6
 • Tetsuo
  #6
  "A korlátozások értelmében az okostelefonokkal összekötött beltéri biztonsági kamerák tulajdonosai nem állíthatják majd be a szükségesnél nagyobbra a készülékek felbontását, így az nem haladhatja meg a szabványos értéket."

  Tudsz valami linket, ami ezt cáfolja?
 • Sequoyah
  #5
  A cikk a Twitterre hivatkozik, ami alapjan ez az ujsagiras legalja...

  Nekem viszont megvan az eredeti email, mivel nekem is van Nest kameram, es vilagosan le van benne irva hogy ha nem tetszik, akkor barmikor visszaallithatom.
  Millio masik felhasznalonak is megvan ez az email, szoval nem lett volna nehez az igazsagnak is utanajarni...
 • Tetsuo
  #4
  Tehát szerinted a cikk valótlanságot állít?
  A Business Insider is mást ír, mint amit te állítasz.
 • Sequoyah
  #3
  Az a resz kimaradt, hogy csak az alapbeallitas felbontasat veszik lejjebb. Te magad barmikor visszaallithatod az eredeti, magas felbontasra.Pont mint a Youtubeon.

  Szoval akinek fontos a felbontas, azt semmilyen kar nem eri, Az emberek 90%-at viszont total nem erdekli, fel sem tunik nekik. Es az a 90% forgalom a mervado, nem a fennmarado 10%.
 • Atyuska
  #2
  Ezért fog a Google részévenyei hamarosan esni..
  Ezzel gyakorlatilag használhatatlanná teszik az eszközöket, hisz amikor bele kell nagyítani a képbe, s egy alacsonyabb felbontással mőködik a rendszer, pont elérik a felismerhetetlenség határát. Ebben a kivitelezésben pont nincs joguk hozzá.
  A vevőknek alternatív megoldást kéne biztosítani, akár helyi mentésre, vagy bármilyen másra, de ez egy egyoldalú módosítás.
  Szét fogják perelni a Google-t - megérdemelten.

  A felhő alapú rendszerek és az eszköz táv lebutításának lehetősége kimeríti a velyéses, megbízhatatlan és jogsértő üzemeltetést.
  Ezzel komoly rést ütnek a felhőszolgáltatások megbízhatóságán.
  Utoljára szerkesztette: Atyuska, 2020.04.16. 10:58:01
 • kvp
  #1
  Ezert nem hasznal az ember felho szolgaltatast egy kritikus rendszernel. Akar le is allithatjak ha ugy van kedvuk, pl. futes eseten ki is kapcsolhatjak a rendszert a legnagyobb tel kozepen.

  ps: Valoszinuleg most jopar ugyved nezi, hogy ebbol mennyi penzt lehetne csinalni. Attol fugg, hogy a vegfelhasznaloi szerzodes szerint erre joga van-e a Google-nek. (ha igen, mint pl. az Amazon rendszere eseten ahol barmikor bele is nezhetnek a hangos video stream-be, akkor viszont ez fontos figyelmeztetes, hogy mennyire lehet megbizni a vallalatban)