419
Master Race kiadás...
-
#18 "Ha nem lenne hozzá magyarítás..."
Még nincs, mint lentebb is írtam. -
lonvard #17 Hát ez kötelező vétel. Ha nem lenne hozzá magyarítás, akkor csak warezolnám, de így ez egy gyöngyszem, baszki. -
Ironman2 #16 Már most hatalmas az előfizetés,pedig még ki se jött a játék.
Gamestar
Pc Guru -
#15 Horizon Zero Dawn - A PC-sek már nagyon várják
Kíváncsi leszek eladásokban ez miben mutatkozik majd meg. És szívesen megnéznék egy steam vs epic ótvar eladási összehasonlítást is majd (persze ilyen sosem lesz) -
#14 Én? Életbe nem játszottam még Metal Gear Soliddal csak a Ground Zeroval de azt nem neveznék játéknak olyan rövidke volt.
Azért írtam várom az 5 magyarítását addig el nem kezdem. Az a luxus már nem adatik meg ami régen hogy egy játékot 3x-4x is végigviszek (angolul warezba, eredetibe, majd ha lett magyarítás még 1x hogy értsem is mit játszottam) -
#13 Te végig birtad játszani? gratula, nálam totál unalomba fulladt a játék de ahogy elnéztem kojima következő "mestermüve" még annál is unalmasabb lett, hamar itt lesz az is pc-én.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2020.07.04. 15:13:57 -
#12 Más is csinálja, én a technikai háttértámogatás vagyok.
MGS5: Én arra a lelki erőt várom, de meglesz. :) -
#11 Sejtettem ,de a weboldaladon nem láttam így azt gondoltam más csinálja majd.
Mondjuk én a MGS 5-öt magyarítását jobban várom
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.04. 15:10:22 -
#10 Íme
Előzetes (PS4)
Utoljára szerkesztette: Evin, 2020.07.04. 14:47:40 -
#9 Ki által az tudható?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.04. 13:25:14 -
#8 Folyamatban, még nincs. -
#7 Ha jól tudom ps4-hez van magyarítás hozzá,remélem valaki átkonvertálja Pc-re is -
#6 Még jó, hogy van anélkül semmi értelme nem volna. -
#5 Az jó és géped is van hozzá? mert anélkül nem fog menni. -
#4 Ez van a gaming sose volt olcsó mulatság.
Ha minden jól megy addigra meglesz az új tévém ami tudja már a 4k felbontást is. -
#3 50 euro az. -
#2 Imádom ezt a 50 dolláros beszólást, kurvára 50 euró lesz az ami nem kis különbség.
De azért persze 0day vásárlás lesz... -
#1 Pontos megjelenési dátumot kapott a Horizon Zero Dawn PC-s verziója.