419
Master Race kiadás...
-
#98 Ilyenkor becsüllek és tisztellek, mint a fillérbaszók királyát, hogy sose veszel meg semmit időben, így mire játszol ezekkel a játékokkal pár év múlva 1 dollárért, addigra már kikupálják par patchcsel vagy moddal és akkor nem lesz olyan "moslék", mint a többieknek 20 perc múlva... Respekt! -
#97 Ja de milyen 50 lehet az ha 20akra is leesik... moslék és főleg mediumon
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.07. 16:30:30 -
#96 ha az 1060 AVG 50 fps körül teljesít, akkor azért van remény kicsit feljebb tornászni az értékek 1080al. De nemsokára kiderül.
Ha már szóba került az 1080.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.07. 16:23:22 -
#95 1080p medium beállítás
Ez alapján úgy gondolom, hogy egy 300k-s gépen hasonló eredménnyel futna a game. Persze aki magas részletességet akar 60fps felett, annak ki kell nyitni a buksztárcát. -
#94 na igen. Ha valóban így lesz, szépen át fogja rendezni a használt piaci árazást is. Ha ez tényleg összejön nekik (amit én is kétlek) akkor én is nyugdíjazom az 1080am.
De túl szép is lenne. Ezzel kb megismételnék a hajdani 6600GT sikerét :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.07. 16:05:06 -
#93 1080 óta már van:
1080ti
5700XT
2070 / Super
2080 / Super
2080Ti
Nem mellesleg az 1080-at már a 2060 is veri ami egy 120 ezres VGA újonnan! A felső kat. pedig bőven 200k felett leledzik- A csúcsot nem kell ecsetelni az 400k...
De most jön majd a 3xxx-es nv széria, ahol állítólag a 3060 már 2080 szintet hoz és csak ~160k, persze ez csak pletyka de ha így lesz akkor erős népkártya lesz ez a 3060 (de ez szerintem csoda lenne)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.07. 15:58:52 -
#92 pedig (sajnos) jól mondja. GTX1080-rtx270 számít most kb közép kategóriának, vagyis ha tovább bontjuk a közép kategória tetejének.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.07. 15:54:38 -
#91 Nehogy már 200 000 Ft-os kártya legyen a közép kategória. -
#90 Köszi. -
#89 A középkategória per pillanat i5-8xxx, GTX 1080, 16GB RAM. Egyel korábbi generáció az alsó, aktuális évben domináns generáció a felső.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.07. 15:09:07 -
#88 Csak annyit írnak hogy középkategóriás. Az mit takarhat?
-
#87 Egyetértek. Már előtöltöttem, kíváncsi vagyok rá, a day 1 peccs hátha kikalapál ezt-azt. Majd beszámolok róla. :)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.08.07. 10:53:54 -
#86 Hát az ign egy középkategoriás pc-n tesztelt és tudjuk az eredményt... -
#85 látom nem érted :) Nem erről van szó hogy ki mit tud venni. (ha van rá keret, vegye, semmi bajom nincs a dologgal) Hanem (HA HIHETÜNK AZ ELŐZETES VÉLEMÉNYEKNEK) ha 40-50 fps-t produkál egy olyan vga-n, akkor akk jóval szerényebb vassal rendelkeznek (a játékosok ugy 95%-a) azoknál hogy fog menni.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.07. 10:14:36 -
#84 Most öszintén ki nem szarja le azt akinek annyi pénze van, hogy ilyen kártyát vegyen? / irigység tudom / -
#83 ha az stabil és nem egyfolytában ingadozó elég (lehet). De abba gondolj bele ha azt a 40 fps-t 1 közel fél millios vga-n produkálja, az annyira nem sexy.... -
#82 Ez marhaság a többség pont nem ilyen, föleg nem egy single játéknál ahol böven elég a 40 fps is.
