45
  • Agyturbinikusz
    #45
    Talán a legegyszerűbben úgy lehetne ezt az egész kavalkádot megoldani, ha az elvárások, nem mennének egymással szembe, mert MO úgy akar élni mint a nyugat, de akkor is keleti katolikus rendszert akar. Ez nem fog menni sehogy sem, hiszen a nyugati életszínvonalnak az az ára, máshogy nem lehet elérni, csak ha szerencsés vagy nyersanyaggal például. Focival és lopással biztosan nem fog sikerülni a keresztény iskolák tanításai mellett.

    Hogy jön ez ide? Egyszerű, a nyugati társadalmak kizsákmányolással értek oda ahol vannak, de ugye a kizsákmányoltak most bajban vannak. Azokban az országokban amiket kizsákmányoltak, van munkaerő, erre rájöttek kizsákmányolók, ezert elkezdtek őket importálni, hiszen a helyiek a jólétben mar nem nagyon akarnak semmit csinálni.
    Es akkor most ott MO, Dolgozni nem akar, pl lásd a mennyi műveletlen kiskert van, mert az új generáció mar a nyugati világot szeretne, de ugye nincs meg a feltétel hozza, hiszen nincs semmi.
    A megélhetés egy vicc(Saját tapasztalat), aki ezt felismeri, az budos hazaáruló....Ja nem mert ugye hányan elmondtak mar a szavazó többségnek, hogy ez sehova nem vezet, de ugye elvtársak nem a kifli kicsi a pofatok nagy, és meg úgyis a kifli be tudta tömni a többségnek.

    Vagyis a döntéseitek hatása amikor vissza üt, akkor hirtelen mindenki más a hibás... az ausztrál a tömeggyilkos.... Legyen.
    Lehet azt mondani, az a hibás aki elment, de ugye ott lehetett volna tartani azokat az embereket, ha látják, elmozdul az egész valamilyen irányba. DE NEM, nem mozdult el, max BP-nek lett több lakosa olyan körülmények között ami nevetséges.
    10 ev távlatából kb semmi sem változott, vagyis helyesen döntöttem, és ezt fogja mondani a többség aki hátrahagyta.
    Akkor most mi a bajotok, ott a szép jó MO amire oly lelkesen szavaztatok, oly boldogak vagytok a migráns mentes, meleg mentes világotokban?
    Ja hogy a csipkerozsika álom nem működik, mert nem működhet....Csak ugye ezt nem lehet bevallani, hogy nem a másik a hibás, hanem TI magatok.
    Érdekes 0 ismeretséggel, gyakorlatilag elfogadott képzettség nélkül, kb 0 angol tudással érkeztem meg, 10 ev után, van szakmám, most veszek éppen házat, és kb Semmi bajom nincs a helyiekkel, nincs kit hibáztatnom azért mert minden így alakult.
    Ja hogy a szomszédom nem mérgezi meg a kutyámat, hanem megeteti, és vigyáz rá ha átmegy hozza, a főbérlőm megkérdezi miben segíthet, ilyen szar időszakban, és büszkén mondhatom neki, nincs szükségem segítségre, de segítek neki ahol tudok.... Folytathatom... csak nem értitek, ez az ára, másokat el kell fogadni, be kell fogadni, és értékelni a munkájukat.
    Ha esélyt adsz nekik, tudjak jobban járnak azzal, ha dolgoznak, mert tudjak milyen az ha nem tudnak dolgozni, és azt is tudjak milyen az ha nincsenek megbecsülve...

    Nagyon szomorú ez, mert olyan úton jutottak ide ahogy, és az oka annak, hogy el kellett hagyni az országukat az is szomorú, de ha megnézzük az okokat akkor világos miért is történt. A gyarmatosítók megbolygattak egy világot, aminek 1-2 generáció alatt kellett volna teljesen átalakulni... Szerinted ez sikerülhet, ha a magyar a mai napig a Trianon, és a történelem egyéb huncutságain lovagol?
    Nem...lehet soha nem is fog....
    Ugyan ez most a háborúba hajszolt országokban, a fegyvert el kell adni, a többi lényegtelen. Vagyis ki az oka az egésznek, csak nem a lenezett fehér ember? Nézd meg a Kína feltalálta a puskaport, mit tett vele? Megsúgom nem egymás kiirtására használták...
  • Agyturbinikusz
    #44
    Azért ebben van visszásság, mert az EU fehér és ember mehessen bárhová, de a többi ne.
    Az, hogy mi történt az AU őslakosokkal az tény, de nézd meg mi történik most.

