6
  • barret
    #6
    Nem lesz ez rossz! Végre egy értelmes fejlesztés. Tűző napon jobban olvasható,mint sötétben:) És a fogyasztása is alacsony lesz valószínűleg.Nekem nagyon bejön.
  • Zero Albedo
    #5
    Én simán el tudnám képzelni színes e-ink kijelzős e-book reader/telefonként, mely mellesleg normál telefonálásra, adatkommunikációra, alap szintű böngészésre alkalmas és még néhány színes e-inkre optimalizált alkalmazással is rendelkezik. A mostani telefonkijelzők mérete már amúgy is összevethető az átlag e-book readerek képernyő méretével (6-7"). A színes e-kijelző igenis jelentene értéknövelő tényezőt pl. színes tartalommal rendelkező könyvek, képregények, magazinok olvasása során.

    Egyetértek grebber-el, egy combosabb akksival, mint telefon: 5-6 napos üzemidővel vagy mint e-book reader: mondjuk 2 hét üzemidővel, király opció lenne.
  • VolJin
    #4
    Az első Amigákon fotorealisztikusnak tűnt a 12 bites EHB üzemmód is, a truecolor palettáról kiválasztott 4096 szín használata, ahol a pixelek a készletben hozzájuk legközelebb állót jelenítették meg, azaz a HAM üzemmód még inkább...
  • grebber
    #3
    Valami alsó kategóriás de keveset fogyasztó SOC-al 5ezres akkuval simán venném
  • grobs
    #2
    Kiegészítő képernyőnek nagyon jó lenne. Főképernyőt azért használ az ember pl. videora is amire ez a kristályszerkezet nem alkalmas. Fotózás közben is folyamatosan változik a képernyő tartalma. Ezek olyan alap funkciók amik nélkül egy okostelefon nem lesz túl népszerű ... a játékok hiányáról nem is beszélve.
  • gemihu
    #1
    Tetszik az e-ink technológia, jó lenne ha beindulna, bár ezzel a színmegjelenítési képességgel inkább más területet keresnék rá.