17
  • ugh
    #17
    "Egyszeruen el kell fogani azt, hogy a jelenlegi globalis kulturkorben par generacio mulva nem lesznek se feherek, se angolszaszok, se ferfiak/nok. A videojatekos, filmes, stb. karaktereknek ezt kell kovetniuk ha nem akarnak kiesni a globalis nagytokes finanszirozasbol."
    Nem nem kell elfogadi.
    Ott ahol ezt teszik mennek majd a levesbe.
    Az egesz arra megy ki hogy megint balhe legyen mert nyilvanvaloan egy faszsag es elobb utobb kiborul a bili mindenhol.
    Csak attol fugg hol mennyi az ingerkuszob.
  • ugh
    #16
    Hat ez jo zagyva volt, de szerintem melle ment.
    Igen, sikeres vagyok.
    Es egy dolog zavar csak.
    Ha valaki gyoker....
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.06.16. 00:38:38
  • kvp
    #15
    "Feka pokember. Aaaz komoly. Lassan arthur kiraly meg jezus is feka lesz."

    Jelenleg a nyugati trend az, hogy a egyre kevesebb feher angolszasz vasarlo van es egyre tobb nem feher, nem angolszasz. Azert nem feher angolszasz ferfit irtam, mert a ferfi es no fogalmat a nyugati vilag velemenyet formalok mar elvetettek, mindenki az aki vagy ami akar lenni. (az egyik legnepszerubb troll gender a tamadohelikopter az pont a sony fele Tails karakteretol szarmazik)

    Egyszeruen el kell fogani azt, hogy a jelenlegi globalis kulturkorben par generacio mulva nem lesznek se feherek, se angolszaszok, se ferfiak/nok. A videojatekos, filmes, stb. karaktereknek ezt kell kovetniuk ha nem akarnak kiesni a globalis nagytokes finanszirozasbol. A japanokra es a Sony-ra hazon belul nem jellemzo a politikai korrektseg, de a vilagnak azt fogjak adni, amiert fizet. Ez egyszeru uzleti dontes.

    Szoval ha valaki a klasszikus mainstream media-t szeretne kovetni, akkor a jovoben hozza kell szoknia, hogy csak vegyes gender-u es vegyes rasszu karakterekkel fog talalkozni. Most mar lassan a poklany is varhato. (tobb mint 20 eve letezo karakterekrol van szo, egyikuk mixed race non binary)

    Fekete Arthur kiraly meg mar keszult a BBC-ben. Ha a brit szigetek lakossaga vegyesen afrikai-azsiai lesz akkor olyan nehez lesz feher szineszeket talalni mint nemreg nallunk volt fekete magyar szineszeket egy amerikai musicalhez. Marpedig a hivatalos brit mainstream kulturaban igazabol mar ma se nagyon vannak feher angolszasz ferfi szineszek. Ez leginkabb azert van, mert a feher rasszista patriarchatus felaszmolasanak egyetlen globalisan elfogadott modja ha a jovoben egyaltalan nem lesznek feher ferfiak. (ez egyebkent utanna legkesobb egy generacion belul megoldja a feher rasszista transz gyulolo feministak problemajat is)

    A fentiektol fuggetlenul velemenyem szerint a Sony tovabbra is ki fog adni jo jatekokat, legfeljebb aki nem tud azonosulni a globalis mainstream media vilagkepevel az max. belpiacos japan jatekokkal fog jatszani, amiket kevesbe erintenek a vilagban eppen lezajlo kulturalis forradalom hatasai.
  • yesname #14
    Agyban nagy a baj. Sikeres vagy-e az életben, hogy másokat okolsz érte? :D
  • Blage7
    #13
    Miles Morales már 2011 óta jelen van a Marvel-nél és elég népszerű figura, a nagy sikerű, 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum film is voltaképp róla szólt. És csak hogy megnyugtassam a lelked mielőtt agyvérzést kapnál az újabb véget nem érő anyázó maratonodban, ő nem Peter Parker-t hivatott lecserélni, hanem egy teljesen különálló karakter. De hát neked lehet magyarázni, amikor intelligens beszélgetésről vagy arról hogy bárminek is utána nézzél mielőtt habzó szájjal fröcsögni kezdesz, még álmodban sem hallottál. A hozzászólásod másik feléhez meg nincs mit hozzátenni, mivel köze sincs a cikk témájához, csak gondolom ordenáré fotelharcoshoz méltóan ezt is jól esően kötelező volt beböfögni. Egészségedre, várjuk további sziporkázásodat.
  • UUUU
    #12
    Istenem, ez milyen ronda konzol mar. Borzaszto design.
  • ugh
    #11
    Feka pokember.
    Aaaz komoly.
    Lassan arthur kiraly meg jezus is feka lesz.
    A feher rossz, a fekete jo "erteeeem"?
    A liberalisok a legnagyobb pudvas nacik.
    A feketet nem az zavarja hogy el van nyomva hanem hogy nincs akkora lapos tv-je mint a fehernek.
    A hona alatta lopott cucokkal mar nem is zavarja a jogainak a nem letezo hianya annyira.
    Agyfasz...