    Kezdik visszakapni a földjüket, ezzel pedig a bánya vállalatok kénytelenek bevenniük őket a buliba.
    Amit a fehér ember még nem fogott fel, hogy nekik teljesen mást jelent a civilizáció.
    Azt azért érdemes tudni, hogy a kínai kb minden boltot megvett, az utolsó kis faluban is van indiai étterem, és ha elmész dolgozni legalább 1 ember a munkatársak közül afrikai.
    Nekem az előző helyen 3 afrikai kollégám volt, 10 iráni mert a tulaj az 2 török, 8 indiai, egyiptomi, kolumbiai, és a végén néhány angol származék.

    Mert azt kifejti a sok mulya, hogy a Bogan otthon ül a 3-5 gyermekkel meg az asszony társaságában. Ennyit a fehér felsőbb rendűsegrol.
    Nézd meg az angolokat, nem akarnak dolgozni mert az összes egyetemet végzett, de a WC kefe az már meghaladja a képességeit
  • dyra
    #43
    "Európa az európaiakhoz tartozik", a menekülteknek pedig vissza kellene menniük a saját hazájukba – mondta a Dalai Láma egy Malmöben tartott konferencián.

    "Fogadják őket, segítsék őket, oktassák őket. De Nekik végső soron a saját országukat kéne gyarapítaniuk."

    https://index.hu/kulfold/2018/09/14/dalai_lama_europa_az_europaiake_a_menekultek_menjenek_haza/

    A másik problémára nincs megoldás. Fiatal vagy általában kell a lové. Két választásod van ha egy átlagos magyar családba születtél. Gürcölsz mint apád - anyád és talán 50 éves korodra kifizeted egy kis panel vagy kisebb ház hitelét vagy még az se és ha nem örökölsz csoda lesz egy nyaralás évente. Közben a pofádba kapod mindig azért ennyi a lovéd mert nem tanultál eleget (mintha mindenki lehetne atomtudós).

    Vagy kimész nyugatra és segédmunkásként hazaviszel 1500 - 2000 Eurót / hó. Ha pedig szakmád van és jó is vagy benne a többszörösét.

    Ehhez képest nálunk a havi 1000 eurós bér már "jónak" számít.

    Egyéb szociális juttatásokról, kórház, iskola nem is szólva.

    Tudom ezek közhelyek de attól még igazak.

    Hatalmas probléma lesz az elvándorlás és, hogy nem születik elég gyerek. A végén kénytelenek leszünk beengedni migránsokat mert szó szerint lehet majd olyan problémánk, hogy nem lesz ki megsüsse a kenyeret.

    Persze a politikusaink jól élnek, nem is zavarják őket ezen problémák.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.07.08. 21:36:23
  • gosub
    #42
    Emlékszem volt próbálkozás, hogy a leválogatott migránsok nálunk maradjanak és várják hátha mégis majd sohaegyszer beengedjék németországba, angliába. Szerencsére nem jött össze.
    Azért az is csúnya dolog, hogy az adóból kiiskolázzák az embereket, szüleik felnevelik, finanszírozzák, mindezt a lesajnált szegény keleteurópai országokban. Majd a kész kiképzett, kitanított ereje teljében lévő munkaerő kislattyog és egy másik országban hasznosul a belé fektetett energia. Semmilyen kompenzáció nincs. Talán még nekünk kell megköszönni.
  • dyra
    #41
    Teljesen igazad van, válogatás van. Csak jók mehetnek a többi nem kell. A németek próbálkoztak el is indult a gettósodás. Nincsen semmilyen kötelezettség a nehéz gazdasági helyzetben lévő órszágokból gazdasági menekülteket befogadni. Nem is helyes. Kaparják ki magukat a szarból. Bár az is igaz, hogy ez azért nem sikerül mert

