3
  • wraithLord
    #3
    Hát ja, szerintem túl sok benne a hack&slash akciójáték faktor, nekem azért volt unalmas.
  • UUUU
    #2
    Iszonyatosan unalmas egy jatek volt.
  • wraithLord
    #1
    A Tuatha Deohn egy köcsög szekta neve az egyik Fae fajon (Winter Fae) belül, és ennek a szektának a vezetője Gadflow. Gadflow kinyírja a Winter Fae-ek High Kingjét, ő lesz a király, megrontja a Winter Fae-ek nagy részét. A normális Winter Fae-ek egy amolyan kis ellenálló factionre szorulnak vissza...
    Minden Fae újjászületik (tehát bizonyos értelemben halhatatlan), nem csak a szekta tagjai, ez a Fae-ek lényege. Legalábbis a Summer és Winter Fae-eknek.

    A főhős pedig a játék elején mesterségesen születik újjá egy gnóm találmány segítségével, ami a Fae-ek újjászületéséhez hasonlóan működik. Leszámítva, hogy a többi élőlénnyel ellentétben neki az újjászületés után nincsen "előre megírt sorsa"...

    Régen viszonylag sokat játszottam vele, csak mindig meguntam egy olyan 15-20 óra játék után. Szerintem nem sok szükség van remake-elni, legalábbis technikai szempontból.
    Max olyan szempontból, hogy végre megkaphatja az őt megillető figyelmet, mert amúgy tök hangulatos kis játék, és elég érdekes világa van. Ami nem csoda, mert R.A. Salvatore találta ki a világot, Ken Rolston volt a dizájner, és Todd McFarlane volt a művészeti vezető.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2020.06.05. 00:36:49