  • ximix #10
    PS5 Office verzsön


    Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.06.12. 23:00:43
  • Evoluti0N
    #9
    Kosárlabdás játékokban fekete karakter. Ki hallott még ilyent? :D
    A Horizon 2 trailerben levő karakter meg egy fontos szereplő volt az első részben. Szal nem csoda, h itt is felbukkant. Nem azt mondom, h ok azon sírni, ha fekete főszereplő van egy játékban. De azon sírni, h fekete NPC van egy játékban. Az már mindennek az alja.
  • Blage7
    #8
    Még az NBA trailerben volt egy fekete játékos meg a Horizon 2-ben egy pár másodperc erejéig volt látható egy fekete férfi, ennyi. De egyeseknek ez már "néger ünnep" meg "liberális szponzoráció", mert nyilván több éve készülő játékokba csak úgy hirtelen beszuszakoltak néhány fekete karaktert, ezért kellett elhalasztani a bemutatót is. Nem baj, majd ő játszik mással.
  • Evoluti0N
    #7
    2 játék volt fekete főszereplővel. 2. Az új Pókember és a Deathloop. Ennyi. A 25 játékból, amit bemutattak.
  • Blage7
    #6
    Nem azért hogy kötekedjek, de hol láttad Te azt a sok fekete karaktert? Én ha jól emlékszem, kb. 4 videóban lehetett látni, a többiben robotok, állatfigurák, autók, szörnyek és egyebek voltak.
    Értem én hogy mindig van valaki aki ha meglát egy feketét vagy nőt vagy csillámpónit, az rögtön felháborodik, de ennyire ne erőltessük már.
  • sárkánylovag
    #5
    Király hogy sikerült egy nagy néger ünnepet tartani. Mert minden játékba ők vannak már.
    A tartalom 60% liberális szponzoráció.
    Sajnos a Horizon hozta csak amit elvártam tőle. A turismo-n látszik a RT de nagyon máson alig. Ez nagyon nagyon elmarad az Unreal 5 demótól.
    Igazándiból csak lövölde. mély történetszövést vagy bonyolultabb játékmenetet nem is láttam szóval letolódott olyan 8-12 évre a támogatott korosztály. Egyelőre ezért nem érdemes konzolt venni.
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2020.06.12. 20:30:49
  • NEXUS6
    #4
    A konzol piacon a dominanciát most is az exkluzívok szavatolhatják. És minél dominánsabb egy gép annál esélyesebb, hogy a fejlesztőt, kiadót sikerül exkluzivitásról, vagy csak exkluzív tartalomról meggyőzni. Az XBox előnye ugyan az, ami a hátránya is. Elvileg nagyobb a számítási teljesítménye, mint a PS5-é, azonban ez valójában egy multiplat irányultságú, kevés exkluzív címmel rendelkező konzolnál nem sok előnyt jelent. Ha PC-ről portolják a címet, akkor az ottani átlagszinthez kell belőniük a fejlesztőknek. Nagy teljesítményű SSD ugrott, amíg nagyon-nagyon sok embernél HDD a háttértár, grafikai átlagteljesítmény detto. Ha konzolos a fő platform a fejlesztés során, akkor meg szintén arra optimalizálnak, ami elterjedtebb. Max 1-2 efektel kihasználják a nagyobb teljesítményt. Ha az indításkor nem fogja meg az eladások többségét a Mikró, akkor ez a generáció is ugrott a számára. Egy dobása van. Márpedig a látottak alapján a PS5 ugyan nem lényegesen jobb talán semmiben, de a fentiek miatt nem sok esélyt ad számára a Sony.
  • Blage7
    #3
    Személy szerint néhány címnél egyáltalán nem láttam azt a bődületes grafikai különbséget amit előzetesen belebegtettek, de összességében tetszett amit megmutattak. Kapásból 3 olyan exkluzív is jön, amiknek az előző részeit már a PS4-en is imádtam és a további leleplezett játékok közül is van néhány ami tetszetős, úgyhogy játékok terén részemről nem lesz panasz (főleg ha igaz amit Jim Ryan mondott egy BBC-s interjú során, hogy még nem is mutatták meg összes készülő címet).
    Külsőre is tetszik a gép, kíváncsi vagyok a hűtést miként fogják megoldani, miután méreteiben nincs akkora mint az új Xbox lesz.
    Az alapján pedig, hogy rögtön kétféle verzió is elérhető lesz a masinából, illetve hogy korábbi elmondások szerint 450 dollár körüli összegbe kerül egy PS5 legyártása, azt mondanám hogy a várható ára 500 dollár körül lesz.
    Summázva, engem eddig meggyőzött, ha exkluzívok terén legalább ugyanannyit (ha nem többet) fog nyújtani mint a PS4, akkor erősebb Xbox ide vagy oda, maradok a Sony gépénél.
  • Tikal #2
    stream :DDD
  • Evoluti0N
    #1
    A két videó közötti bekezdés első mondata úgy hülyeség, ahogy van. Semmi köze nincs a steamelt gaminghez a blu-ray olvasó hiányának. Egyszerűen csak konzolokon is egyre jobban lehagyják a digitális vásárlások és játékletöltések a dobozos játékvásárlásokat, ahogy az PC esetében már régóta megtörtént. Nem streamelni fogják az emberek a játékokat PS5-re, hanem digitálisan megvenni és letölteni.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 17:44:32