Ötvös Tibor

Karantévé - szexmentes valóságshow

A Chicago Bulls aranykorának utolsó felvonása és egy szexmentes valóságshow most a Netflix két nagy ásza.

A karantén továbbra is érdekes műsorok megtekintésére veszi rá az otthon ülő egyszeri embert. Máskülönben biztosan nem áldoztam volna egyetlen pillanatot sem a Too Hot To Handle első évadára... és hatalmas hiba lett volna! A valóságshow akár az Éden Hotel másolata is lehtne, de van benne egy hatalmas csavar, melyet a játékosok csak az első nap végén tudnak meg: minden szexuális tevékenység után csökken a megnyerhető összeg.

Az extra poén pedig, hogy csak és kizárólag olyan embereket válogattak be, akik az átlagosnál jobban néznek ki és nem tudják elképzelni magukat két éjszaka ugyanazon ember mellett. Emellé jön a 100.000 dolláros nyereményalap, melyből aztán minden egyes "kihágás" után elvonnak, nem kis mennyiséget. Egy csók például 3.000 dollár, így egy önkielégítés vagy a szex bármely formája ennek többszöröse.


Ez eléggé beüt azon embereknél, akik azt gondolták, hogy 1 hónapig mindenféle gyönyörök várnak majd rájuk, helyette viszont párkapcsolati tanácsokat kapnak, lépten-nyomon. Ebből kialakulnak kimondottan vicces helyzetek és ez elsősorban a szereplőknek köszönhető. Van az abszolút, felvállaltan ostoba szépség, aki nem tudja elképzelni, hogy változzon akár csak egy kicsit is és a komolytalankodó macsó is, aki szintén egy nagy játéknak tekinti az egészet.

Azonban még egy szabály van: aki nem fejlődik semmit, annak távoznia kell. Az egész nagyon érdekes és izgalmas. Látni, ahogy a magát Könyvelőnek elnevező nagydarab férfi lépten-nyomon nézi, ki-mit csinál és éppen kivel. Amint pedig elvonnak egy kis pénzt, teljesen kiakad. Szóval a Too Hot To Handle akkor is megérdemel egy esélyt, ha már megcsömörlöttünk az ilyen jellegű műsoroktól.

A komolyabb témákra vágyók számára pedig tökéletes választás lehet a The Last Dance, melyben a Chicago Bulls ötödik bajnoki győzelmét megelőző korszakot láthatjuk újra. Ez volt az az időszak, amit sokan a franchise aranykorának tartanak, hiszen Michael Jordan, Scottie Pippen és Dennis Rodman éppen megszerezték a csapat negyedik bajnoki címét, de elkezdődtek a problémák is. Nagyon érdekesnek tűnik a doku, főleg a sportrajongók élvezi majd. Jelenleg az első két epizód érhető el, a többi heti bontásban érkezik.


A végére maradt a The Big Show, mely egy teljesen tipikus vígjáték-sorozat. Főszereplője egy visszavonult pankrátor, Big Show, akinek a családi dolgaiba nyerhetünk bepillantást. A sitcom valóban nem nyújt semi extrát, de aki kedveli az ilyen alánevetős sorozatokat, annak ez sem lesz rossz választás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • felemelő #8
  Azt nézik hogy ezek az idegtől kiborulnak.
 • t_robert #7
  szexmentes????? nézi valaki egyáltalán??? :))))
 • Zulu12 #6
  Jesszus szegény ösztönylényeknek mit ki kell bírniuk... Mindjárt megsajnálom őket... :D
 • Zombee #5
  Kamera előtt zajlik, eleve kizárt hogy minden valódi, vagy természetes legyen.
 • zakzag #4
  Én megnéztem, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire megrendezett, fake vagy valódi benne minden. Egyébként azért vicces az egész, mert pár olyan embert válogatnak össze, akikről virít, hogy az önmegismerés nulladik fokán vannak, és szemmel láthatólag óriási meglepetésként éri őket, hogy nekik van valami saját énjük is az ösztönös "megdugok mindenkit" lényen kívül. Valahol sajnálom ezeket az embereket, de igazán viccesek, ahogy képtelenek az ösztöneiken túllépni.
 • Vanek úr #3
  A 24.hu-n (hogy oda jutottam, azt már passzolom) olvastam erről a "Too hot to handle"-ről egy kritikát, és ott is nagyon jókat írnak róla. Jobbakat, mint a 'Love is blind'-ról, ami szintén valóságshow, és szintén nagyon sok embernél pozitív visszajelzéses sorozat volt. Vagyis tényleg nem az itthoni 'kínálatból' kell kiindulni ilyen téren, mert itthon lassan szitokszó lesz, míg külföldön meg jó minőségű műsorokat is tudnak az alapjaikon csinálni.
  Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2020.04.27. 22:17:49
 • Gabbbbbbbbbbbb #2
  Nem a "Too Hot To Handle"-t akarom védeni, mert én is gyanítom, hogy TV-s szemét, viszont a legtöbb magyarnak fogalma sincs, hogy milyen a jó reality TV és tisztán csak a magyar BBk, VVk és Éden Hotel-ek ismeretében kár véleményt alkotni a témában. A 40 évadot megélt amerikai Survivor jobb, mint bármilyen magyar TV-s vetélkedő, de ott van még az Amazing Race is, csak hogy kettőt említsek.
 • gombabácsi #1
  nem vagyok biztos benne hogy ha valóságsókról ír az sg, akkor gyakrabban fogom látogatni