    1. Elszívják a jó munkaerőt
    2. Sok nagyhatalom jobb szeret a zavarosban halászni

    Vannak országok ahol már próbálkoznak a népszaporulat megállításával pl Egyiptom a két gyerekes család modellt erőlteti több - kevesebb sikerrel. De legalább felismerték, hogy nincs olyan jó területük ahol akár már a mostani populációt hosszabb távon fent tudnák tartani.
  • Sequoyah
    #40
    Az hogy szabadon hagyjak a szelsoseges/naci/rasszista embereket garazdalkodni Facebookon, az tekintheto vegulis reszrehajlasnak, de eppen ez az ami ellen probalnak tenni, mert az emberek donto tobbsegenek ez nagyon nem tetszik...
  • peterx
    #39
    Az agyelszívás is probléma, így gyakorlatilag a végtelenségig újra és újragenerálják a problémát, mert a helyben maradók meg szülnek még többet a semmire pótolni a kiesett munkaerőt. S ez a liberós képmutatás is csak addig fog működni amíg a saját országukat is nem vágják taccsra onnantól a néhány élhetetlen helyből csinálnak az egész bolygóból egy élhetetlen helyet néhány évtized alatt.. ha nem fog tudni egy gazdag ország se többet segélyezni/befektetni a helyben lévő migránsok ellátása miatt akkor az eddig is élhetetlen helyeken gyakorlatilag teljes éhenhalás várható. Így tesznek "jót" a mi derék liberálisaink hogy a kis lelkük megnyugodjon. Az hogy közbe bedöntik a világot (hosszútávon) az már nem az ő problémájuk...
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.08. 15:44:33
  • gosub
    #38
    Meglepődve olvasom, hogy Ausztrália lakosságának 92%-a európai fehér ember, hát na! Válogatva engedik be az embereket, nem ám akárkiket csak a képzetteket, elsősorban európaiakat és ázsiaiakat. Ezt szokták agyelszívásnak nevezni, egy társadalom lefölözése, no meg azért némi rasszista jellege is van. Dél-Afrikából a 80-as, 90-es években fehéreket engedték átjönni. Nem a munkanélkülieket, hanem pilótákat, katonákat, orvosokat, mérnököket... Az őslakosságot 40 évvel ezelőttig nem is igen vették emberszámba, nem szerepeltek a népszámlálásokban. Számuk folyamatosan csökken, életterüket kisajátítják, megpróbálják rákényszeríteni őket a nyugati életmódra, mert liberális módon csak az elképzelhető...
    A nincstelen, teljesen képzetlen, analfabéta, vallási fanatikus, dolgozni túlzottan nem akaró közelkeletiektől és afrikaiaktól egyenlőre nagyon ódzkodnak migránsokat befogadni. Vagyis akiket ránk akarnak kényszeríteni. Számukra zárva vannak a szabadság kapui, esetleg haleledelnek jók. Pedig lenne hely bőven, még úgy is, hogy az ország jelentős része lakhatatlan.
    A világ egyik leggazdagabb országa Ausztrália, hellyel bőven rendelkezik és 10e (alaposan kiválogatott) embert tud befogadni. Ilyen lakossági arányban a nyugati világnak évi 500e embert kellene befogadni, ami talán meg is van, pedig nem élnek mind olyan jól és kiváltságokkal mint az ausztrálok. De mindez hol van az évi 80 millió éhezésbe születettől?
    Utoljára szerkesztette: gosub, 2020.07.08. 15:27:12
  • peterx
    #37
    Igen, érdekes mindig csak a fehér emberen kérik számon a rasszizmust.. valahogy a kínaiakon japánokon vagy bármelyik ázsiaiak lakta országban egy szót nem szólnak h ugyan miért nincs több fekete meg arab, miért nem elég diverzek.. ja és afrikában sem kérik számon a feketéknen h miért nincs elég fehér ember köztük, vagy ázsai, latin, stb. vicc az egész!

    A fene nagy demokráciában és szabadságban mintha szándékosan problémát akarnának generálni a társadalomban (ami amúgy se problémamentes sehol a világon), mert unatkoznak és sivár az életük.. vagy épp szavazat importálás folyik. Csak ezek a barmok azt felejtik el hogy pl. a muszlimok saját pártokat fognak majd alapítani ha elegen lesznek nyugat EU-ban aztán majd a libsik lesznek legjobban meglepődve ha ők lógnak először kötélen a saria által, mert épp Prájdoltak.. :D
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.08. 13:48:10
  • gosub
    #36
    Igazad lehet. Megkérdezném tőlük, van e itt magyarországon probléma? Biztosan látnának nem egyet. És hogy ez a rengeteg probléma elég e? Biztosan bőségesen elégnek látnák a problémákat. Akkor mi a jó büdösnek kellene például a török-kurd problémát idetelepíteni? Lásd Bécs, Köln, Bonn... A szír, irak, afgán problémákat minek kellene még ide engedni? A ruanda, kongó, tuszi... problémákat miért kellene ide importálni? Ezek szerint még sincs elég púp a hátunkon? Annyira jól élünk, hogy jöjjenek nyugodtan, majd megoldjuk itt más országok népek évszázados, évezredes konfliktusait, sőt még jobban fogunk élni! Hiszem azt ha majd a p1na dalol. Még ausztrália is simán a tengerbe löki akikre épp nincs szüksége. A nagy liberalizmusban mindenki nekünk akarja diktálni hogyan éljünk.
  • gosub
    #35
    Nemtom mi ez a gyűlölet szöveg amiről beszélsz, nem a bőrszín a probléma. Ezt csak az álliberális portálok nyomatják, bélyegzik, gyűlölködnek a magyar ember ellen.

