52
  • Palinko
    Igen mert ez csak így működik, annak van igaza aki többségben van, szóval mikor az emberek azt gondolták hogy a Nap kering a Föld körül nyilván igazuk van mert többségben voltak, hát persze :D

Egyébként meg nem a probléma meglátásához kell ész hanem a megoldásához, szóval ha már azonosítottad a problémát milyen megoldásokat javasolsz rá?
  • ozimak
    Ezzel is csak annyi a baj, hogy sosem mászunk ki belőle. Mindig ez van: "Dehát ők is kommunistáznak..."
    Én pl. sosem... nem látom értelmét valakit lekommunistázni ha nem az. De ez az óvodás szint, hogy "addig amíg ők sem hagyják abba addig én se!". Nem látom értelmét... így sosem lesz vége. Globálisan kellene gondolkodni, és individuálisan cselekedni. Nem fordítva. Mert akkor csak birka lesz mindenki egy nagy nyájban.
    Engem is zavar amikor eltesznek milliárdokat, de ez szerintem ilyen kelet európai dolog lehet. Ahogy Hofi mondta ezt már hagyománytiszteletből csinálják. Hozzátéve, hogy a magyar ember meg szeret ezen csámcsogni. Ha valaki nem tenne el, arra is ráaggatnák már, hogy lop. Ennek se lesz sosem vége.
    Így fogunk itt megrohadni ebben az országban... Ebben az unalmas, minden nap ugyanolyan, veszekedéssel telő politikai környezetben. Ez megy már a rendszerváltás óta. Sőt azóta még durvul is talán. Főleg a nagyvilágban. Csak még ráadásul manapság előkerültek olyan kényes témák mint a cigánybűnözés vagy ez a gender téma...
  • TokraFan
    "Ma már minden szélső bal oldali, liberális gondolkodó napi szóhasználatában benne van"

Maradjunk objektívek...A konziknak is pont így megy a kommunistázás, ebben a tekintetben nincs sok különbség.

Sok sírásnak meg az állambácsin csüggésnek vége lenne!

Ja, ezzel egyetértek, de emellett engem legalább ennyire zavar, amikor semmirekellő szarember politikusokat tartok el az adómból, vagy azt látom, hogy nem pár ezresért csüngenek a szociális hálón, hanem milliárdokat lopnak. Pártállástól függetlenül...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.15. 21:22:47
  • ozimak
    Semmilyen "náci" megnyilvánulás nem volt a hszemben. Valamint először leírtam az igazságot/véleményemet, majd utána mondtam rád, hogy kisebbségben vagy. Nem fordítva. A butaságodon nem fog segíteni a nácizás. Még akkor sem ha ezt ma a világon fegyverként kezelik sokan. Speciel mondjuk én le is szarom... tőlem akár innentől kezdve hívhatsz nácinak is. Rohadtul nem érdekel, de szerintem már senkit. Pont ez a baj, hogy a hozzád hasonlók a "náci" jelzőt aggatják mindenkire aki nem védi feltétel nélkül a kisebbségeket. Ezzel kb. el is vettétek az "élét" a dolognak. Ma már minden szélső bal oldali, liberális gondolkodó napi szóhasználatában benne van. II. vh. kutya fas*a ehhez képest. Pedig a nácik akkor éltek igazán... (NSDAP, ami ma már nyilván nem létezik).
    Nem attól lesz igazam, hogy te kisebbségben vagy, hanem attól hogy én a többségben. Azért ha egy bizonyos dologról 2/3, 4/5 arányban ugyanúgy vélekednek, akkor talán érdemes elgondolkodni, hogy nincs-e igazuk. És itt most nem a politikára gondolok hanem elsősorban a szóban forgó cigány témára.
    És ez a dolog nem attól lesz igaz vagy nem igaz, hogy te kissebségben vagy-e vagy, hogy én náci vagyok-e vagy nem. Mint írtam: Be kell menni a börtönökbe és meg kell számolni mennyi cigány van bent és mennyi kint. Majd összevetni a magyar (vagy kb. bármelyik normális kisebbség/népcsoport pl. kínai) emberek arányával. Ennyi. Nem kell hozzá nagy tudomány. A hülye is látja... oh wait...
    El kellene gondolkodni, hogy talán igaza van a többségnek, és nem úgy viselkedni mint egy helikopter. Mert az trendi a 21. században... (lásd lmbtqmtrjklmftr vagy mi a fa*zom)
    Ezzel a seggemet a földhöz verem stílussal a normális embereknél nem mész semmire max. hülyének néznek... Talán azért (is) van kevés ismerősöd.
    Ja és szolga itt maximum te vagy a cigóknak. Én max. kényszerszolga vagyok mert hülye fejjel fizetem a segélyüket a családi pótlékjukat, a börtönkosztot, stb... Miközben szerintem szarabb gyerekkorom volt mint jó-néhány "szegregáltaknak". Víz, villany, gáz, csatorna, és normális fűtés nélkül éltem 12 éves koromig. Mégis kijártam a 8at, utána meg leraktam a szakmámat. Most meg ott tartok, hogy 20 évet lehúztam az építőiparban, abból 18at már nettó államkassza befizetőként! És még 30 van hátra a nyugdíjig (ha lesz).
    Úgyhogy az ilyen emberekkel mint te meg az ingyenélő/bűnöző cigók (mert vannak normálisak is hálistennek) legszívesebben azt csinálnám, hogy nyakon csípném és magammal vinném az építkezésre/felújításra napi 10/heti 40-50 órába nyomni az ipart! Megtudnátok milyen az ÉLET! Sok sírásnak meg az állambácsin csüggésnek vége lenne!
  • TokraFan
    Mondasz valamit, egy névváltoztatás nem változtat a származáson!
  • Palinko
    Ez különösen azért vicces mert akkor ő sem magyar ezek szerint :D
  • TokraFan
    Ez politikáltól független. A cigánysággal sok gond van, és ezt javarészt maguknak köszönhetik! A jelenleg futó Gyöngyöspatai ügyben is meg kéne nézni azt is, miért történt a szegregáció, mi volt annak az OKA!
    Már megbocsáss, de egy normális magyar embernek, aki dolgozik és rendben neveli a gyerekeit, pont annyi joga van, mint egy cigánynak. És ha a cigány töürténetesen nem tartja be a szbályokat, terrorizálja a többieket az iskolában, zavarja az órákat és a tanárt a tanításban, akkor az ellen valamit tenni kell. Az én, vagy más gyerekének is joga van ahhoz, hogy biztonságban tanulhasson, hogy az uszodában ne fertőződjön meg a sajnos sok esetben koszos, tetves fertőzésben szenvedő másik gyerektől. Ha a cigányság azon tagjai, akik nem képesek és nem is akarják betartani a civilizált együttélés szabályait, nem jogosultak egyenlő bánásmódra sem! Az meg egyenesen nonszensz, hogy még ők kapjanak potya pénzt. Utálom orbánt mert manipulatív, gonosz és hazudik, de ebben a kérdésben sajnos egyet kell értenem vele.
  • TokraFan
    Hogyne, persze. Akkor azt mivel magyarázod, hogy az egyik legnagyobb magyar ateista youtubert rendszeresen tiltják, videóit akkor is törlik, ha semmi trágárság, vagy egyéb, etikai szabályzatba ütköző content nincs benne?

