodás) és emellett magunk felé v. hátrafelé húzva emelkedik/süllyed a levegőben.
    Plusz minden repülőgépben található az ún. rudder pedál, amivel az egyik lábunkkal előre tolva fog abba az irányba fordulni a repcsigép mint egy autó, a reptereken a kaputól a kifutópályáig vagy fordítva. (taxiing) ezzel tudnak mozogni. Valamint a mindkét pedál lenyomható az a ún. toe fék. (landolás után ezt is használják, a gép lefékezéséhez. De ha pl. bal toe féket nyomja le a pilóta, azzal jobban veszi be a kanyart a taxizás közben. Persze sok gyakorlással és okosan használják.
    Pl. Logitech/Saitek szarvkormány (és gázkar), Thrustmaster rudder pedál.
  • lac coo
    Hogy lehet joy tengelyeit beállítani ? Sehogy nem működik nem is látok sehol lehetőséget hogy bebindeljek mindent... VKB Gladiator ....
  • TokraFan
    Már hogy a fenébe lenne? De a pedál se jó...Repüléshez rendes rudder pedál kell.
  • TokraFan
    Pénztárca függő. Ahogy előttem írták, HOTAS X, vagy a T16k Hotas verziója, esetleg X52 Pro, X56, ha pénz nem számít, akkor Hotas Warthog, vagy sokkal inkább egy komplett Virpil szett, de az már nagyon zsebbe nyúlós. Cserébe az egyetlen full fém mechanikás rendszer.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.08.19. 17:09:45
  • JonasSandor
    Így néz ki. Hogy ennek van e nincs e passz.
  • Papirzacsi
    Amennyiben a kormánynak axiális irányban is van egy tengelye, akkor jó is lehet, de tartok tőle nincs.
  • JonasSandor
    Jó hát nem tudtam milyenek az ilyen szimulátorok, mivel egy autószimulátort is lehet tolni néhány szériát vele, akkor itt is elkellett volna mennie. Kormány nem jó hozzá egy g923?
  • TomStorm
    Már megoldódott.User error volt:D

Kipróbáltam HDR-be is rákötöttem 65"-ra tejóég hogy néz ez ki:O
  • Papirzacsi
    Lehet, de sokat fejlődtek, mert az első alfa verzióhoz képest sokat javult, legalábbis az irodai gépemen. :-D