    Példának okáért szeretem a testvéreimet, segítjük egymást, de nem szeretnék velük egy háztartásban élni mint gyermekkoromban. Vagy a kutyánkat is nagyon szeretem, de nem szeretném meglátni, hogy bejön a házba, nem itt a helye. A gyermekeimet különösen szeretem, de ha az asszonnyal összebújunk akkor nem szeretjük ha bejönnek. Az arabok, négerek és mindenféle más nációval is nagyon békében tudunk élni, ha mindenki a saját hazájában keresi a boldogulást.

    Nemtom hányan indulnak el világszerte migrálni, de biztosan nem 10e-n veszik célba ausztráliát. A többi kis túlzással elnyeli a tenger. Nagyon humánus, sőt filantróp! Mi világosan megmondtuk, hogy ne tegyék és ne jöjjenek ide. Ez azok felelőssége akik erre biztatják, vagy ígérgetik. Ez nem gyűlöletkeltés. Ha nem akarunk valamit ne erőltessék ránk.
    Hol hívnak rendőrt nálunk a bőrszíne, vagy ruházata miatt? Eddig nálunk csak az ultraérzékeny liberálisok tették ezt, amint meglátnak egy fehér ingben, fekete mellényben egy fehérbőrű embert. Ez nem egyszeri példa amit az index és társai írt. A gárdafantomot viszont mindig látni vélik. A magukat liberálisoknak hívók a legkirekesztőbbek.
  • Agyturbinikusz
    #34
    Es ez hogyan támasztja alá a gyűlöletet amire alapozol?

    Nem fölözi le, mert a humanitárius kvóta kb 10E ember évente ha jól emlékeszem, vagyis nem ugyan az mint a szakkepésítés szerinti bevándorlás. Ennyit tudnak integrálni, és pénzügyileg segíteni.

    Hanyan indulnak útnak amerikaiba, vagy Eu ba afrikabol? Hanyan halnak meg?

    Akkor TE is ugyan olyan tömeggyilkos vagy...
    Sosem mondtam jobb vagyok, hanem azt, hogy itt próbálnak segíteni, és nem gyűlöletet kelteni mint TE.

    Az, hogy nem tudnak velük egyenlőre mit kezdeni, az nem azt jelenti, hogy utaljak őket és gyűlölik őket.
    Itt a különbség amit Te szeretsz elhallgatni.

    Tudod itt az utcán nem hívnak rendőrt ha valaki bőrszíne nem fehér, és csadort hord, vagy fejkendőt.....

    Talán itt keresendő a probléma gyökere nem gondolod ?
  • peterx
    #33
    Ezért mondtam h nem lehet őket meggyőzni.. Nem a logika mentén fogják fel a világot hanem h pillantnyilag mit éreznek, mit egy hisztis kislány.. pl. ez a díszpéldány képtelen felfogni hogy a csiki-csuki politikával jóval többet ölnek meg (igen, ŐK) mint ha kimondják h ide nem jön senki gazdasági migráns, sem most, sem a következő 50 évben (és nem keltenek fals reményeket senkiben így).

    Mellesleg az is hazugság Agyturbinikusz részéről hogy 0 támogatást ad Magyarország, kérdezzék csak meg a keresztény közösségeket ott a közel keleten..

    Vajon miért is nem vonja senki kérdőre a kő gazdag olajmonarchiákat amikor ott vannak tőszomszédságba a kibocsátó országokkal?
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.08. 11:09:39
  • gosub
    #32
    Megpróbál?? Már ne haragudj, de ausztrália tengeri határai mentén a pillanatnyi politikai széljárás szerint fulladnak vízbe az emberek. Valamint a szerint megy a befogadás, hogy éppen szükségét gondolja e a gazdaság, vagy a kormány. Ha nem akkor dögöljenek.
    Másrészt rávilágítottál a lényegre, évente 80millió embert szülnek a nincstelenségbe, ezek befogadása totálisan értelmetlen, lehetetlen. Amit ausztrália csinál az esetleges befogadással az a lefölözése a szegény országoknak. Becsukod a szemed és nem akarod látni micsoda szenvedés hullámot és emberkereskedelmet generál. Mit gondolsz hányan indulnak útnak afrikából, ázsiából hogy oda eljussanak, ebből hányan halnak meg? Ez egy szőnyeg alá sepert tömeggyilkosság és kegyetlen emberkereskedelem.
  • Agyturbinikusz
    #31
    Azt ugye tudod, hogy mennyi embernek adnak menedéket Önkéntesen az Ausztrál hatóságok.
    Igen mindennek van ára, annak is, hogy nem tudjuk az egész világot egy lépcsőben befogadni, mert képtelenség.