Egyelöre a pont ugyan annyi a rinya mint a hurrá, valaki hazudik az biztos.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2020.08.07. 10:05:24 -
#81 ", bár attól a játék valószínűleg ugyanolyan szórakoztató lesz, mint volt konzolon."
Csak mivel pc-re van kiadva nem konzolon lesz tolva és láttuk már hogy a GOTY játékot is tönkre tud tenni simán egy gépigény ügyi balhé.... Mivel amíg a konzolos beletörődik a 2x fpsbe és örül neki addig a pc-seket nem lehet hülyére venni kiverik a balhét (totál jogosan) -
#80 Olyan ez, mint a foci vagy a filmek, mindenki szövetségi kapitánynak vagy filmesztétának hiszi magát, mert életében egyszer átesett egy labdán vagy látott egy filmet. A redditen, steamen, sg-n, faszbúkon kommentelők 99%-ban önálló vélemény nélküli mosolyogtató bohócok, viszont a maradék 1% az, akit érdemes esetleg végigolvasni, mert ott van szakmai tudás is mögöttük. Lásd a lenti DF videót, ha ők mondják, hogy gáz van, akkor tényleg van valami gubanc, bár attól a játék valószínűleg ugyanolyan szórakoztató lesz, mint volt konzolon. -
#79 az hogy maga a játék milyen már tudjuk, 3 éves cím. Akit érdekelt utánaolvasott úgy is :D
A többit abszolút adom... -
#78 Ha itt nem is a YT és a steam topikok tele lesznek vele nyugi
Végre megint minden arról szól hogyan fut a game, az hogy milyen kutyát se érdekel, ezt már szeretem
#77: Ha te vennél egy ferrarit 50 milláért, ami tudna menni 300al, de ha azt nem is akarod kihajtani,de autópályán szeretnél belőle minimum 160at látni , de csak 40-el tudsz vele menni ,mert CSAK akkor gondolom te nem tennéd szóvá mondván ez így kurva jó igaz?
400 ezres VGA-val vegye már be a brémet aki nem képes 60 fps-t kihozni ebből az ótvar látványból..szánalom ez nem más.. Az hogy a 60 ezres ps4 30 fps-re képes pont leszarja minden pc-s..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.07. 09:54:58 -
#77 Furcsállom hogy ebből az FPS matyizásból még mindig nem nőtt ki a gamer társadalom! Azt megértem hogy multis játékoknál fontos, de ha egy port 60 helyett csak 50el fut egy átlagos konfigon, akkor máris "szar" a port? PS-en 30 volt és sima nem pro kiadáson néha néha be is reccent még a 30is, mégsem vont le semmit a játék élvezeti faktorából! Ezt az fps matyizást meg sose növi ki a gamer közösség :D -
#76 Na majd mondjátok a frankót én este 9ig melózok ma, sztem ha úgy van reggel fogom megvenni. Addig tele legyen ám a topik beszámolókkal... -
#75 Köszönöm. -
#74 Igen, most pontosan 7 és fél óra múlva élesedik a játék -
#73 Most nézem a steamen öt órát írnak kezdésnek. -
#72 Én sem érek haza hamarabb, de a családot addig is rá tudom szabadítani a 0day patch letöltésére, mert ha tényleg nagy lesz a 0day folt, akkor 19:00-kor kezdve a letöltést ma nem nagyon tudom megnézni (nincs csudajó netem). -
#71 Nekem biztosan mert ötig dolgozom... -
#70 Itthon 19:00-től/után lesz elérhető? -
#69 Ja, én is most olvastam szerintük tökéletes lett port, majd este kiderül ki hazudott...
