36 civilizáció lehet saját galaxisunkban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ezt követően a technikai civilizáció legalább 100 éven keresztül létezhet".
Ez a 100 ev, ez valoban kisse hiteltelenne teszi. Nagyon foldhoz ragadt gondolkodas, hogy valaki foldi viszonyokat, foldi tarsadalmi mukodest feltetelez tokeletesen mas vilagokban. Ennel meg a foldi kulturak tarsadalmak is joval nagyobb elterest mutatnak mukodesukben, vilaglatasukban, nem meg hogy, valoszinuleg nem is dns alapu, lenyek tarsadalmai
Ez a 100 ev, ez valoban kisse hiteltelenne teszi. Nagyon foldhoz ragadt gondolkodas, hogy valaki foldi viszonyokat, foldi tarsadalmi mukodest feltetelez tokeletesen mas vilagokban. Ennel meg a foldi kulturak tarsadalmak is joval nagyobb elterest mutatnak mukodesukben, vilaglatasukban, nem meg hogy, valoszinuleg nem is dns alapu, lenyek tarsadalmai
Szerintem"42".
Viszont ezzel akkor azt feltételezik, hogy ugyan olyan hülyék mint az emberek. Vagy azok is emberek... <#taps>#taps>
Hát ez karcolt! De nagyon. <#worship>#worship><#worship>#worship>
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.19. 12:40:00
Agyturbinikusz:
Hogyan hogyan, egy hektár az 100mX100m ennek vettek a gyökét és lett pont 100.
Milyen butaságokat tudsz kérdezni....
A földön kb 100 éve van olyan civilizáció ami képes lehet erre(rádió jelek), azt gondoltak, hogy nálunk rosszabbul szinte lehetetlen teljesíteni
Hát ez karcolt! De nagyon. <#worship>#worship><#worship>#worship>
VolJin
Valahogy illeszkedni kell Grétácskához, hogy a szomszédos tanszéken ne kiáltsanak ki klímaszkeptikusnak...
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.19. 12:40:00
talán arra gondoltak, hogy az emberiség példájából kiindulva, egy tech civilizáció 100 év alatt eljut oda hogy kinyírja önmagát :)
Ezt nem ertem, nekem 34 jott ki, pedig ketszer is ellenoriztem. Valakinek nincs igaza.
M2 hozzászólására kérdeztem M2-től...
Valahogy illeszkedni kell Grétácskához, hogy a szomszédos tanszéken ne kiáltsanak ki klímaszkeptikusnak...
Ezt hívják áltudománynak. A seti addig tekinthető tudománynak, amíg a tudományos módszert használja, viszont az, hogy előfeltételezések hadával élnek - mert csak, mert nekik azok tetszettek - utána statisztikát gyártanak rá, az nem tudomány. Sajnos sok a publikációs szemét, a sajtó munkatársai meg kiragadják ebből a szutyokból azt, ami az olvasó ingerküszöbét megugorja. Sokan megmondták, hogy az ilyen publikációk gyártása káros, de van egy csoport aki előszeretettel gyártja le ezeket. Senki ne vegye komolyan ezt a tanulmányt, ez szánalmas áltudomány.
Hogyan hogyan, egy hektár az 100mX100m ennek vettek a gyökét és lett pont 100.<#vigyor2>#vigyor2>
Milyen butaságokat tudsz kérdezni....<#bee1>#bee1>
A földön kb 100 éve van olyan civilizáció ami képes lehet erre(rádió jelek), azt gondoltak, hogy nálunk rosszabbul szinte lehetetlen teljesíteni<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2020.06.18. 04:05:40
Milyen butaságokat tudsz kérdezni....<#bee1>#bee1>
A földön kb 100 éve van olyan civilizáció ami képes lehet erre(rádió jelek), azt gondoltak, hogy nálunk rosszabbul szinte lehetetlen teljesíteni<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2020.06.18. 04:05:40
A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép :)
Ezt követően a technikai civilizáció legalább 100 éven keresztül létezhet
Ezt megtudná mondani valaki, hogy hogyan jött ki nekik?
Bár ez is "legalább szám"
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.18. 02:04:37
Ezt megtudná mondani valaki, hogy hogyan jött ki nekik?
Bár ez is "legalább szám"
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.18. 02:04:37
teljesen bizonytalan adatokat összekombináltak egy teljesen bizonytalan képlettel.
a kattintást hozza, ez a lényeg.
a kattintást hozza, ez a lényeg.
Ez hogy jött ki?
Ha ez igaz, akkor a következő ezer évben találni fogunk legalább egyet. Reméljük addig sem mi, sem ők nem pusztulnak ki.
Majdnem 42 ...