    Vagyis itt legalább megpróbálnak segíteni meg akkor is ha nem lehet mindenkinek.
    Addig ott?????

    Csak a gyűlölet, kb 0 segítség....
    Akkor ki is van alomvilágban?
  • gosub
    #30
    Álomvilágban élsz. Hogyan is védi Ausztrália a tengeri határait, hogy ne lepjék el az országot a dologtalan segélyen élők? " Visszafordította az embercsempészek hajóit a tengerre; megtiltotta, hogy bárki engedély nélkül megközelíthesse az ausztrál határokat vagy illegálisan belépjen az országba; végül, akinek ez mégis sikerült, az sem kaphatott letelepedési engedélyt. Gyakorlatilag megszűnt az illegális migráció Ausztráliában." Hozzátenném mindezt rengeteg halálos vízbefúlással!
    Mikor a liberálisok hatalomra jutottak újra jöhettek a migrik és ennek eredményeként megint aratott a halál, rengeteg migráns veszett a tengerbe, menekülttáborok megteltek, a lakosság körében pánikhangulat uralkodott. Ezért fordult újra a politika, és vasszigorral megint tengerbe veszejtik a migránsokat. Mert nehogy azt hidd a csempészek visszahajókáztatják őket!
    Ez az egyik ára a kétszínű politikának. Ha ezt Viktorék csinálnák óriási ajvék menne. Te meg euforikusan elringatod magad és azzal áltatsz itt minket, hogy de különb vagy, vagytok mindenkinél. Pedig csak olyan messze történik a gyilkos mocskosság, hogy nem jut el hozzád, mindezt azért, hogy ott fennmaradjon a látszólagos béke és jólét illúziója. Az árára nem vagy kíváncsi.
  • Agyturbinikusz
    #29
    Mi nem gyűlölünk senkit, nem is lehetne, itt a politikus kiáll, és azt mondja hibáztam(pl.: Daniel Andrews reggel a hirekben), ha nem is gondolna komolyan, lényegtelen, ez a gesztus elég ahhoz, hogy azt mondjam, lehet nem minden jó, de van reális esély a változásra.
    Mindenhol vannak bajok, itt is, de nem azon munkálkodnak, hogy még nagyobb legyen.
    Nem tudom felfogni, és zavar, ennyi a bajom.
  • dyra
    #28
    Tematizaljak a közvéleményt. Mikor plakátok ezrei hirdetik, hogy kit kell utalni, a média non-stop nyomja kit kell gyuloloni és még a közösségi oldalak is tele vannak akkor egyszerűen lehetetlen másról beszélni. Nálunk még konzultacioval is raerositenek meg ingyenes ujsagokkal amit a postás visz ki.

    A politikusoknak ez kell, hogy hatalomban maradjanak az eroforrasaik megvannak. Gondolom máshol azért nem ez megy non-stop.

    De akkor is a magyarok nagytobbsege nem akar genya lenni másokkal. Csak ők nem hangosak.

    Amúgy súlyos bűn amit csinál az ország vezetése. Eszméletlen károkat okoznak. Nem anyagilag értem.
  • Agyturbinikusz
    #27
    Annyi minden fontosabb hasznosabb dolog van a világon ami előre mutat, miért kell ezen lovagolni.

    A válság mindenhol ott van ahogy írod, de ennek ellenére nem dominál ennyire.

    Próbálok olvasni, de mindenhol ezek jönnek szembe, egy idő után csak sikerül ki provokálni belőlem is.
    Mert maga a hír majdnem, hogy semlegesen tényt közöl, de a hozzászólások egyszerűen ugyan oda visznek, mintha mindenről csak az jutna eszünkbe.
  • dyra
    #26
    Ez a politika. Oszd meg és uralkodj. Nálunk most egy olyan politikai erő van hatalmon aki ennek nagymestere.