Horizon: Zero Dawn - Kritika -
lonvard #68 Azért annyira nem lehet megcsúszni, tekintve hogy akkor nem lehet eladni. Tehát itt most a realitásokról beszélünk, nem pedig arról, hogy a Pongot annyira elbasszák, hogy beszaggat 2020-ban a topgépen. :) Ha a hardver megvan, akkor a szoftvert hozzá fogják klopfolni. Legrosszabb esetben nem hozza a max teljesítményt ultrán. Ki nem szarja le. -
#67 Majd 7óra után meglátom milyen lett, mivel 4k-ba tolom nem is lesz rinya a részemröl ha nem fut 60fps-el mert gyak a játékok 80% nem fut annyival az én gagyi rtx 2070 kártyámmal. -
caps lock #66 A magyar IGN szerint nincs komoly gond a porttal, egyelőre semmi biztosat nem tudni, meg ugye nincs két egyforma PC, az se mindegy milyen driverek vannak fent, és milyen windows verzió, számtalan dolog befolyásolhatja a játék futását. -
#65 ABU a prohardveren leírta a lényeget erről.
A Death Strandig ugyanez az engine azt kb fél év alatt dobták át pc-re és fut mint az álom mivel abban nem nyúltak bele 1z1be azt kapta ami ps4-en is van. Mivel a DS psen se tarolta le a piacot így Kojimáék nem akartak feleslegesen költeni a pcs verzió extráira...
A Horizon ezzel ellentétben kapott mindent, tress fx, nagyobb textúrák stb...mivel ott kurvasokat termelt a game ps4-en így beletoltak pénzt a pc-s extrákba...és hát látjuk mi lett belőle. -
#64 "Konzolos játékok általában jól futnak pc-n, valszeg mert eleve egy konzolos standardra vannak igazítva, és az meg egy közepes pc-nek felel meg kábé. Szóval én attól nem tartok, hogy nem tudják optimalizálni"
Hát ez jó nagy baromság volt :) Attól még hogy manapság egy drágább pc jóval erősebb hw-esen mint egy konzol, az optimizáción el lehet csúszni. Egy doom2 szintű játékot is el lehet annyira szarni hogy csúcshw-en se fusson.
Remek példa a közelmúltból.. rdr2.. az a mai napig nem fut stabil 60fps-el max beállítások mellett erősebb gépeken sem.
De látod. ott a Death Strandig. Ugyanez a motor (mondjuk szerintem itt részletesebb a táj... nem tudom, az előbb említettbe nem merültem bele és nem is szeretnék) mégis nagyon jól fut. Kojimáék érdekes módon meg tudták oldani a "lehetetlent"...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.07. 08:11:58 -
lonvard #63 Konzolos játékok általában jól futnak pc-n, valszeg mert eleve egy konzolos standardra vannak igazítva, és az meg egy közepes pc-nek felel meg kábé. Szóval én attól nem tartok, hogy nem tudják optimalizálni. Kicsit még dolgoznak rajta, néhány patch és nem lesz probléma. Addig meg fölösleges verni magunkat. -
#62 csak az a baj hogy épp azt írták 1-2 tesztben hogy a high és a low között van 4-5 fps eltérés, úgy hogy egyébként a jelenséget nem cpu limit okozza.
Szal van itt baj.
Sajnos én sem vagyok optimista a megváltó patchel kapcsolatban, valószínű ezt már leközölte volna a cég hogy -no para, jön 0day egy javítás ami duplázza az fps-t - hisz ők is látják az értékeléseket...
A vicces az egészben hogy a Guerilla games belátta hogy ők nem értenek a pc-s portoláshoz a rutin hiánya miatt, és egy olyan csapatra bízta aki ebben ELVILEG profik, a Virtuos-ra. Nem sikerült...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.08.07. 07:19:13 -
#61 Minden esetben este 7kor unlockol a steam? -
#60 Nincs divatfika. Amikor minden létező site ezt hozza lesz az gáz...felszopkodni a szart meg nem szokás.
De várjuk a csodát olyan patchet még úgyse láttam hogy a 40 fpsből hirtelen 60-at csinál..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.06. 23:14:20 -
#59 A divat fikázás elött várjuk még meg a játékot is, mert lesz hozzá patch a megjelenéskor...