7
  • VolJin
    #7
    Nekem a Samsung S10-el egyetlen problémám volt eddig. Részegen leejtettem és lett a kijelző sarkában egy repedés...
  • sulaco81
    #6
    Korábban nekem sem kellett volna tőlük semmi,de mióta használok egy iPad Pro-t,teljesen megváltozott a véleményem.Aztán amikor megvettem hozzá az Apple Pencil-t meg az AirPods Pro-t,nagyon megtetszett.Ezért is váltok 8 év Android után iPhone 12 Pro-ra meg Apple Watch-ra.Jövő tavasszal pedig iMac-et fogok venni.Egyébként bele is untam az Android-ba.Sok telefonom volt az utóbbi 4 évben (Samsung S7Edge,S8+,Note8,S9+,Note9,S10+,Note10,Huawei Mate20-30 Pro,P30-P40 Pro)de mindegyikkel volt valami Android-os anomália sajnos.
  • CrazyAchmed
    #5
    Azért azt végig kell gondolni, hogy legfőképp az Apple termékei ennyire megosztók, és mondjuk az elvakult fanboy-ok pont az ellentábor miatt védik annyira...
    Talán azon kevesek közé tartozom, akik tudnak kívülállók maradni. iPhone nélkül megvagyok, a füles sem érdekel (a sennheiser hasonló kivitelű fülese jobban kéne), viszont apple watch kéne, ha nem ios kötött lenne, mert telefont nem akarok venni hozzá.
    Abból a szempontból meg kell védenem a céget (nem mintha szükségük lenne a védelmemre... :)), hogy pl a samsung galaxy fold is xar volt, mégse tolják rá rögtön #1 kommentbe, hogy samsung terméket nem vennék.
  • sulaco81
    #4
    Nem értem,hónapok óta használom teljes megelégedéssel az AirPods Pro-t.A fent leírt hibákból semmit nem tapasztaltam.
    Régebben utáltam az Apple-t,de ahogy egyre több termékem van tőlük,tapasztalom a termékeiknél a minőséget.Ősszel váltok iPhone-ra is 8 év Android után mert elég volt a megbízhatatlan rendszerből.
  • M2 #3
    Tipikus sznob duma.
  • cateran
    #2
    Mi a gond? Apple minoseg, eleterzes, "aki panaszkodik, annak savanyu a szolo, mert nem tellik ra", etc.....(mintha nem lenne elugatva mar millio eve, azaz ahogy Tetsuo is irta Jobs halala ota, hogy az Apple aranyaron ad atlagost..Ahogy valaki talaloan irtan YT-n:"Apple: Yesterday's hardware at tomorrow's price.") Amugy meg...felkeszul: Samsung
  • Tetsuo
    #1
    Steve Jobs halála után nem vennék Apple terméket. Ennyi.