    Én is bele vagyok már fáradva. De sajnos hiába élünk demokráciában a nép csak korlátozottan tud választani mert nem mutatják meg nekik a menü összes oldalát, és nem utotkoztetik pro-kontra az erveket.

    Maradnak az egybites üzenetek amik attudnak menni és ezek általában az ősi zsigeri felelmekre építenek.

    Nem tudom ebből hogy fogja kikaparni magát az ország. Talán anyagilag jobbá állunk mint harminc éve ellenben morálisan már a béke segge alatt vagyunk.

    Eluralta a médiát az álhír és a gyűlölet. De látod ez vilagjelenseg. A közösségi média iszonyatosan manipulalhato és személyre szabottan kapod az agymosast.

    Egyetlen megoldás ezen tartalmak kerülése. Ki tudja ezt megcsinálni? Pont azért jöttek ezek létre mert volt igény közösségi felületekre.

  • Agyturbinikusz
    #25
    Ettől vagyok mérges, mert ez a réteg mindenkit marginalissa nyilvánít, és csak gyűlölet amit kommunikál.
    Egyszerűen nem értem mire jó ez vagy milyen betegség, és ez fusztral.

    Miért kell mindent másra fogni?

    Igen el kell ismerni nem vannak a toppon ha vezetőt kell választani, mert a történelm során ezt ezerszer bizonyították.

    Be kell vallani és ennyi.
  • dyra
    #24
    Te azért mert van az országban egy szűk kissebbseg aki mindenkit túl kiabál nem kéne baromságokat írnod.

    A magyar emberek nagyrésze dolgozik ha szükséges keményen erejét megfeszítve. Anyámék generációja meg az előtte lévő is olyan volt hogy ők lyukas cipőben jártak de a családjuknak nem volt hiánya.

    Nagyon sok nagylelkű jó ember él itt.

    A "szegenysegunknek" főleg történelmi okai vannak.

    Azért tudnak minket manipulálni ilyen szinten mert egy beketuro nép vagyunk fát lehet hasitani a hátunkon.

    A melegek, feketék és egyéb csoportok elleni uszitast egy szűk politikai réteg csinálja.

    Ne bantsd a saját néped. Tudom vannak a földön helyek amik okesabbak. De pl tavaly leégett az ismerősöm haza és a haverom aki a fogait nem tudja megcsináltatni mert nincs loveja meg aznap átutalt 10 000 forintot. A ház leegese után egy héttel már bontottak és háromnegyed évre rá állt az új ház közösségi összefogás után. Nem kell bedőlni a médiának. Mindig azok a leghangosabban akik elégedetlenek. Eszméletlen torzítás ez a valóságról.
  • Agyturbinikusz
    #23
    Kezdem elveszteni a türelmem, ezert elnézést, de egyszer, politikai, izmus nézetre függetlenül, gondolkodjatok el azon, mi a búbánatért tart ott MO ahol. Megsúgom, nem a muszlimok, feketék, zsidók vagy melegek miatt.

    Hanem TI miattatok. Ott ültök fújjátok a magatokét és varjatok, hogy a Tradicionális isten a kegyeibe vegyen benneteket, és kivakarjon a g.cibol.

    Ezt untam meg 10 éve, eljöttem mert semmit nem lehetett tenni, mindig csak a másik hibáztatása, de egy nyamvadt szalmaszálat nem lehet odébb rakni. Megpróbáltam, hat pont ilyen ellenállásba ütköztem, A fos nem hullámzik most éppen ne bolygassuk.

    Folytassatok csak, ez így nagyon jó mert röhögök rajtatok, akar 30 ev távlatából is, mert 30 ev múlva pont ugyan úgy ott fogtok ülni és hibáztatni valakit.

    Addigra tényleg csak az ilyen mentalitású emberek maradnak ott, így amikor elfogynak a színesek, melegek. zsidók és libsisek, akkor majd rájöttök magatokat tudjatok csak hibáztatni, de ugye az nem fog megtörténni, úgyhogy újra kitermelitek az ellenséget.
    ilyen ez a mentális betegség, az USA-ban ugyan ez van csak ott meg fegyverük is van.... Szerintem Nektek is fegyvert kellene adni, és nem oltást a gyereketeiknek.
  • Agyturbinikusz
    #22
    Srácok én olyan országban élek ahol gyereke is lehet a meleg párnak.

    Ha tetszik nektek, ha nem az elmúlt 10E évben mindenki együtt élt velük, ti is meg a felmenői TEK.