Mert akkor én is simán állíthatom azt ennek alapján, hogy a gőgös keresztény-konzervatív ámokfutók véleményterrorja áll a háttérben!
  • gombabácsi
    elismételgetted szolgaian a náci paneleket.
    a végén leírtad a lényeget: kisebbség vagyok a véleményemmel. tehát nálad valaminek az igazsága attól függ, hogy mennyien tartják igazságnak.
    és de, vállalom ezt az ismerőseim előtt. többek között ezért is alig vannak ismerőseim.
  • ozimak
    Maguk a cigányok szokták ránk úgy hivatkozni, hogy: "magyarok". Akkor most mi van? Mindig is "csodálattal" figyeltem az ilyen embereket mint te.
    Hogy vagytok képesek olyan "embereket", népcsoportot, kisebbséget védeni mint a cozma gyilkosság elkövetői, vagy a tanárt a gyereke előtt halálra verők, vagy csak szimplán akik kalapáccsal vernek agyon 80 éves embereket 3000 Ft-ért drogra. Vagy csak egyszerűen be kell menni egy börtönbe körülnézni, hogy arányaiban nézve mennyi van közülük börtönbe és mennyi kint.
    Nem orbán ennek (is) az oka... Nagyon egyszerű a képlet koma: Kezd az embereknek a fas*a tele lenni velük... A túlnyomó többségüknek még a szándéka sincs meg a normális életre! A túlnyomó többségüknek! Senki nem zavarja ki őket az iskolákból. Sőt! Pont ellenkezőleg történik mint azt láthatjuk, olvashatjuk. Csak hát ugye ha apu, anyu semmittevésből, segílyből, családiból meg betörésből, lopásból él, akkor nyilván nem fognak soha kimászni a szarból. Én is a szarban hugyban nőttem fel, alkoholista szülők mellett. Mégis lettem valaki.
    És had áruljam el, hogy akár hiszed akár nem, te vagy ezzel a véleményeddel a kisebbség. Valószínűleg pl. az ismerőseid között nem mered ezt a véleményedet felvállalni! Velem ellentétben...
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2020.05.15. 19:45:00
  • gombabácsi
    ma pl a féreg orbán bejelentette hogy a cigányok nem magyarok. ráadásul ez a féreg még kereszténységre is hivatkozik.
  • duke
    "hogy a törvény elsődleges célja a gyűlöletbeszédet tartalmazó bejegyzések jelentős mértékű csökkentése."

Vagyis az illiberalis tartalmak torlese, a liberalis velemenydiktatura tovabbi erositese.