4
 • kvp
  #4
  Itt a x-szeres aru tartalom gyakorlatilag lg panelek, a kinai hisense elektronikajaval, egyedive tett dobozban. A kezi osszeszereles pedig jelentosen ront a minosegen a valodi automatizalt gepsorokhoz kepest. Az meg, hogy maunfakturalisan csinaljak, tehat nem dedikalt osszeszerelo szallaggal es teszt padokkal csak annyit jelent, hogy meg a hisense oled tv-k minoseget sem erik el. (amik gyartasat egyebkent ugy nez ki, hogy iden leallitottak a nem tul jo ar/ertek/minoseg miatt)

  Hat ez kb. olyan mint amikor egy atlag noname kinai ceg megvesz egy megszunt markat es annak a nevevel adja el a sajat cuccait.
 • Omega
  #3
  Abból 10X pénzből valamit biztos jobban csinálnak mint a flex, más kérdés, hogy az átlag embernek nem éri meg, aki az ár/érték arány dönt.
 • kvp
  #2
  Szvsz. ezt hivjak nallunk flex osszeszerelo uzemnek vagy masneven kinai gepsornak. Kesz paneleket es elektronikat raknak mashol keszult dobozokba. A premium atcimkezes egyik modja mint amikor a legolcsobb tescos csokit ujraonti egy csokolade manufaktura es ezzel megtizszerezi az arat.
 • intl #1
  ???