12
 • Palinko
  #12
  Az igaz hogy frissítgetik, de már a kinézete elavult a ma elvárható grafikus szinthez képest ami egy szimulátornál nem igazi hátrány, de már mikor a kettes jött akkor az egyes grafikáját vitte ami több mint 10-en pár éves és akkor sem volt a legjobb, erre ráférne a felújítás. Hiába adnak új térképeket annyira nem lett változatos, lehajtók felhajtók mindenhol ugyan olyanok, néhol max van 3 sávos út az a nagy különbség, lehetne változatosabb a pálya pláne egy ilyen játékmenet mellé amit nem lehet sokkal érdekesebbé tenni.

  Évek után feltettem megnéztem mikor frissítettek, nem igazán érzed frissnek a játékot kb minden ugyan úgy működik kamion kiegészítőket talán hozzáadtak ami régen nem volt a belső függöny meg ilyenek, pár új mapot ami ugyan úgy néz ki mint az eddigiek, meg a saját traileres fuvarokat és a nehéz szállítmányokat. Ami azért nem olyan sok ennyi év alatt, már egy új résznél kéne járjanak lassan. Viszont ahogy a 18 wheels of steel széria kihalt konkurencia nélkül maradtak sajna és ez meglátszik.
 • Oldgamer
  #11
  Vannak hibái a játéknak, de én minden percét élvezem! A betonon való haladás nem realisztikus, nagyon csúszkál az autó, de a terepen haladás nagyon adja. A garázsban való eligazodást eléggé megbonyolították a készítők, nem egyértelmű sok minden, nem egy játékos ottragad. Kiismerve azért el lehet igazodni.
 • quatlander
  #8
  unreal engine V megfelelne. :)
 • quatlander
  #7
  Simán jó, amcsi feeling.
 • csigafi #5
  Szórakozásnak jó ha éppen nagyon nem tudnak mit kezdeni magukkal az emberek. Mókás is lehet. Azonban az nem rossz hogy egy küldetésre kb egy óra áll rendelkezésre így az ember nem réved bele 4-5 órán át egy játékba. Mert sok játéknál egyszerűen elveszti az ember az idő érzékét és csak peregnek lefelé az órák. Egyszer csak azt veszi észre az ember hogy már vége a napnak.
 • Palinko
  #4
  Rápróbáltam erre és érdekes, de nem lesz az én játékom, pont az ilyen elakadás szenvedést próbálod elkerülni a többi játékba itt meg az a fő játékmechanikai elem :D Érdekes hogy ennek is van közönsége, a grafika meg a megvalósítás azért jó a mechanikát jól működnek, de kicsit a fizikán érezhető hogy eleve erre találták ki szóval nem igazán realistikus mikor a sárról aszfaltra megyünk ott is úgy mozog az autó mint egy hodály.
 • Palinko
  #3
  Euro Truck simulátorra is ráférne egy komoly frissítés
 • TokraFan
  #2
  Cikket is megnézted? Még kép is van róla!