79
A Microprose visszatér, a '90-ess évek nagy szimuláció és szimulátor fejlesztője.
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
  • repvez
    Holnaptol a steamen early access
  • repvez

Egy ujabb 21. századi 3090es VGA-t megizzaszto RTXes game. ja nem .

Ezt amugy már régebb ota láttam ,egy ember fejlesztgette saját szórakozásra , ezek szerint, most felkarolta a microporse.
  • Samurai84
    Kb. 5 tagú fejlesztőbrigád ezt tudta összehozni, ami még így is gyászba tesz sok AAA címet gunplayben és realisztikusságban. Nem tudom mennyit játszottál vele, én 1030 óta nyomom és még a legkönnyebb fokozatokon is meg tudnak kúpolni a tangok ha nem vagy képben.
    Hangulatos, jó a fegyverek viselkedése, bár még lehetne rajta javítani. Ai szintén javítható. Prone jön memsoká, bipod és letámasztás szintén. A playerbase kicsit siralmas, de ez egy ilyen rétegjátéknál szerintem elmegy.
    Jó lesz ez, ha érkezik értelmes kampány, használható társak (sokan akarnak ai társakkal menni), és megmarad ez a realisztikusabb vonal.
    Early Access így kell nézni. Pl. Armánál egyszerűbb, nem kell 1 millió gombot megjegyezni, csak infantry van, ez a fókusz. Aki szerette a régi R6ot GRt, annak szerintem kötelező.

• repvez

Mondanám, hogy valami van , de nem az igazi .
    Ez, kb 5-6 évvel ezelött lett volna jó, most már a grafikán és az animácion kellene még csiszolni rendesen.
    Lehet, hogy a rainbow six és a ghost recon fejlesztüi állnak mögötte, de ugy néz ki, hogy azopta nem fejlödtek és nem követték a kor követelményeit és megragadtak azon a szinten .

De természetesen ez csak az első benyomás, ha igaz amit ott leirtak, hogy a csapatmunkán és a komunikácion több mulik mint a reflexeken akkor akár még jó is lehet, mert az összes mostani FPS, csak egy kapkodo idegbeteg tudja rendesen játszani .
  • repvez
    Ha megnézed a videot ott írja, hogy a megjelenés az első negyedévben lesz idén.
  • Plata
    Lesz?
    Azt hittem ez valami régi játék.
  • repvez
    Szép DOS-os játék lesz. ezek a gyönyörű pixeles feliratok és grafikák lenyűgöznek
  • repvez
  • repvez
    Flyable B17 és B 24 +VR meg 9 ember egy gépen multiba.
  • molnibalage83
    Most sem esik le a probléma...

Leírod, hogy bármelyik jobbnak tűnik. Az a bármelyik szó enyhén szólva túlzás.

Amikor azokból többet ismerek és játszottam is vele.
    Tehát nem igaz, hogy bármelyik. Az azonos korszakból egyikről tudom, hogy nem. A WiC.

A WG:RD nagyon hasonló, de azt teljesen sikerült elkúrni az ALB-hez képes ta sok unicorn egységgel és mással.

A II. vh vonalból többet játszottam, azok hibáit is ismerem De azok amúgy is a korszak miatt nem is vethetőek össze.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.09.03. 10:46:38
  • repvez
    Ha nem tudod milyen szempontok alapján írtam a véleményemet akkor ne próbáld meg a te szrmpontjaid alapján megitélni azt.
    De te biztos hogy az a videó alapján el tudtad dönteni, hogy nem HP alapú a sebzés és egyéb részleteket.
    De te ehhez is értesz mint minden máshoz.
    Ezért írtam, hogy megint a részletekbe veszel mikor arról még semmit nem tudni, föleg nem a videóból.
  • molnibalage83
    Csak benyögtél megint úgy, hogy az alkotások közül többet ismertem. Egy rész meg még csak nem is azonos kategória. Mintha az mondanád, hogy a Rise of Flight jobb repszim, mint a Falcon BMS4.34. Nem is ugyanarról szólnak...

