7
 • t_robert
  #7
  szexmentes????? nézi valaki egyáltalán??? :))))
 • Zulu12
  #6
  Jesszus szegény ösztönylényeknek mit ki kell bírniuk... Mindjárt megsajnálom őket... :D
 • Zombee
  #5
  Kamera előtt zajlik, eleve kizárt hogy minden valódi, vagy természetes legyen.
 • zakzag
  #4
  Én megnéztem, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire megrendezett, fake vagy valódi benne minden. Egyébként azért vicces az egész, mert pár olyan embert válogatnak össze, akikről virít, hogy az önmegismerés nulladik fokán vannak, és szemmel láthatólag óriási meglepetésként éri őket, hogy nekik van valami saját énjük is az ösztönös "megdugok mindenkit" lényen kívül. Valahol sajnálom ezeket az embereket, de igazán viccesek, ahogy képtelenek az ösztöneiken túllépni.
 • Vanek úr
  #3
  A 24.hu-n (hogy oda jutottam, azt már passzolom) olvastam erről a "Too hot to handle"-ről egy kritikát, és ott is nagyon jókat írnak róla. Jobbakat, mint a 'Love is blind'-ról, ami szintén valóságshow, és szintén nagyon sok embernél pozitív visszajelzéses sorozat volt. Vagyis tényleg nem az itthoni 'kínálatból' kell kiindulni ilyen téren, mert itthon lassan szitokszó lesz, míg külföldön meg jó minőségű műsorokat is tudnak az alapjaikon csinálni.
  Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2020.04.27. 22:17:49
 • Gabbbbbbbbbbbb
  #2
  Nem a "Too Hot To Handle"-t akarom védeni, mert én is gyanítom, hogy TV-s szemét, viszont a legtöbb magyarnak fogalma sincs, hogy milyen a jó reality TV és tisztán csak a magyar BBk, VVk és Éden Hotel-ek ismeretében kár véleményt alkotni a témában. A 40 évadot megélt amerikai Survivor jobb, mint bármilyen magyar TV-s vetélkedő, de ott van még az Amazing Race is, csak hogy kettőt említsek.
 • gombabácsi
  #1
  nem vagyok biztos benne hogy ha valóságsókról ír az sg, akkor gyakrabban fogom látogatni