11
-
VolJin #11 Talán érteni is kellene a világot, nem csak bolyongani benne,
A gazdaság összeomlása nem azt jelenti, hogy jajj de jó, kevesebb milliárdokat fognak keresni a gazdagok, hanem azt, hogy az emberek többségének nincs tartaléka, így kibaszottul nélkülözni fognak. A gazdasági visszaesés már most 30 % körül mozog.
Aki ezen vigyorog, nem ironikus, hanem egy ostoba fasz. Ha nincs annyi tartalékod, hogy egy évig kihúzd, akkor kibaszottul le fog fagyni a mosoly az arcodról... -
Jawarider #10 Szegények. Sok túlárazott f0st csak később lehet megint majd ráengedni a piacra.... -
cateran #9 "juj mi lesz most, összedől a gazdaság "
"Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más, akár nem verbális gesztus is. "
Lebetuzom a fenti mondatot: "ki nem szarja le?" -
VolJin #8 Nem a telefonpiac beszakadása miatt omlik össze a gazdaság, hanem a gaudaság összeomlása miatt szakad be a telefonpiac te észkombájn! -
#7 Vennék én telefont, csak már egy 50m^3-es szobám a padlótól a plafonig tele van telefonnal. A régivel, tessék mondani, mit kell csinálni? Használhatók még, vagy az évről évre történő hatalmas innovációk miatt már nem? Lassan kiömlenek a folyosóra. :D A segítséget előre is köszönöm. :D
Ha használható még, esetleg adjam el? De hát mindenki megveszi a legújabbat 4 havonta, nem? Neeem? Ők hogy bírják? :O -
gombabácsi #6 én olyan notch-ot szeretnék ami térben kiemelkedik, természetesen minden oldalon és az éleken is, és legyen 500 megapixeles legömbölyítés rajta -
#5 Ha mind a négy sarkon lesz notch, akkor idén még veszek új telefont.
XD -
gombabácsi #4 amúgy is a 30 kamerás és még jobban lekerekített szélű technikai fejlesztéseket várom már nagyon! XD -
Merwenus #3 Venném én, de az előző szériához képest dupla meg tripla áron, had ne már. -
Gabbbbbbbbbbbb #2 Én úgy gondolom, hogy az okostelefon lufi magától is kipukkanhatott volna idén, de legkésőbb jövőre. -
gombabácsi #1 jé, az emberek nem fogják megvenni a legújabb "fejlesztéseket", amik valójában lufi fejlesztések? juj mi lesz most, összedől a gazdaság