Érvekkel mondtam mi a baj.

Te meg csak bevágtál egy videót...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.09.02. 20:34:08
  • repvez
    Én kérek elnézést Mérnök úr hogy bátorkodtam leirni a saját véleményemet és gondolatomat érzéseimet arról, hogy mit láttam. Nem tudtam, hogy nem lehet más véleményem mint amit ön gondol.
  • molnibalage83
    Részletekben? Te közölted pár kép és screenshot alapján, hogy "bármelyiknél jobb". Mindezt egy 2500 + órás WG-s embernek, aki töviről hegyire ismeri...

A WG agyonverte a WiC-et. Még az elbaszott állapotában is.

A videó alapján ez egy WG lesz mennyiségileg leszedve kis induló csomagra, egy timeframe-mel és unicorn egységek nélkül.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.09.02. 00:00:03
  • repvez
    megint elveszel a részletekben, semmi mást nem tudunk még csak ami a videoban volt, én az alapján mondom, hogy látványba és játékmentbe és hangulatba sehol sincs az alábbiakhoz.
  • molnibalage83
    Nem igazán értem, hogy az 3X RTS miben hasonlít egy HC taktikai RTS-hez, ahol nincs bázismenedzsment és nem egyszerű HP és esetleg parjzs rendszer van. Mert az első pl. olyan.

A WiC-et próbáltam. A Wargame széria után olyan faék és buta volt, hogy arra szavakat nem találtam.

A Wargame benne van, azzal játszottam is. 2500+ órát az ALB és RD-vel. Sajnos a végére sikerült teljesen szétcseszni az egészet.
    Remélem ez az új a helyes úton megy majd.

A StDN-t próbáltam a WG után. 10 órát se bírtam vele. Azt is elronttoa az Eugen. A Wargame RD-vel többet játsztottak szinte mindig kiadása után évekkel, mint azzal. Egy ideig még a WG ALB is majdnem leverte az StDN-t. Irgalmatlan blama volt.

A többit nem ismerem, de II. vh settinget megintcsak összevetni egy hh végivel... Totál más...
  • repvez
    ezek közül bármelyik jobbnak tünik, a most bemutatott gamenél.,
  • molnibalage83
    Mi volt és van jobb?
  • repvez
    egyelőre nem győzött meg. ennél már vannak és voltak is jobbak.
  • molnibalage83
    A honlap.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.09.01. 20:21:14
  • molnibalage83

Aztakurva, ez valami wargame szerű.
  • VO101Tom
    A Harsh Doorstop egy közösségi fejlesztésű játék, ami ingyenes lesz, nem lesz benne DLC és mikrotranzakció sem. Microprose miért segít nekik, azt nem tudom, talán jófejség (PR), talán más van a háttérben, de itt nincs közvetlen anyagi haszna belőle.
  • repvez
    A leirás alapján egész jónak tűnt , egyedi helyszín és összecsapás, aztán megláttam a videot.
    Hát mind a két videóra elmondható, hogy Copy/paste. mindegyik ugyan azt használja eltérő grafikai elemekkel. Ez a fajta animáció amit a katonáknál látni kb 10 évvel ezelőtt is jobb volt. FPS nézetből már jobb a helyzet, de az nem ér semmit ha a társad mozgását látva meg elszörnyülködsz.
    A videok alapjáén a fizikától sem várok sokat, bár azt manapság az ilyen pubg meg hasonlókon nevelkedetteknek nem is elvárás.

Meg ahogy látom, a MP csak mint kiadó vállal szerepet a visszatérésben és nem mint fejlesztő csak összevásárolja a feltörekvő kiadó nélkül lévő csapatokat és kiadja a játékait meglovagolva a nevet, hogy igy majd nagyob példényban megy el a játék.
  • Paladin
    A benyomásom az volt a videokról, hogy ezek kb ilyen Squad/Post scriptum szerű dolgok tíz évvel ezelőtti szinten (nem csak grafikailag). Erre látom a másodikra pont be is kommentelte valaki :)