    Ja hogy a korlátolt befogadó képességű emberek a saját árnyékuktol is félnek, az inkompetens magatartásukbol keletkező károkat mindig másra fogják mert egyszerűbb, meg ugye nincs bennük semmi tartás.

    Inkább legyek progresszív, mint egy gerinctelen vádaskodo senkiházi.

    Úgyhogy a libsi a legnagyobb dicséret amit embernek adni lehet.
    Köszönöm
  • peterx
    #21
    Mindenki tudja, hogy nem lehet kezelni akinek van egy csöppnyi esze.. itt az a probléma hogy a libsi hisztériázók mindent érzelmi kérdéssé tesznek lehetetlen őket erről, vagy bármiről meggyőzni még egymást is gyűlölik ha egyik nem olyan pc mint a másik.

    Az a szégyen, hogy a politikusok főleg nyugaton teljesen lefeküdnek ennek a maroknyi elmebetegnek (kb. 5%-a a társadalomnak) és csak az ő érdekeiket képviselik.. majd eljön az idő amikor a 95%-nak tele lesz a fasza emiatt, akkor nem lennék az 5% helyébe.. de már készítem elő a popcornt :)
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.07. 23:28:38
  • dyra
    #20
    Áááá vicc, lehetetlen kezelni. És ezt ők pontosan tudják! Ez egy marketinges lépés mi meg kajoljuk.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2020.07.07. 23:06:20
  • cateran
    #19
    Ez egyszeru..barmi, amiben a "hulye" vagy annal durvabb minosites van, barmi, ami az aktualis PC mainstream ellen van (per pill, ami szexistanak hangzik vagy rasszistanak vagy homofobnak...nem kell annak lennie, eleg, ha annak tunik..Az, hogy mi tunik annak, a hasrautes nevu tudomanyos modszerrel lesz megallapitva..Azaz, mar most is azzal van)
  • dyra
    #18
    Mondom én, hogy kezelhetetlen.
  • Sydra
    #17
    "Na és, hogy a fenébe fogják megállapítani mi a gyűlölet beszéd?"
    Egyszerű, ha kritizálod az lbtq embereket, a színesbőrűeket vagy bármiben nem értesz egyet velük, akkor az gyűlöletbeszéd.
  • dyra
    #16
    Nesze neked demokrácia meg szólásszabadság. Na és, hogy a fenébe fogják megállapítani mi a gyűlölet beszéd? Ha erre írnak jól működő algoritmust akkor megeszem a kalapom. Ellenkező esetben felvehetnek több millió humant akik valahol mégiscsak szubjektíve fognak dönteni mi gyűlölet beszéd és mi fér még bele a szólásszabadságba. Kezelhetetlen a dolog.
  • gosub
    #15
    Nem szeretném ha itthon is majomparádé tombolna buzifa háttérrel. Most már elég nagy a játszóterük menj oda és boldog lehetsz.
  • peterx
    #14
    Mellélőttél, abszolút nem vagyok vallásos az egyház számomra max egy szép hagyománya nemzetünk történelmének. Ellenben nincs szükségünk se muszlim bevándorlókra, se iszlámra, se feketékre akik mindenben azt keresik épp hol vannak elnyomva, se gender ideológiára, se életellenes családmodellekre, homolobbira és az összes többi aberrált gondolkodásra a "haladó" nyugatról. Ezeket mind meghagyjuk nektek, aztán majd kiderül 30 év múlva kinek volt igaza. Azért egy fal jól jöhet majd a nyugat irányába amint kitör a polgárháború ott, mert ide biztos h nem jöttök vissza.
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.07. 14:13:29
  • gombabácsi
    #13
    puzsérék az új apuban érintik a témát, szokás szerint zseniálisan:
    https://youtu.be/Q4Td8iioVuc
  • Agyturbinikusz
    #12
    Akkor ennek úgy kell történnie, hogy a konzervatív kelet európai nézetek szerint a puritán egyházi irányítás a mérvadó, ti szentségtörést követtek el. Sajnálom, hogy az inkvizíciót még nem sikerült vissza állítani. Dolgozzanak keményen rajta, és a Biblia az egyetlen dolog amit olvasnotok szabad. Fujj internet, meg eretnek elektromosság.
  • ximix #11
    Afrikán keresztül Kína nem lehet, elég szép a jelenlétük már ott is állítólag?

  • btb300
    #10
    Nyugi, mostanában már csak itthon mondják erre, hogy Soros :D
    https://www.youtube.com/watch?v=MmHO5YWd6A0
  • kvp
    #9
    A facebook vezetese es reszvenyesei nagyon is jol latjak, hogy ha nekiallnak meg jobban cenzurazni, akkor visszajonnek a hirdetok, de a nyakukra maszik a kormanyzat, mert elvesztik a torvenyi vedelmuket (ami mar amugy is nagyon fenyeget). Na most utobbi esetben lesz ujra hirdetesi penz, de az elso a cenzuran atjuto maganember altal kuldott hozzaszolas utan megbirsagoljak oket. Aztan megegyszer es igy tovabb, amig csodbe nem mennek. Ez ellen csak teljes elozetes moderacioval lehetne vedekezni, de az egyreszt tobbe kerulne, mint amennyi beveteluk van, masreszt olyan mertekben lelassitana az informacio megosztast, hogy az emberek atmennenek barhova mashova, ahol nem kell napokat varni egy megosztas elkuldese es a megjelenese kozott.

    Ha ez ennyire ismert, akkor a hirdetok miert csinaljak? Onvedelembol, mivel igy nem bantjak oket a tuntetok es a hirdetesi penzuk is megmarad. Az, hogy ha teljesitik a keresuket, akkor utanna mi lesz a facebook-kal oket nem zavarja, majd atmennek arra a platformra ami helyette lesz.

    Hosszutavon ket lehetoseg van. Vagy teljesiti a facebook a kereseket es csodbemegy (ezt a befektetok sem akarjak) vagy akkora anyagi kar keletkezik a hirdeto cegeknel, hogy feladjak es bevallaljak inkabb a tuntetok zaklatasat.

    Harmadik lehetoseg, hogy lecseng a valasztas es az eredmeny fuggvenyeben vagy Trump nyer es visszaall minden oda ahol korabban volt vagy nem nyer es onnantol bevezetnek egy sokkal erosebb cenzurat, kozelezoen amit a facebook mar allami utasitasra fog teljesiteni. Ez egeszen addig mehet, amig a lakossag turi. Ha eleg ideig turi, akkor megszuntethetik a kozismerten rasszista amerikai alkotmanyt is. (erdekes lesz, hogy a rabszolgatarto Washinton helyett mi lesz a fovaros es Washington allam uj neve) Ez utobbi esetben egyebkent viszonylag gyors gazdasagi osszeomlas varhato es vegre senki nem allna Kina utjaba, hogy a vilag uj vezetoje legyen.

    ps: Egyebkent az a furcsa, hogy nem igazan latni ki finanszirozza a sajat bevallasuk szerint is kinai maoista elveket vallo fekete vezetoket es az antifa kommunistait. Nem valoszinu, hogy barmilyen nagytokes onkent penzt adna nekik, tehat keresni kellene egy olyan mai napig kommunista hatteru allamok, akik az utobbi idoben katonai vagy kereskedelmi vitaba keveredtek az USA-val vagy leginkabb Trumppal. Oroszorszag kiesik, mert ok az utobbi idoben inkabb szelsojobb nezeteket vallanak es igazabol penzuk sincs, meg az amerikai egyetemeken sem tanul annyi orosz vendeg diak. Nem igazan tudom ki johetne meg szoba...
  • peterx
    #8
    Tudod van különbség a liberális és a mindent kontrollálni akaró, véleményt elnyomó sjw libsi között :D Szerencsére kelet Európában ez nem akkora probléma így nagyon is jól érezzük mi itt a magunkat a "nem progresszív" keleten és a világ többi része is talán kezd ébredezni hogy kissé túl sok volt belőletek, ideje visszarendezni a dolgokat..
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.07. 10:04:17
  • Agyturbinikusz
    #7
    Ezt most nem értem, mindenki libsi, akkor ki nem az?

    Miért nem mentek Szaud-arabia konzervatív, nemzeti érzelmű országába, ha ennyire nem jó a libsi?

    Ja mert a pofátokat azt szeretitek járatni, de tenni SEMMIT nem tesztek..

    Menjetek a Geronazzo Máriátokhoz imádkozni, mert kb annyit értek, igaz rátok meg kiverni sem érdemes
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2020.07.07. 04:23:18
  • Sydra
    #6
    "A gyűlölet érzését/megnyilvánulását sosem fogják tudni kitörölni az emberből"
    De ők nem a gyűlölködés ellen küzdenek, hanem az ellenvélemények ellen. Aki nem szélsőbalos, multikulti, sötétzöld sjw az mind gyűlöletkeltőnek van nyilvánítva.